Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Ekvádor 10:1 (kon.) | USA – Švédsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Kamerun 2:1 (kon.) | Francie – Kolumbie 0:2 (kon.) | Brazílie – Španělsko 1:0 (kon.)
Anglie – Mexiko 2:1 (kon.)
konec
Japonsko
2:1 (2:0)
Kamerun
Sobota 13.06.2015, 04:00 • BC Place Stadium, Vancouver • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to zatím vše, ale budu se na Vás těšit u dalších online přenosů. Například u večerního zápasu Cop América mezi týmy Uruguaye a Jamajky. Přeji příjemně strávenou sobotu. (05:58:58)
    Statistiky dnešního zápasu

     
    Dnešní utkání je tedy u konce a Japonsko si připisuje výhru 2:1. Po poločase to sice bylo 2:0, ale v samém závěru dokázaly skvěle hrající Kamerunky utkání zdramatizovat a nakonec byly blízko vyrovnání. To však po krásné hlavičce Enganamouitové nepřišlo a plný bodový zisk tak berou úřadující mistryně světa, které si však podle papírových předpokladů měly připsat jistější vítězství.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Japonky se ubránily dalšímu útoku a kontrolují míč. Tohle už s Kamerunem vypadá bledě.
     
    90+3
    Troch zbytečná nepřesná střela teď zařídila odkop od japonské brány. Kamerunky se musí dostat rychle k míči a nahrnout se do útoku.
    Enganamouitová hlavičkovala těsně vedle
     
    90+2
    Obrovská šance na vyrovnání! Kamerunky hrají opravdu parádní zápas a v posledních minutách přehrávají úřadující mistryně světa! Po centru z pravé strany zakončovala hlavou Enganamouitová, ale její hlavička o kousek minula bránu japonské brankářky, která neměla šanci zasáhnout.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty
    Ajara NCHOUTOVÁ - 2:1
     
    90
    Kamerun právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Že by drama?! Parádní přihrávku mezi stoperkami Japonska předvedla Enganamouitová, k míči se dostala AJARA NCHOUTOVÁ a ta střelou, která olízla bližší tyč, překonává Kajhoriovou.
     
    89
    Z dalšího rohového kopu Kamerunu nebylo vůbec nic. Afričanky již moc času opravdu nemají.
     
    88
    Po autovém vhazování přiletěl míč až do pokutového území, kde se k zakončení tlačila Enganamouitová. Japonská obrana je zatím pevná a i v 88. minutě drží čisté konto.
     
    86
    S blížícím se koncem utkání přichází na velmi běhavou Enganamouitovou křeče. Po krátkém ošetření je však nejlepší hráčka Kamerunu zpět na hřišti.
     
    85
    Je tady poslední japonské střídání. Úspěšná střelkyně druhé japonské branky, Sugasawaová je nahrazena Kamionobeovou.
     
    84
    Hned dva rohové kopy si nyní vypracovaly Kamerunky, avšak po ani jednou centru do vápna se africké hráčky k zakončení nedostaly.
    Solidní střela Zougaové
     
    82
    Poměrně blízko zdramatizování zápasu teď byla Zougaová. Střídající hráčka Kamerunu natáhla ke střele zpoza velkého vápna a přízemním pokusem protáhla Kajhoriovou.
     
    80
    Před hráčkami je posledních deset minut řádné hrací doby a my konečně známe dnešní návštěvnost. Ta je opravdu výborná, neboť na tento zápas ženského mistrovství světa ve fotbale dorazilo 31 441 diváků a divaček!

    Lukáš Podleśny

    Branky: 6. Samašimaová, 17. Sugasawaová – 90. Nchoutová

    Karty:   43. Ngoová Mbelecková (CAM)


    Japonsko: Kajhoriová – Kingaová, Iwašimizuová, Kumagajová, Ucugiová – Kawasumiová (55.Ohnoová), Sakagučiová (64. Sawaová), Mijamaová (C), Samešimaová – Ogimiová, Sugasawaová (85.Kamionobeová)
    Náhradníci: Fukumotoová, Jananeová – Sawaová, Ohnoová, Kamionobeová, Tanakaová, Iwabučiová, Arijošiová, Kawamuraová, Nagasatoová, Kitaharaová

    Kamerun: Ngoová Ndomová – Metfometouová Tchenoová, Bouová Ndjouhová, Manieová (C), Leukoová – Feudjioová, Yangoová – Ongueneová (72.Ejangueová), Ngoová Mbelecková (46.Zougaová), Enganamouitová – Ngonoová Maniová (62.Nchoutová)
    Náhradníci: Mbororoová, Enyegueová – Nchoutová, Ejangueová, Zougaová, Awonaová, Abenaová, Sonkengová, Akabaová, Nganiová, Bellaová, Awachwiová

    Rozhodčí: Pernilla Larssonová – Anna Nyströmová (obě SWE), Natalie Aspinallová (ENG)

    Diváci: 31.441
    bahis siteleri