Argentina – Paraguay 6:1 (kon.)
konec
Argentina
6:1 (2:1)
Paraguay
Středa 01.07.2015, 01:30 • Estadio Municipal Alcaldesa Ester Roa Rebolledo (Concepción) • Copa América • Semifinále
Předzápasové kurzy
    Gonzalo HIGUAÍN - 6:1
     
    83
    Argentina právě vstřelila branku!
    Je to tak, kanonáda Argentinské reprezentace nebere konce! Lítost či soucit nemá se svými protihráči ani střídající GONZALO HIGUAÍN, který se prosadil takřka okamžitě po svém příchodu na hřiště, když se k němu v pokutovém území dokutálel odražený míč, který levou nohou poslal za Villarova záda.
    Sergio AGÜERO - 5:1
     
    80
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání vysokým debaklem Paraguaye, který právě inkasovala pátou branku! Na centr z levé strany si naskočil SERGIO AGÜERO a míč usměrnil hlavou do sítě s naprostou přesností z hranice malého vápna.
    Angel Di María - 4:1
     
    53
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinští reprezentanti se dostávají do třígólového vedení! Míč trestuhodně ztratil Cáceres a Messi jej posléze předložil doleva Pastoremu, který celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou do pravé strany, kde nalezl ANGELA DI MARÍU a ten z bezprostřední blízkosti neměl sebemenší problém poslal míč do zcela odkryté části brány.
    Angel di María - 3:1
     
    47
    Argentina právě vstřelila branku!
    Náskok Argentiny je opět dvoubrankový! Přesnou přihrávku do křídla dostal ANGEL DI MARÍA, který skóroval přízemní střelou podél gólmana ke vzdálenější tyči.
    Lucas BARRIOS - 2:1
     
    43
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Paraguay vsítila kontaktní branku! Gól do šatny zaznamenal LUCAS BARRIOS, jemuž míč ze vzduchu ideálně do běhu sklepl Bruno Valdez a reprezentant Paraguaye ránou z hranice vápna přes padajícího obránce prostřelil brankáře Romera.
    Javier PASTORE - 2:0
     
    27
    Argentina právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je již dvoubrankový, reprezentanti Argentiny potvrzují papírové předpoklady! Lionel Messi svou přihrávkou oslovil JAVIERA PASTOREHO, který se na hranici pokutového území odhodlal ke střele, po které se míč zastavil až o síť za Villarovými zády.
    Marcos ROJO - 1:0
     
    15
    Argentina právě vstřelila branku!
    Po čtvrthodině hry otevřel skóre MARCOS ROJO. Argentinci po nedovoleném zákroku zahrávali standardní situaci, k jejíž exekuci se postavil Lionel Messi a z levé strany vyslal zajímavý centr do vápna, kde číhal právě autor branky, který se prosadil z velké skrumáže v předbrankovém prostoru.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 15. Rojo, 27. Pastore, 47. di María, 53. di María, 80. Agüero, 83. Higuaín – 43. Barrios

    Karty:   12. Rojo (ARG), 13. Biglia (ARG) – 13. Cáceres (PAR), 30. Silva (PAR), 60. Ortiz (PAR)


    Argentina: Romero – Zabaleta, Demichelis, Otamendi, Rojo – Pastore (73. Banega), Mascherano (77. Gago), Biglia – Messi, Agüero (82. Higuaín), di María
    Náhradníci: Casco, Banega, Marchesín, Gago, Lamela, Higuaín, Lavezzi, Tevez, Pereyra, Guzmán, Roncaglia.
    Trenér: Gerardo Martino (ARG)

    Paraguay: Villar – Pablo Aguilar, Da Silva, Bruno Valdez, Piris – González (27. Bobadilla), V. Cáceres, Ortiz, Benítez – N. Valdez (56. Óscar Romero), Santa Cruz (30. Barrios)
    Náhradníci: Barrios, Bobadilla, M. Cáceres, Balbuena, Silva, Óscar Romero, Ortigoza, Molinas, Aguilar, Martínez, Samudio.
    Trenér: Ramón Díaz (ARG)

    Rozhodčí: Ricci – De Carvalho, Pereira (vš. BRA)
    bahis siteleri