Karlovarský kraj – Pardubický kraj 1:0 (kon.) | Plzeňský kraj – Praha 1:2 (po pr.) | Liberecký kraj – Středočeský kraj 3:1 (kon.)
Vysočina – Jihomoravský kraj 11:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Královéhradecký kraj 7:0 (kon.)
Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.) | Praha – Karlovarský kraj 1:6 (kon.)
konec
Praha
1:6 (0:3, 1:3)
Karlovarský kraj
Čtvrtek 18.06.2015, 15:30 • Hokejbalová hala Plzeň • Olympiáda dětí a mládeže
     
    27:48
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Zmar Pražanů ještě nemá konec. Šťoural chytal bez hokejky a zastavil několik šancí soupeře. Střela DOMINIKA ŠEDIVÉHO mu ale proskotačila za brankovou čáru. Hostující útočník s číslem 16 tedy střílí hattrick. Asistence: David Holub.
     
    26:11
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Pátý gól západočechů. A postarala se o něj stejná dvojice, jako o první branku. DOMINIK ŠEDIVÝ se trefuje přízemní střelou mezi betony Šťourala. Asistence: Radek Prošek.
     
    20:10
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    A je to znovu o tři góly. Po velkém závaru na brankovišti se prosazuje DAVID HOLUB, který dorazil míček za bezmocného Šťourala. Asistence: Otakar Šik.
     
    15:19
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny po skončení přesilové hry Pražané snižují na 1:3. ONDŘEJ MATOUŠEK před Radostou tečoval střelu Sklenáře a poprvé dnes překonává brankáře Karlovarského kraje. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    14:32
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný gól! RADEK PROŠEK se po dvou asistencích dočkává branky. V oslabení si vyběhl od pravého mantinelu až před Šťourala, kterého překonává stejným způsobem jako Šedivý při první brance karlovarských. Bez asistence.
     
    08:03
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Napodruhé to FRANTIŠKU KLEJNOVI vyšlo! Prošek, který na turnaji hraje ve velké formě na sebe navázal dvojici protihráčů a ještě našel Klejnu na červené čáře, na jehož střelu nedokázal zareagovat přesouvající se Šťoural. Karlovarští jsou nyní ve velké euforii. Asistence: Radek Prošek.
     
    02:24
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Pojď sem, kam jdeš?! DOMINIK ŠEDIVÝ si udělal z protihráčů kužely a svůj individuální průnik zakončuje položením brankáře Šťourala a zkušeným zavěšením pod břevno. 0:1. Asistence: Radek Prošek.

    Tomáš Majer

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 16. Matoušek (Sklenář) – 3. Šedivý (Prošek), 9. Klejna (Prošek), 15. Prošek, 21. Holub (Šik), 27. Šedivý (Prošek), 28. Šedivý (Holub)


    Praha: Šťoural (Kužela) – Fic, Kamenář, J. Štěg, V. Štěg, Kolář, M. Nocar – Zyta, Barták, Hejma, Baško, Čejka, Vaniš, Sklenář, O. Nocar, Matoušek, Janiurek.
    Karlovarský kraj: Radosta – Klejna, Bernáth, Doubek, Cankov, Poizl, Ptáček (C) – Prošek, Jiskra, Šik, Jílek, Šedivý, Holub, Šťastný, Zavřel.
    bahis siteleri