Ekvádor – Bolívie 2:3 (kon.) | Chile – Mexiko 3:3 (kon.) | Paraguay – Jamajka 1:0 (kon.)
konec
Paraguay
1:0 (1:0)
Jamajka
Úterý 16.06.2015, 23:00 • Estadio Regional Calvo y Bascuñán, Antofagasta • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní sudí se rozhodl, že nastaví jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    86
    Paraguay také střídá naposledy! Zatím jediný střelec tohoto utkání Edgar Benítez jde střídat a na posledních pár minut se na hřiště podívat Molinas.
    McCleary vypálil těsně vedle
     
    80
    Hodně nadějnou ránu vyslal ze střední vzdálenosti McCleary. Jeho hodně tvrdá rána však proletěla těsně mimo branky Paraguaye!
     
    77
    Třetí střídání v řadě! Jamajka provádí poslední změnu v tomto utkání! Na hřišti dnes dohrál Dawkins, kterého nahrazuje Mattocks. Kouč Schäfer lehce riskuje, neboť do konce zbývá ještě necelých patnáct minut a Jamajka má již všechny možnosti střídání vyčerpané.
     
    76
    V dnešním utkání dohrál také levý obránce Samudio, který si přivodil nějaké zranění. Na jeho místo jde Ivan Piris.
     
    75
    Paraguay provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde právě Raul Bobadilla, který odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo jde Nelson Valdéz, který v prvním zápase vstřelil vyrovnávací branku v zápase s Argentinou!
     
    72
    Na druhé straně posílal centr Samudio, na který si naběhl Roque Santa Cruz. Jeho hlavičku zablokoval rukou obránce Mariappa. Paraguay se dožadovala odpískání pokutového kopu, neboť skutečně šlo o ruku jamajského hráče, nicméně hlavní sudí Vera situaci pustil!
     
    62
    Jamajka vzápětí střídá podruhé! Kouč Schäfer stahuje ze hry Gilese Barnese, kterého nahrazuje Deshorn Brown!
    Samudio napálil břevno
     
    61
    Na útočný výlet se vydal levý obránce Samudio, který si před vápnem narazil s Bobadillou a vyslal tvrdou ránu, která skončila na břevně!
     
    59
    Druhou žlutou kartu tohoto utkání dostává Bruno Valdes, který měl nějaké slovní připomínky na adresu hlavního rozhodčího.
     
    57
    První střídání tohoto zápasu provádí německý kouč Schäfer. Dnes na hřišti dohrál Dawkins, kterého nahrazuje Lance Laing! Německý kouč chce tímto tahem jistě oživit ofenzivní část hry.
     
    48
    Paraguay docílila branky, ta však nemůže být uznána, neboť se Pablo Aguilar nacházel v jasném ofsajdu!
    Edgar BENÍTEZ - 1:0
     
    36
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Paraguay jde do vedení! Obrovskou chybu nyní předvedl gólman Kerr! Cáceres poslal příliš dlouhý centr a gólman Jamajky šel ven z branky. Následně se pokoušel hlavičkovat, nicméně míč opřel přímo o EDGARA BENÍTEZE, od kterého se míč odrazil šťastně do branky!
    Santa Cruz se z voleje neprosadil
     
    32
    Na pravou stranu dostal míč Victor Cáceres, který si připravoval míč na centr. Nakonec centr vyslal a našel Santa Cruze. Jeho střela z první pořádně vystřašila Kerra, který však zasáhl!
    Bobadillova střela mířila těsně mimo
     
    21
    Paraguay je v posledních minutách jasně lepším týmem a teď se dostala do první velké šance! Benítez prošel středem hřiště a následně předal míč Bobadillovi, který vypálil. Jeho střela proletěla těsně mimo!
     
    16
    Hlavní sudí Vera z Kolumbie vytáhl první žlutou kartu tohoto zápasu! Bobadilla dostal naloženo od Wese Moragana, který vidí žlutou zcela zaslouženě.

    Jan Havlovic

    Branky: 36. Benítez

    Karty:   59. Valdes (PAR) – 16. Morgan (JAM)


    Paraguay: Silva – Samudio (77. Piris), Pablo Aguilar, Da Silva, Bruno Valdez – Benítez (86.Molinas), Ortigoza, Cáceres, González – Bobadilla (75.Valdez), Santa Cruz
    Náhradníci: Villar, Piris, Barrios, Ortiz, Molinas, Martínez, Balbuena, Óscar Romero, Aranda, Aguilar, Cáceres, Valdéz

    Jamajka: Kerr – Lawrence, Morgan, Hector, Mariappa – McAnuff, Austin – Dawkins (76. Mattocks), Watson (57. Laing), McCleary – Barnes (62. Brown)
    Náhradníci: Gordon, Laing, Brown, Parkes, Gray, Mattocks, Miller, Williams, Ottey, Grant, Taylor, Thompson

    Rozhodčí: Vera – Lescano, Romero (vš. COL)
    bahis siteleri