Litovel – V. Losiny 2:5 (kon.)
konec
TJ Tatran Litovel
2:5 (2:2)
TJ Sokol Velké Losiny
Pátek 12.06.2015, 17:30 • TJ Tatran Litovel • Krajský přebor
     
    88
    Velké Losiny právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JAN MIČUNDA. Krásný pas Smrže na volného Mičundu, ten vnikl do vápna, pohrál si s jedním obráncem a prostřelil brankáře – 2:5.
     
    74
    Velké Losiny právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JIŘÍ UVÍZL. Opět rychlá akce Losin po ose Mičunda, Zatloukal a Uvízl, ten dostal ve vápně tolik prostoru, že se mohl pohodlně s míčem otočit a trefit síť – 2:4.
     
    67
    Velké Losiny právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MATĚJ ŠINOGL. Blesková akce Losin, Nýdecký poslal míč na Šinogla, ten si pohrál s třemi bránícími hráči a pěkným "rohlíkem" na zadní tyč posílá hosty do vedení – 2:3.
     
    45
    Velké Losiny právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JIŘÍ UVÍZL. Po pravé straně se uvlnil Uvízl, zatáhl míč až k brankové čáře, viděl nabíhat spoluhráče před branku a míč na ně směrující se vytočil i za přispění brankáře domácích přímo do branky – 2:2.
     
    40
    Litovel právě vstřelila branku! Autorem branky je MICHAL ČEP. Dlouhý míč za obranu promáchl Jenčke, Čep šel sám na brankáře a zakončil přesně k pravé tyči – 2:1.
     
    23
    Velké Losiny právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MATĚJ ŠINOGL. Po vhazování se pěkně uvolnil Uvízl, potáhl míč do vápna, na zpětnou přihrávku si naběhl Šinogl a po uvolnění přes obránce zůstal sám před brankářem a rychle zkazil domácím radost z vedení – 1:1.
     
    20
    Litovel právě vstřelila branku! Autorem branky je JAN BARÁNEK. Domácí potáhli akci zprava do vápna, na centr si naběhl úplně volný Baránek a neměl problém dát do prázdné – 1:0.
    Branky: 20. Baránek, 40. Čep – 23. Šinogl, 45. Uvízl, 67. Šinogl, 74. Uvízl, 88. Mičunda


    TJ Tatran Litovel: Procházka – Heinz, Kučera, Jindra, Kvapil (K), Miklánek, Beránek, Dokoupil, Pěruška, Čep, Jaroš
    Náhradníci: Otava, Vaca, Navrátil

    TJ Sokol Velké Losiny: Hatala – Jenčke, Tejkl, Zatloukal, Kupčík, Mičunda, Smrž (K), Uvízl, Šinogl, Gargulák Michal, Kováč
    Náhradníci: Gargulák Jan, Šimák, Mika, Nýdecký

    Rozhodčí: Silný – Hodaň, Sedláček
    bahis siteleri