Karlovarský kraj – Pardubický kraj 1:0 (kon.) | Plzeňský kraj – Praha 1:2 (po pr.) | Liberecký kraj – Středočeský kraj 3:1 (kon.)
Vysočina – Jihomoravský kraj 11:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Královéhradecký kraj 7:0 (kon.)
Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.) | Praha – Karlovarský kraj 1:6 (kon.)
konec
Praha
1:6 (0:3, 1:3)
Karlovarský kraj
Čtvrtek 18.06.2015, 15:30 • Hokejbalová hala Plzeň • Olympiáda dětí a mládeže
     
    28:52
    Šťastný (KVK) kompletuje svůj zápis do utkání trestem za sekání.
     
    27:48
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Zmar Pražanů ještě nemá konec. Šťoural chytal bez hokejky a zastavil několik šancí soupeře. Střela DOMINIKA ŠEDIVÉHO mu ale proskotačila za brankovou čáru. Hostující útočník s číslem 16 tedy střílí hattrick. Asistence: David Holub.
     
    26:45
    Štěch (PRA) vyloučen za podražení.
     
    26:11
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Pátý gól západočechů. A postarala se o něj stejná dvojice, jako o první branku. DOMINIK ŠEDIVÝ se trefuje přízemní střelou mezi betony Šťourala. Asistence: Radek Prošek.
     
    25:15
    Přesilovka pro Karlovy Vary. Štěch (KVK) si jde sednout za podražení.
     
    20:45
    Vít Jiskra dnes hraje velký zápas. Bodově sice nezáří, ale předvádí krásné akce. Teď se prokličkoval mezi čtveřicí bránících hráčů. Přes padajícího Šťourala ale nedokázal dostat míček za brankovou čáru.
     
    20:10
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    A je to znovu o tři góly. Po velkém závaru na brankovišti se prosazuje DAVID HOLUB, který dorazil míček za bezmocného Šťourala. Asistence: Otakar Šik.
     
    19:23
    Klejna (KVK) si od rozhodčích vykoledoval šestiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    17:49
    O zajímavé momenty nemáme nouzi! Holub okamžitě po vhazování poslal míček na bránu soupeře. Ten ale po odrazu od břevna končí ve výstroji pražského brankáře.
     
    17:12
    Ale hráči z Karlových Varů znovu ve velikém náporu. Jiskra se zbavil dvou obránců a nahrál Šťastnému před branku Prahy. Ten ani napodruhé nepřekonal Šťourala. Zvlášť druhý zákrok stál za to. Šťoural zlikvidoval Šťastného pokus tygřím skokem.
     
    15:19
    Tým Prahy právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny po skončení přesilové hry Pražané snižují na 1:3. ONDŘEJ MATOUŠEK před Radostou tečoval střelu Sklenáře a poprvé dnes překonává brankáře Karlovarského kraje. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    14:32
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný gól! RADEK PROŠEK se po dvou asistencích dočkává branky. V oslabení si vyběhl od pravého mantinelu až před Šťourala, kterého překonává stejným způsobem jako Šedivý při první brance karlovarských. Bez asistence.
     
    13:16
    Matoušek (PRA) teď neudržel nervy a po zákroku na Klejnu putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění. Počet hráčů na hřišti se nám srovná.
     
    12:17
    Ptáček (KVK) teď trefil na středu hřiště Čejku, se kterým to nevypadá vůbec dobře....Ptáček je "odměněn" trestem 3+OK. Tudíž pro něj dnešní finále skončilo.
     
    12:02
    Prošek s Holubem v situaci dva na jednoho! První jmenovaný neuspěl přihrávkou na spoluhráče přes obránce Prahy. Od jeho nohy se ale míček odrážel do poloodkryté branky. Tu však o kousek míjí!
     
    08:03
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Napodruhé to FRANTIŠKU KLEJNOVI vyšlo! Prošek, který na turnaji hraje ve velké formě na sebe navázal dvojici protihráčů a ještě našel Klejnu na červené čáře, na jehož střelu nedokázal zareagovat přesouvající se Šťoural. Karlovarští jsou nyní ve velké euforii. Asistence: Radek Prošek.
     
    05:36
    Ptáček (KVK) vyloučen za napadení.
     
    02:24
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Pojď sem, kam jdeš?! DOMINIK ŠEDIVÝ si udělal z protihráčů kužely a svůj individuální průnik zakončuje položením brankáře Šťourala a zkušeným zavěšením pod břevno. 0:1. Asistence: Radek Prošek.
     
    01:23
    Do velké šance se dostal maličký útočník Karlovarského kraje Jiskra. Ten se vymotal až před Šťourala, ale v bezprostřední blízkosti trefuje pouze tyč jeho branky.

    Tomáš Majer

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 16. Matoušek (Sklenář) – 3. Šedivý (Prošek), 9. Klejna (Prošek), 15. Prošek, 21. Holub (Šik), 27. Šedivý (Prošek), 28. Šedivý (Holub)


    Praha: Šťoural (Kužela) – Fic, Kamenář, J. Štěg, V. Štěg, Kolář, M. Nocar – Zyta, Barták, Hejma, Baško, Čejka, Vaniš, Sklenář, O. Nocar, Matoušek, Janiurek.
    Karlovarský kraj: Radosta – Klejna, Bernáth, Doubek, Cankov, Poizl, Ptáček (C) – Prošek, Jiskra, Šik, Jílek, Šedivý, Holub, Šťastný, Zavřel.
    bahis siteleri