Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Ekvádor 10:1 (kon.) | USA – Švédsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Kamerun 2:1 (kon.) | Francie – Kolumbie 0:2 (kon.) | Brazílie – Španělsko 1:0 (kon.)
Anglie – Mexiko 2:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
10:1 (2:0)
Ekvádor
Sobota 13.06.2015, 01:00 • BC Place Stadium, Vancouver, British Columbia • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní neuvěřitelný zápas je u konce! Švýcarsko nakonec outsiderovi z Ekvádoru nastřílelo deset branek a vyhrálo 10:1!

    První poločas v BC Place nabídl hodně zajímavou podívanou hru a zápas na jednu branku! Švýcarsko šlo do vedení až v 24. minutě, kdy si dala nešťastný vlastní gól Angie Ponceová. Švýcarsko mělo i další šance, avšak prosadit se dokázalo až v nastaveném času. Crnogorčevičová vybídla ke skórování Eseosu Aigbogunovou, která se nemýlila!

    Gólové hody ve druhém poločas započala Fabienne Hummová, která se prosadila v 47. minutě krásnou střelou! Za necelou minutu se prosadila Fabienne Hummová znovu a bylo to již 4:0! Svou pětiminutovku zakončila Fabienne Hummová další brankou a uzavřela tak svůj super rychlý hattrick! To nebylo vše! V 59. minutě kopalo Švýcarsko penaltu, kterou bezpečně proměnila Ramona Bachmannová. O minutu později se opět Ramona Bachmannová prosadila a v tu chvíli to bylo již 7:0! O necelé dvě minuty později však vstřelil Ekvádor alespoň česnou branku. Z penalty se prosadila Angie Ponceová! V 71. minutě si Angie Ponceová dala svůj druhý vlastní gól v zápase a bylo to již 8:1. Na 9:1 upravila Martina Moserová, které darovala gól gólmanka Berruzová. V 80. minutě trefila břevno Pesantesová. Přesněji mířila o minutu později Ramona Bachmannová, která vstřelila desátou branku a také završila svůj hattrick!

    Toto utkání mělo opravdu vše! Viděli jsme deset branek, dva hattricky, dvě vlastní branky jedné hráčky + její proměněnou penaltu! Hlavní pozornost vša bude kladena k Fabianne Hummové, která vstřelila hattrick za pět minut, což by měl být nejrychlejší hattrick vstřelený na MS!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (03:01:30)
    Fabienne Hummová dnes vsítila nejrychlejší hattrick vstřelený na MS!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z levé strany poslal centr Moserová, ten dolétl do vápna na hlavu Bachmannové, která si však následně pomohla v souboji s Aguillarovou nedovoleným zákrokem!
     
    90+1
    Švýcarky kombinují na útočné polovině a pokouší se dostat do nějaké pozice, ze které by mohly jít do zakončení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí rozhodla, že se budou nastavovat pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Švýcarky neustále obléhají vápno Ekvádoru a pokouší se vstřelit jedenáctou branku! Z pravé strany poslal centr Remundová, avšak Berruzová si pro míč opět došla.
     
    88
    Z levé strany před malou chvílí přilétl další centr z kopačky Rinastové! Tentokrát však Berruzová dokázala míč lapit.
     
    87
    Moserová se nyní snažila vysunout na levou stranu svou spoluhráčku Rinastovou, která se však dle názoru pomezní nacházel v ofsajdu. Opakované záběry však nic takového nepotvrdily!
     
    86
    Rohový kop rozehrála Bachmannová nakrátko s Moserovou, avšak centr dnes jednogólové hráčky žádné nebezpečí pro Ekvádor neznamenalo!
     
    85
    Ramona Bachmannová se prokličkovala do vápna a z pravé strany střílela. Jeho ránu zablokovala jedna z hráček Ekvádoru a Švýcarsko bude zahrávat rohový kop!
     
    84
    Ekvádor vybojoval rohový kop, nicméně z něj nic hráčky nevytěžili. Naopak dopředu se ženou Švýcarky, které jsou hladové po dalších gólech!
     
    83
    Moserová nyní na hranici vápna vymýšlela další přihrávku do vápna pro Bachmannovou. Střelkyně dnešních tří branek se však v době přihrávky nacházela v ofsajdu!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 10:1
     
    81
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DESET! Tak neuvěřitelná jízda Švýcarek druhým poločasem pokračuje! Na pravé straně se dostala k míči Remundová, která prostrčila míč RAMONĚ BACHMANNOVÉ, ta udělal krásnou kličku Aguillarové a vystřelila přesně k tyči! Již druhá hráčka, která zaznamenala hattrick!
    Pesantesová trefila břevno!
     
    80
    Quinterosová se ve vápně nedokázal prosadit a Abbéová míč odkopla za vápno. Zde si míč zpracovala Denise Pesantesová, která poslala míč do břevna!
     
    79
    I Ekvádor provádí poslední střídání! Ze hřiště odchází Mabel Velardeová, kterou nahrazuje Erika Vasquezová!
     
    78
    Teď se však Švýcarkám nedaří projít do pokutového pásma. Dočkáme se nepopulárního "bůra"?
     
    77
    Ekvádor se nyní na malou chvíli podíval na útočnou polovinu, nicméně Švýcarky si míč rychle vzaly zpět a již kombinují na útočné polovině.
    Martina MOSEROVÁ - 9:1
     
    76
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V tomto utkání si člověk zkrátka neoddychne! V síti Berruzové skončila již devátá střela v tomto zápase! Tentokrát dostala míč do středu pole MARTINA MOSEROVÁ, která udělala dva tři kroky a vystřelila. Berruzová sice míč vyrazila, nicméně tak nešikovně, že přímo zapadl do branky!
     
    75
    Pěkný průnik do vápna podnikla Remundová, která se pokoušela poslat míč do před branku. Její centr však zablokovala Aguillarová na rohový kop!
     
    73
    Švýcarský tým provádí poslední změnu v tomto utkání! Svůj pobyt na trávníku ukončila Rahel Kiwicová, kterou nahrazuje Selina Kusterová!
     
    72
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává Denise Pesantesová, která poslal k zemi Ramonu Bachmannovou! Švýcarky navíc mají k dispozici zajímavou standardní situaci!
    Angie PONCEOVÁ - 8:1
     
    71
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v síti Ekvádoru je na světě! Hummová vybojovala rohový kop, který rozehrála Moserová s Wältiovou nakrátko. Prvně jmenovaná poslal do vápna přízemní centr. Míč se odrazil od několika těl a následně ho ANGIE PONCEOVÁ poslala do vlastní sítě!
     
    69
    Ekvádor provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ana Palaciosová opuští hřiště a na její pozici nastupuje Adriana Barreová.
     
    68
    Moserová našel krásným centrem za obranou Rinastovou, ta se zachovala kolegiálně a pokoušela se najít lépe postavenou Bachmannovou. Její přihrávku však odpálila Aguillarová.
     
    67
    Švýcarky se pokouší své střelecké konto ještě navýšit! Do zajímavé příležitosti si nabíhala Rinastová, jenže se v době přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení!
     
    66
    Konečně mají diváci a hlavně já čas na lehký oddych, neboť posledních pár minut nabídlo opravdu úchvatnou podívanou!
    Angie PONCEOVÁ - 7:1
     
    64
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádoru se podařilo snížit na 1:7! K penaltovému puntíku si stoupla ANGIE PONCEOVÁ, která poslal míč přesně k tyči a dává první branku Ekvádoru na šampionátu! Thalmannová se natahovala marně!
     
    63
    Tak pozor! Ekvádor bude mít šanci na snížení! Na druhé straně je nařízena penalta!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 7:0
     
    61
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Co se to tady děje? Máme nejspíše zaděláno na další super rychlý hattrick! RAMONA BACHMANNOVÁ se dostala k míči ihned po rozehrávce Ekvádoru, zvolila drzý vstup do vápna a následně přesně vystřelila k tyči!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 6:0
     
    60
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Šestý gól v brance Berruzové! K penaltovému puntíku se postavila RAMONA BACHMANNOVÁ, která si počkala na pohyb Berruzové a poslal míč prakticky doprostřed branky!
    Penaltový zákrok
     
    59
    Do vápna si to výborně namířila Bachmannová, kterou poslala k zemi stoperka Aguillarová a je odpískána penalta pro Švýcarsko!
     
    58
    Země helvétského kříže svého soupeře mačká na jeho vlastní polovině. Hráčky Ekvádoru jsou již prakticky bez pohybu ..
     
    57
    Švýcarku již víceméně o nic nejde, a tak trenérka Voss-Tecklenburgová střídá opory! Ze hřiště odchází Noelle Maritzová, kterou nahrazuje Nicole Remundová.
     
    55
    Z levé strany odcentrovala Rinastová, jejíž centr však Berruzová lapila. Míč ji vypadl z rukavic a vše musela řešit odkopem Aguillarová.
     
    54
    Ekvádor je již zatažený opravdu v hlubokém bloku a již pouze čeká na ataky Švýcarek. To vypadá na opravdu těžký debakl!
     
    53
    Švýcarky stále nemají dost a nadále útočí! Ekvádor má stále před sebou skoro čtyřicet minut! Můžeme být zvědaví, kolik branek ještě v brance Berruzové skončí!
    Fabienne HUMMOVÁ - 5:0
     
    52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Švýcarky se za pět minut druhého poločasu prosazují již potřetí! Na pravou stranu dostala míč Aigbogunová, která poslala přesný míč před branku, kde se ve skluzu prosazuje FABIENNE HUMMOVÁ! Neznám natolik dobře historické tabulky, avšak hattrick za pět minut? To už jsem dlouho neviděl!
    Fabienne HUMMOVÁ - 4:0
     
    49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    No tak to začíná vypadat na debakl! Po necelé minutě se Švýcarky prosazují počtvrté! Z levé strany poslal krásný centr Rinastová, která ve vápně přesně našla hlavu FABIENNE HUMMOVÉ a ta se prosazuje přesně umístěnou hlavičkou podruhé v zápase!
     
    48
    Ekvádor hned po výkopu ztrácí míč a do kombinace se dostávají opět Švýcarky!
    Fabienne HUMMOVÁ - 3:0
     
    47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je skvělý vstup Švýcarek do druhého poločasu! Hned po dvou minutách země helvétského kříže dává na 3:0! Ve středu hřiště si vzala míč FABIANNE HUMMOVÁ, která z dobrých 25 metrů trefila přesně do horních pater branky a Berruzová se natahovala marně!
     
    47
    Velmi dobrou techniku nám předvedla mladičká Realová, nicméně ji to k ničemu nebylo, neboť o malou chvilku později ji o míč připravila Bachmannová.
     
    46
    Ekvádor provádí před druhým poločasem první střídání! Ze hřiště odchází Katherine Ortizová. Na její pozici přichází Alexandra Salvadorová.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas v BC Place nabídl hodně zajímavou podívanou hru a zápas na jednu branku! Švýcarsko šlo do vedení až v 24. minutě, kdy si dala nešťastný vlastní gól Angie Ponceová. Švýcarsko mělo i další šance, avšak prosadit se dokázalo až v nastaveném času. Crnogorčevičová vybídla ke skórování Eseosu Aigbogunovou, která se nemýlila!

    Druhý poločas začne v BC Place přibližně v 2:02!
     
    45+2
    První poločas skončil.
    Eseosa AIGBOGUNOVÁ - 2:0
     
    45+2
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak Švýcarsko se ještě v samotném závěru prvního poločasu prosazuje podruhé! Krásný centr na levou stranu dostala Crnogorčevičová, která nasadila jesličky Rodríguezové a předložila míč před branku, kam si naběhla ESEOSA AIGBOGUNOVÁ, ta doklepla míč do sítě!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Ekvádor však u míče dlouhou nevydrřel a nyní už jsou u míče Švýcarky, které hledají nějakou uličku mezi obránci!
     
    43
    Závěr poločasu se nám pomalu blíží ke konci a u míče je momentálně Ekvádor, který rozehrává volný přímý kop z vlastní poloviny!
     
    42
    Crnogorčevičová se teď prohnala po levé straně, avšak k centru se nepropracovala. Tak předala míč do středu, kde se nacházela Bachmannová. Její střelný centr však mířil úplně mimo!
     
    41
    Jednoznačně nejaktivnější fotbalistou Ekvádoru je Quinterosová, která si vytváří prostor na útočné polovině a dokáže míč i udržet!
     
    40
    Švýcarky vykombinovaly pozici pro Maritzové, který však nezvládla tíhu situace a poslal svůj nepovedený centr do zámezí.
     
    39
    Bachmannová dostala do vápna zajímavý míč, který si zpracovala a chystala se vystřelit, avšak neměla k tomu prostor. Tak raději zvolila zpětnou přihrávkou, tou však našla pouze protihráčku.
     
    38
    Švýcarky pokračují ve svém tlaku a opět kombinují na útočné polovině. Obrana Ekvádoru zatím drží a pustila za svá záda pouze jedinou branku!
    Velké štěstí v obraně Ekvádoru
     
    37
    Opravdu velké štěstí měla obrana Ekvádoru, neboť centr Bachmannové tečovala ve vápně Hummová a střelu zastavila tyč!
     
    36
    Další nápor ve vápnu Ekvádoru! Z pravé strany poslal zajímavý centr Marizová, který na zadní tyči vrátila do ohně Crnogorcevičová. Ve vápně míč tečovala Abbéová a Berruzová musela vytáhnout velmi dobrý zákrok!
     
    35
    Z pravé strany se odhodlala ven skluzu k centru Marizová. Její centr byl však zablokován a bude následovat odkop od branky!
     
    34
    Švýcarsko na vlastní polovině získalo míč a postupnou kombinací opět spěchá na útočnou polovinu. Ekvádor se velmi rychle vrátil a je opět zformován.
     
    32
    Na druhé straně však opět hrozily Švýcarky. Po pravé straně pláchla Maritzová, který se vyhnula Ponceové a poslal do vápna přízemní centr. Ten však zablokovala Aguillarová.
    Zákrok na Quinterosovou
     
    31
    Ekvádor se po delší době opět dostal na útočnou polovinu a míč do vápna dostala Quinterosová, ta se dostala před stoperku Kiwicovou, která ji poslala k zemi! Hlavní rozhodčí však nepochopitelně penaltu nenařídila!
     
    30
    Na hranici vápna operovala s míčem Moserová, která se pokoušela prostrčit míč pro Hummovou. Bylo však více než jansé, že míč nemůže projít!
     
    29
    Po nedovoleném zákroku na Bachmannovou zahrávalo Švýcarsko standardní situaci. Evropanky však raději rozehrály na krátko a zvolily postupnout kombinaci.
     
    28
    Domácí Švýcarky kombinují na útočné polovině a pokouší se dostat na dostřel brankářky Berruzové. Ekvádor se však s vypětím všech sil brání!
     
    27
    Mladička Realová se opět dostala na útočnou polovinu a následně poslal zajímavou přihrávku do vápna pro Quinterosovou. O tu se však postarala stoperka Abbéová.
     
    26
    Švýcarsko vybojovalo rohový kop, který opět Bachmannová s Hummovou rozehrály na krátko. Prvně jmenovaná však byla velmi aktivně napadaná a nakonec slavila úspěch hráčka Ekvádoru, která vybojovala odkop od branky!
    Angie PONCEOVÁ - 1:0
     
    24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarsko se konečně prosazuje! Crnogorcevičová poslala krásný pas mezi obránce pro Hummovou, která si pas na "desítku" ideálně načasovala. Míč však nešťastně poslala do vlastní sítě ANGIE PONCEOVÁ a "domácí" vedou 1:0!
     
    23
    Velmi nepříjemně se teď střetly Rinastová a Realová. Hůře na tom skončila mladičká Ekvádorka, která se však po chvilce zvedla a vypadá to, že může pokračovat.
     
    22
    I exekuce rohového kopu se ujala Quinterosová, které se však centr nepovedl a obrana Švýcarksa si dokázala poradit a centr odvrátit.
     
    21
    Nadýchaný centr Quinterosové letěl na malé vápno, kde jej raději zahrála na rohový kop Abbéová. Pro Ekvádor jde o vůbec první roh v dnešním utkání!
     
    20
    Na útočné polovině se dostala k míči Olveraová, která si na svou osobu vynutila nedovolený zákrok. Proviněnou byla Moserová. Ekvádro tak má k dispozici standardní situaci!
     
    19
    Hráčky Švýcarka kombinují na útočné polovině. Ekvádor je zasunutý v obranném pásu a vyčkává na šance jít do protiútoku.
     
    18
    Švýcarky jsou zatím ve všem lepší, avšak za necelých dvacet minut jsme zatím branku neviděli!
    Bachmannová v jasné příležitosti přestřelila
     
    17
    Na levé straně opět odvedla výbornou práci Rinastová, ta našla na "desítce" úplně volnou Bachmannovou, která však nepochopitelně přestřelila!
     
    16
    Realová vysunula do rychlého úniku Quinterosovou. Ta proti sobě měla o hlavu větší stoperku Kiwicovou. Ekvádorská hráčka spadla a navíc se bude odkopávat od branky Thalmanové.
     
    15
    Z levé strany poslala do vápna zajímavý centr Rinastová, ten si zpracovala Aigbogunová, která se však do zakončení nedostala, neboť ji míč unikl k protihráčce.
     
    14
    Tentokrát se však rozehrávka na krátko nevyplatila a Švýcarky velmi rychle o míč přišly. Ekvádor se však daleko nedostal ...
     
    13
    Ekvádor je již pod opravdu velkým tlakem! Po pravé straně postupovala vpřed Maritzová, kterou však napadala Aguilarová. Ta nakonec poslal míč do zámezí a země helvétského kříže bude zahrávat rohový kop!
     
    12
    Švýcarsko vybojovalo v pořadí již druhý rohový kop. I tentokrát jej rozehrálo na krátko. Bachmannová obešla Ponceovou a postupovala do vápna, následná přihrávka se ji však nepovedla a u míče je Ortizová.
    Aigbogunová nedokázala trefit odkrytou branku
     
    10
    Avšak Ekvádor také o míč rychle přišel a do protiútoku se dostalo Švýcarsko! Na levou stranu dostala ideální míč Rinastová, jejíž centr tečovala ve vápně Bachmannová a míč došel k Aigbogunové. Ta však netrefila odkrytou branku!
     
    9
    Do útoku šlo Švýcarsko, nicméně to také velmi rychle míč ztratilo a Ekvádor má šanci na reparát. Po levé straně postupuje s míčem Velardeová.
     
    8
    Útočným faulem se prezentovala Quinterosová, který v blízkosit vápna poslala k zemi Kiwicovou a Ekvádor přichází o míč!
     
    7
    Ekvádor se teď dostal poprvé v zápase do postupné kombinace na útočné polovině. Švýcarky však výborně pozične brání a nepouští svého soupeře do zakončení.
     
    6
    Z pravé strany poslala do vápna centr Hummová, který směřoval na její spoluhráčku Bachmmanovou. Ven z branky však šla Berrzová, která s lehkými problémy míč lapila!
     
    5
    Švýcarksko zatím potvrzuje papírové předpoklady a hned od úvodu je velmi aktivní. Ekvádor je zatežný v obranném bloku a vyčkává na rychlé protiútoky.
    lavička Crnogorcevičové mířila nad branku
     
    4
    Švýcarky vybojovaly první rohový kop zápasu, který rozehrály na krátko a Wältiová centrovala do vápna. Za obranou zůstala úplně zapomenutá Crnogorcevicová, jejíž hlavička však mířila nad branku!
     
    3
    Stoperka Kiwicová hledala dlouhým nákopem za obranou Hummovou, ta si míč zpracovala a následně vyarazila do vápna. Zde se před ní dostala Ortizová, která ji o míč obrala.
     
    2
    Švýcarsko se pokoušelo dostat do vápna přes pravou stranu. Zde však byla připravená Ponceová, která Maritzovou dopředu nepustila.
     
    1
    Hlavní sudí Ganiová právě zahájila dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měly fotbalistky Švýcarska. Míč šel hned ke stoperkám, které rozehrávají.
     
    1
    Utkání právě začalo.

     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Thalmannová – Rinastová, Kiwicová, Abbéová, Maritzová – Crnogorcevičová, Wältiová, Moserová, Aigbogunová – Bachmannová, Hummová
    Náhradníci: Remundová, Betschartová, Kusterová, Zehnderová, Dickenmannová, Michelová, Ismailiová, Bürkiová, Schwarzová, Oehrliová, Bernauerová, Deplazesová

    Ekvádor: Berruzová – Ponceová, Aguillarová, Ortizová, Rodríguezová – Pesantesová, Olveraová – Velardeová, Palaciosová, Realová – Quinterosová
    Náhradníci: Zambranová, Vasquezová, Lattanzio, Torresová, Tobarová, Rieraová, Caicedová, Salvadorová, Barreová, Veraová, Jacomeová

    Rozhodčí: Ganiová – Shamsuriová, Hoová.
     
    Hezký již sobotní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Mistrovství světa žen v Kanadě je v plném proudu a skupinová fáze se již blíží ke svému konci! My se společně zaměříme na utkání skupiny C mezi Švýcarskem a Ekvádorem! Úvodní výkop je naplánován v 1:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    ŠVÝCARSKO
    Reprezentace Švýcarska je ve skupině C považována za jednoho z favoritů na postup do další fáze. Ve společnosti Japonska, Kamerunu a právě Ekvádoru by minimálně z třetího měla postoupit dál!

    Švýcarky si zvolily velmi těžkou přípravu na tento šamionát. Nejdříve na začátku dubna vyzvaly Švédsko, které překvapivě porazily 3:1. K poslednímu testu před turnajem si pozvaly jednoho z favoritů letošního MS – Německo. Zde si však Švýcarky další cennou výhru nepřipsaly a prohrály 1:3!

    Do samotného turnaje svěřenkyně Němce Martina Voss-Tecklenburga nevstoupily ideálně. S Japonkami držely krok, avšak jedinou branku dalo Japonsko z pokutového kopu. Na první body si tak Švýcarsko bude muset počkat a dle papírových předpokladů by měly přijít právě dnes! Zzemě helvétského kříže je považována za velkého favorita dnešního utkání!
     
    EKVÁDOR
    Reprezentace Ekvádoru je považována za jednoho z největších oustiderů turnaje. Ve skupině C by dle papírových předpokladů měla obsadit poslední místo, avšak svěřenkyně trenérky Vanessy Arazové budou chtít jistě překvapit!

    Ekvádor odehrál před šampionátem dvojzápas s Kolumbií, který měl sloužit jako test na nadcházející šampionát. První zápas však svěřenkyním trenérky Arazové vůbec nevyšel a prohrály 1:4. Ani v druhém zápasu Ekvádorky neuspěly a prohrály 1:2!

    Samotný vstup do turnaje Ekvádoru vůbec nevyšel! V utkání s Kamerunem Ekvádorky vůbec nestíhaly a po prvním poločase prohrávaly 0:3. Soupeř ve druhém poločase přidal další tři branky a celkově z toho byla prohra 0:6! I v dnešním utkání bude reprezentace Ekvádoru považována za outsidera!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Ponceová (vla.), 45+2. Aigbogunová, 47. Hummová, 49. Hummová, 52. Hummová, 60. Bachmannová, 61. Bachmannová, 71. Ponceová (vla.), 76. Moserová, 81. Bachmannová – 64. Ponceová

    Karty:   72. Pesantesová (ECU)


    Švýcarsko: Thalmannová – Rinastová, Kiwicová (72. Kusterová), Abbéová (52. Zehnderová), Maritzová (57.Remundová) – Crnogorcevičová, Wältiová, Moserová, Aigbogunová – Bachmannová, Hummová
    Náhradníci: Remundová, Betschartová, Kusterová, Zehnderová, Dickenmannová, Michelová, Ismailiová, Bürkiová, Schwarzová, Oehrliová, Bernauerová, Deplazesová

    Ekvádor: Berruzová – Ponceová, Aguillarová, Ortizová (46. Salvadorová), Rodríguezová – Pesantesová, Olveraová – Velardeová (79. Vasquezová), Palaciosová (69. Barreová), Realová – Quinterosová
    Náhradníci: Zambranová, Vasquezová, Lattanzio, Torresová, Tobarová, Rieraová, Caicedová, Salvadorová, Barreová, Veraová, Jacomeová

    Rozhodčí: Ganiová – Shamsuriová, Hoová
    bahis siteleri