Švanci Team – Los Hokejos 8:18 (kon.)
konec
Švanci Team
8:18 (5:6)
Los Hokejos
Sobota 27.06.2015, 16:00Rozlučka Petra Švancary - Dejme Lužánkám Švanci • Exhibiční utkání
     
    87
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Ještě jedna branka pro zpěváka VOJTĚCHA DYKA. Ten byl sám před brankářem, nikdo už se nevrátil brankáři pomoci a populární zpěvák si s brankářem poradil jako zkušený mazák. To byl taky zároveň poslední gól dnešního utkání.
     
    85
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Zadovka Polácha a střela LUĎKA ZELENKY. O vítězství týmu červených dnes již nejspíš není pochyb.
     
    83
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Sólo akce PETRA ŠVANCARY, který akceleroval, po levém křídle nabral rychlost a natlačil se až před brankáře modrého týmu. A byl úspěšný.
     
    82
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A další branka. Prosadil se i zástupce fanoušků Zbrojovky MAREK FISCHER.
     
    80
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Teď už se LUDĚK SOLDÁN dočkal znovu. Po Horváthově rohovém kopu zpracoval míč přímo na fotbalového veterána Švancara a ten z první překonal brankáře modrého týmu.
     
    77
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A hned další trefa červených. Po přihrávce Švancary se dnes trefuje poprvé LUDĚK ZELENKA.
     
    75
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Branky se dočkala i jediná dívka na hřišti. MONIKA ČUHELOVÁ oklamala brankáře svým ženským šarmem, ten jenom koukal, jak mu míč putuje do sítě. Další branka pro tým červených.
     
    73
    Švanci Team právě vstřelil branku! S brankami se rázem otevřel pytel. Tu další vstřelil MILAN PACANDA a modří jsou zpět ve hře. Dnes ale o výsledek zas až tolik nejde.
     
    71
    Švanci Team právě vstřelil branku! Jestli se tenhle chlapík neměl dát místo herectví spíše na fotbal. JAKUB KOHÁK střílí třetí branku v dnešním duelu a díky hattricku přibližuje modré na dostřel červeným.
     
    70
    Švanci Team právě vstřelil branku! JAKUB KOHÁK posílá děkovné polibky směrem vzhůru. Míč se od jeho nohy dostal do brány a tým modrých snižuje na 6:11. Tentokrát populární herec dres nesundal, jednalo by se totiž o jeho druhou žlutou kartu.
     
    68
    Los Hokejos právě vstřelili branku! V 68. minutě střílí jedenáctou branku jeden hráč z týmu červených. Bohužel na zápase není žádný oficiální hlasatel, který by diváky informoval o střelcích, tudíž jeho jméno zůstane prozatím zatajeno. Jaromír Jágr to ale nebyl.
     
    64
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Další trefa mladičkého DANIELA ŠVANCARY do poloprázdné brány. Jeho spoluhráči mu přichystali stoprocentní gólovku, když rychlými přihrávkami vyšachovali obranu a "Mercedes junior" již měl snadnou práci.
     
    60
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A Švancara junior hned v gólové akci, to jsou ale věci! Před mladičkým útočníkem padli všichni obránci na zem, skácel se dokonce i samotný brankář a mladičký DANIEL ŠVANCARA již neměl problém zakončit do prázdné brány. Následně se běžel radovat k ostatním, sundal dres a připisuje si svoji první žlutou kartu v životě.
     
    52
    Los Hokejos právě vstřelili branku! A KAREL KROUPA dává! Střela sice neměla žádnou pořádnou razanci, i tak ale zaplavala do volné části brány modrého týmu.
     
    47
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Červení otevírají druhý poločas vstřelenou brankou. LIBOR SOLDÁN byl zcela sám před brankářem a poloobloučkem ho poslal do volné části brány modrého týmu.
     
    44
    Švanci Team právě vstřelil branku! Modří snižují na rozdíl jediné branky. PATRIK SIEGL prošel středem obrany přímo před brankáře, kde měl na výběr, kam střelu umístí. A vybral si dobře.
     
    36
    Švanci Team právě vstřelil branku! Další branka modrých, z dorážky se prosadil herec JAKUB KOHÁK, který byl natolik překvapen a nadšený ze svého počinu, že ihned automaticky sundal dres a s mácháním začal obíhat hřiště, jako kdyby vstřelil vítězný gól v Lize mistrů.
     
    34
    Švanci Team právě vstřelil branku! Modří snižují. Po přihrávce od Švancary prostřelil ze sedmnácti metrů všechny hráče i brankáře soupeře JAN MAROSZI – bývalý fotbalista Zbrojovky a současný ředitel fotbalové ZŠ Janouškova v Brně.
     
    31
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Další gól v síti modrých. VOJTĚCH DYK po přihrávce od Soldána trefil parádně prostor u vzdálenější tyče!
     
    29
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Teď už se legenda Zbrojovky LIBOR SOLDÁN prosadil a navyšuje náskok červených již na 5:2!
     
    26
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Červení jdou do trháku. Jeden z útočníků byl sám před brankářem, naznačil mu střelu, položil si ho a následně bez problémů uklidil míč do volné části brány. Červená již vede 4:2.
     
    22
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Červení se vrací znovu do vedení, branku vstřelil jeden z jejich hráčů z hranice malého vápna.
     
    18
    Švanci Team právě vstřelil branku! Tentokrát se již bývalý obránce Zbrojovky JAN TROUSIL k míči dostal a z levého křídla ho poslal na vzdálenější tyč. Je srovnáno 2:2.
     
    11
    Penalta proměněná, tým červených se vrací znovu do vedení. Trestný kop proměnil PAVEL HORVÁTH.
     
    8
    Švanci Team právě vstřelil branku! Je srovnáno, modrý tým dorovnává jednobrankovou ztrátu, když samotný hlavní účastník duelu PETR ŠVANCARA proměňuje trestný kop.
     
    7
    Los Hokejos právě vstřelili branku! Červený tým se ujímá vedení, z dorážky v malém vápně se prosadil jeden z pozvaných fotbalistů.

    Pavel Kuba

    Branky: 8. Švancara (pen.), 18. Trousil, 34. Maroszi, 36. Kohák, 44. Siegl, 70. Kohák, 71. Kohák, 73. Pacanda – 7. tým červená, 11. Horváth (pen.), 22. tým červená, 26. tým červená, 29. Soldán, 31. Dyk, 47. Soldán, 52. Kroupa (pen.), 60. D. Švancara, 64. D. Švancara, 68. tým červená, 75. Čuhelová, 77. Zelenka, 80. Soldán, 82. Fischer, 83. Švancara, 85. Zelenka, 87. Dyk

    Karty:   36. Kohák (SVT), 61. D. Švancara (SVT) – 30. Zelenka (LSH)


    Švanci Team: Tým modří:
    Kovář (Uherské Hradiště), Hruška (Kometa Brno), T. Svoboda (Kometa Brno), Volešák (Příbram), Hron (boxer Brno), Trousil (bývalý hráč Zbrojovky Brno), Štajner, Kobylka, Maléř (ikony Zbrojovky), Havlát (NHL), Pavelec (NHL), Kohák (herec), Voráček (NHL), Svoboda, Tofi (herci), Březina, Valnoha (bývalý záložník Zbrojovky), Šmíd (bývalý záložník Zbrojovky), Cupák (bývalý hráč Zbrojovky), Pacanda (bývalý hráč Zbrojovky), Siegl (bývalý hráč Zbrojovky), Maroszi (bývalý hráč Zbrojovky), Václavík (bývalý brankář Zbrojovky), Twardzik (bývalý hráč Zbrojovky)

    Los Hokejos: Tým červení:

    Hron (bývalý brankář Zbrojovky), Vlasák (bývalý brankář Zbrojovky), Vokřál (primátor města Brna), Křivánek (bývalý kapitán Zbrojovky), Vidumský (bývalý hráč Zbrojovky), Kopenec (bývalé levé křídlo Zbrojovky), Kolomazník (bývalý útočník Zbrojovky), Zelenka (bývalý útočník Zbrojovky), J. Švancara (otec Petra Švancary), Čuhelová (reportérka ČT), Zbončák (bývalý fotbalista Zbrojovky), Tlustý (NHL), Smoleňák (Záhřeb, KHL), Hubáček (brněnský hokejista), Soldán (legenda Zbrojovky), Polách (bývalý záložník Zbrojovky), Černý (bývalý hráč Zbrojovky), Honejs, Pudil (fotbalový reprezentant), Bičánek (bývalý kapitán Komety), Hunkes (brněnský rodák, hokejista), Zúbek (bývalý hráč Zbrojovky), Cihlář (bývalý obránce Zbrojovky), Holomek (bývalý spoluhráč Švancary), Horváth (bývalý fotbalista Viktorie Plzeň), Dyk (zpěvák), Fischer (fanoušek Zbrojovky).
    bahis siteleri