Tisková konference FK Jablonec (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
konec
Tisková konference FK Jablonec

Středa 17.06.2015, 09:30Tiskové konference
     
    To je ode mne pro dnešek vše, děkuji za pozornost a na shledanou. (10:05:16)
     
    Dnešní tisková konference z Jablonce nad Nisou je u konce. Představili se tu dvě nové útočné posily Stanislav Tecl a Tomáš Wágner, kteří dres Jablonce budou oblékat v následujících třech sezonách. Opačným směrem do Plzně, odkud oba forvardi přišli, míří Jan Kopic a může se tak v příštím roce těšit na Ligu mistrů.
     
    9:42
    Tomáš Wágner: Já jsem měl ten poslední půlrok hodně podobný jako Standa, v Boleslavi to moc nefungovalo. Jsem rád, že si mě vyhlédl právě Jablonec, přece jen je ještě trochu dál než Boleslav, takže se už moc těším na spolupráci.
     
    9:38
    Stanislav Tecl: Doufám, že mě to znovu nastartuje, protože ten poslední půlrok byl pro mě špatný. Jsem rád, že tu můžu být.
     
    9:36
    Petr Doležal (generální ředitel): Jsem strašně rád, že tady můžu přivítat oba dva mladé a zároveň zkušené hráče. Jsou pro nás velkou prespektivou. Myslím, že stoprocentně nahradí Honzu Kopice, který k dnešnímu dni odchází do Plzně.
     
    9:34
    Zástupci klubu právě předstoupili před přítomné novináře, spolu s nimi se světu předvedly i dva nejčerstvější jablonecké přírůstky, jimiž jsou útočníci Stanislav Tecl a Tomáš Wágner. Oba forvardi podepsali v Jablonci kontrankt na tři roky, tedy do léta 2018.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu z tiskové konference klubu FK Jablonec, jehož vedení by dnes mělo představit nové posily týmu pro nadcházející sezonu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.

    Jan Kousal