Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Ekvádor 10:1 (kon.) | USA – Švédsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Kamerun 2:1 (kon.) | Francie – Kolumbie 0:2 (kon.) | Brazílie – Španělsko 1:0 (kon.)
Anglie – Mexiko 2:1 (kon.)
konec
Anglie
2:1 (0:0)
Mexiko
Sobota 13.06.2015, 22:00 • Moncton Stadium (kapacita 7862) • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Carneyová vidí žlutou kartu.
    Fabiola IBARRAOVÁ - 2:1
     
    90+1
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A hle, právě z tohoto odrazu vznikl bleskový brejk, který končí střelou Chorralové, jejíž bombu Bardsleyová neudržela a po pár vteřinách na trávníků se z dorážky prosadila FABIOLA IBARRAOVÁ, pro kterou je to první reprezentační gól kariéry! A o drama je postaráno!
     
    89
    Avizované střídání je tu, Ocampová nahrazena Ibarraovou.
     
    85
    Zatímco před několika minutami Jill Scottová opustila hřiště, teď na něj vbíhá Alex Scottová, která si odehraje poslední vteřiny tohoto zápasu místo Lucy Bronzeové.
    Karen CARNEYOVÁ - 2:0
     
    82
    Anglie právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Dugganová vrátila míč pod sebe na Greenwoodovu, jejíž krásný a lehounký centr do vápna technicky hlavou umístila do branky KAREN CARNEYOVÁ! A zdá se, že o vítězi utkání je rozhodnuto. I vzhledem k obrazu hry.
     
    80
    A další skvělý moment Kirbyové, kterou teď ale neméně skvěle vychytala Santiagová! Rána padající na zadní tyč skončila nakonec po zásahu mexické brankářky mimo.
    Kirbyová v šanci.
     
    78
    A sama Kirbyová mohla pečetit, naskakovala si i přes svůj spíš hobití vzrůst na hlavičku, ale nebráněná na zadní tyči na míč nakonec nedoskočila!
     
    76
    Mexičanky střídají, Cuellarovou nahrazuje na trávníku devatenáctiletá María Sanchézová.
     
    74
    Ale Mexičanky daleko nedošly, naopak hned poté se k míči dostala Dugganová, neprosadila se mezi soupeřkami, ale míč se dostal k Alukoové a ta znovu selhala v koncovce, vysoko přestřelila!
    Fran KIRBYOVÁ - 1:0
     
    70
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tak se Angličanky přece jen dočkaly! FRAN KIRBYOVÁ se dostala k odraženému míči, povodila si jednu bránící soupeřku a pak špičkou kopačky kolem vybíhající Santiagové posílá míč k tyčce! Jednadvacetiletý talent anglické dámské kopané, který měří jen 157 centimetrů, tak otevírá skóre utkání.
     
    68
    Santiagová stála až moc na zadní tyči a toho chtěla využít Williamsová, její točený míč ale znovu končí jen těsně vedle branky!
     
    66
    A druhé anglické střídání, Carneyová nahrazuje Jill Scottovou, která po slibném úvodu zápasu z dění prakticky vymizela.
    Ocampová málem poslala míč do anglické branky z rohového kopu!
     
    66
    Neuvěřitelná situace na druhé straně, kdy Ocampová zatočila rohový kop málem do branky soupeřek! Míč nakonec skončil na břevně, následná dorážka nad!
     
    64
    Následná standardka znovu přinesla nebezpečí, do zakončení si naskočila Houghtonová, ale netrefila míč ideálně, i tak balon začal plachtit přes Santiagovou, ale mexická brankářka předvedla svou mrštnost a jednou rukou ještě míč stáhla do své moci.
     
    64
    Skluzem teď García Mendézová sestřelila Bronzeovou a dostává za to prémie v podobě žluté karty.
    Alukoová znovu ve velké šanci, ale opět z toho gól není. Brankářka Mexika zázračně poslala míč na rohový kop!
     
    59
    A znovu Alukoová! Ta se nenechala vycukat, dvakrát naznačila pohyb, pak pod obránkyní soupeře vypálila na branku a Santiagová tvrdou bombu k tyč se štěstím posílá na roh!
     
    52
    Alex Greenwodová nahrazuje na trávníku Raffertyovou, takže poprvé v utkání střídají i Angličanky.
     
    46
    Mexičanky v poločase střídaly, ze hřiště odešla neviditelná Sierraová, na hradila jí dvaadvacetilá kráska Valeria Mirandaová, která v reprezentaci debutovala teprve letos v lednu.
    Šance na straně Mexika, Cuellarová ale nepotrestala chybu anglické obrany.
     
    46
    Badsleyová při odkopu jen trefila svou spoluhráčku Bassettovou a z otočky mohla zakončovat Cuellarová, ale Bardsleyová včas zmenšila střelecký úhel a ránu vyráží.
    Alukoová v další šanci Anglie poslala svou dalekonosnou střelu do břevna mexické branky.
     
    44
    Ouuu, Alukoová se uvolnila stahovačkou do středu hřiště a na hranici šestnáctky poslala na zadní tyč výbornou střelu, která však skončila ke vší anglické smůle jen na břevně mexické branky!
    Další šance na straně Anglie, Williamsová ale poslala míč nad břevno mexické brány.
     
    34
    A teď nic nevymýšlela zkušená Fara Williamsová, z dobrých 40 metrů napálila balón přes celou tu mexickou obranou linii a Santiagová se marně natahovala po balonu! Jenže ten k jejímu štěstí skončil pár centimetrů nad břevnem její branky.
     
    30
    Naopak Angličanky znovu zatápějí ve vápně soupeřek, Dugganová dokonce zkoušela nůžky, ale neúspěšně. Po chvíli si míč vrácený do vápna našel Kirbyovou, její ránu pak již Santagová zkrotila do náruče.
    První obrovská šance na straně Anglie.
     
    22
    První opravdu obrovská šance utkání, Jill Scottová krásně našla nabíhající Fran Kirbyovou, která ale při zakončení měla míč hodně pod tělem a Santiagová tak její pokus kryla! Tohle by se ale mělo proměňovat.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 70. Kirbyová, 82. Carneyová – 90+1. Ibarraová

    Karty:   90+2. Carneyová (ENG) – 64. Mendézová (MEX)


    Anglie: Bardsleyová – Raffertyová, Bassettová, Houghtonová, Bronzeová – Mooreová, Williamsová, Jill Scottová – Kirbyová, Alukoová, Dugganová.
    Náhradníci: Chamberlainová, Telfordová – Alex Scottová, Nobbsová, Carneyová, Greenwoodová, Stoneyová, Chapmanová, Potterová, Taylorová, Sandersonová, Whiteová.

    Mexiko: Santiagová – Ruízová, García Mendézová, Sierraová, Roblesová – Veronica Perézová, Mayorová, Ocampová, Rangelová – Cuellarová, Corralová.
    Náhradníci: Tajonarová, Emily Alvaradová – Murillová, Mirandaová, Noyolaová, Espinozaová, Romerová, Monica Alvaradová, Amanda Perézová, Sanchezová, Guajardová, Ibarraová.

    Rozhodčí: Keighleyová (NZL) – Flynnová (AUS), Kaumatuleová (TGA)
    bahis siteleri