Trinidad a Tobago – Guatemala 3:1 (kon.) | Mexiko – Kuba 6:0 (kon.)
konec
Mexiko
6:0 (4:0)
Kuba
Pátek 10.07.2015, 03:30 • Soldier Field, Chicago, Ilinois (kapacita 61.500 diváků) • CONCACAF Gold Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
    85. Guerra reflexním zákrokem proti střele vlastního hráče podržel svůj tým!
     
    85
    Málem vlastní gól Kubánců, když jeden z nich před vlastní brankou odvracel centr z pravé strany hřiště, Guerra však předvedl zákrok večera a míč vyrazil na roh!
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 54.126 diváků!
     
    80
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Jorge Corrales, přichází Liban Perez.
    75. Giovanni DOS SANTOS - 6:0
     
    75
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se skóre mění a Mexiko přeci jen přidává šestou branku! GIOVANNI DOS SANTOS si počíhal za kubánskou obranou na parádní pas Layuna z vlastní poloviny a levačkou v náběhu prostřelil brankáře Guerru!
     
    73
    Střídání v týmu Mexiko: ze hřiště odchází Andres Guardado, přichází Carlos Esquivel.
     
    72
    Střídání v týmu Mexiko: ze hřiště odchází Carlos Vela, přichází Corona.
    71. Neuznaný gól Mexika.
     
    71
    Carlos Vela našel z pravé strany perfektním centrem u levé tyče číhajícího spoluhráče, jeho branka ale uznána není a děje se tak zřejmě kvůli ofsajdu.
     
    69
    Další vzrušení před brankou Kuby a už to zavánělo dalším gólem! Carlos Vela se na pravé straně vápna opřel do míče a trefil pravou tyč!
    67. Vela sám před brankářem neuspěl!
     
    67
    Vela v další šanci Mexika, i když to "smrdělo" ofsajdem, hrálo se ale dál a mexický útočník zcela sám před Guerrou trefuje pouze brankáře hostujícího týmu!
     
    67
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Felix Guerra, přichází Angel Horta.
     
    65
    Peralta mohl přidat další branku, když se dostal k odraženému míči, jenže hlavičkoval ze záklonu a na přesnosti jeho pokusu to bylo znát, balon skončil vedle levé tyče!
    62. Oribe PERALTA - 5:0
     
    62
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    ORIBE PERALTA se přeci jen třetího gólu v utkání dočkal a kompletuje hattrick, když si počíhal na centrovaný míč od Giovanni dos Santose u levé tyče, kde v hlavičkovém souboji přetlačil jednoho z bránících hráčů a balon mířící do branky ještě raději na brankové čáře dotlačil do branky nohou!
     
    57
    Střídání v týmu Mexiko: ze hřiště odchází Jonathan dos Santos, přichází Giovanni dos Santos.
     
    56
    Aguilar centroval před branku Kuby, jeho pokus ale odrazil bránící Dranguet, následná střela zpoza vápna končí těsně vedle levé tyče!
     
    54
    Armando Coroneuax (CUB) dostal silné křeče a bude muset být střídán. Na hrací ploše jej nahradil Pedro Suarez (CUB).
    44. Andres GUARDADO - 4:0
     
    44
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Brankostroj Mexičanů se ne a ne zastavit a brankář Guerra dnes nezažije veselý večer. ANDREAS GUARDADO si nikým nehlídaný naběhl do vápna na nadýchaný centr Riose z pravé strany, hlavou trkl do balonu a ten zapadl přesně k levé tyči!
    43. Peraltovu šanci zneškodnil Guerra!
     
    43
    A další šance, to je neskutečné! Herrera chytrým dloubáčkem z obhodil obránce Kuby a Peralta znovu útočil na hattrick v dnešním zápase. Při zpracování míče sám před Guerrou ale mírně zaváhal a tak gólman Kuby včasným výběhem jeho akci zneškodnil!
     
    42
    Peralta útočil na hattrick, když se dostal jako první k centru z pravé strany, reflexivním zákrokem ale jeho střelu vyrazil Guerra, následná snaha Vely před brankou již vyšla naprázdno!
    38. Guardado míč do branky neusměrnil.
     
    38
    A další šance! Guardado se nejlépe orientoval ve vápně, kde si počíhal na přihrávku z pravé strany a z první se pokusil míč zasáhnou a usměrnit do branky. Chybělo málo, balon proskákal jen těsně vedle levé tyče!
    37. Oribe PERALTA - 3:0
     
    37
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A je tu další gólová akce Mexičanů, kteří jasně dominují na hřišti! Herrera vymyslel z pravé strany chytrou přihrávku do vápna mezi obránce, kterou si našel ORIBE a svým druhým gólem v zápase přidává další zásah svého týmu!
    33. Guardado pálí těsně nad!
     
    33
    Guardado si řekl o míč osmnáct metrů před brankou soupeře, kde si jej srovnal na levačku a svoji střelu mířil pod břevno branky, jenže míč vystoupal těsně nad!
    31. Herrera se k zakončení těsně nedostal!
     
    31
    Pravé strana obrany Kuby dnes doslova hoří. Peralta měl znovu hodně volnosti na levé straně a tak poslal přízemní centr na bližší tyč, kde však před zakončujícím Herrerou na poslední chvíli Kubánci míč odkopli alespoň na roh!
     
    28
    Layun znovu na útočném výletě nalevo od pokutového území, kde si udělal "dobrý den" ze dvou obránců soupeře a následně centroval před branku, kde tentokrát zakončoval ve výskoku Peralta a jeho hlavička jen těsně minula levou tyč!
    23. Carlos VELA - 2:0
     
    23
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Kubánci však byli ve vápně nedůrazní a odražený centr dos Santose si našel v šestnáctce CARLOS VELA, který jej rychle uklidil do kubánské branky!
    17. Oribe PERALTA - 1:0
     
    17
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Velké obléhání kubánské branky nakonec končí vedoucím gólem Mexičanů! Vše načal Vela dobrým náběhem za obranu a následnou střelou, kterou Guerra perfektně vyrazil, v pokračující akci se k míči dostal za hranicí šestnáctky uardado a jeho ránu vykopl jeden z hostujících hráčů z brankévo čáry. Balon se znovu vrátil ke Guardadovi, který hlavou našel před brankářem zcela volného ORIBE PERALTU, který už si věděl rady a míč poslal za záda kubánského gólmana!
     
    14
    Aguilar posílal z pravé strany centr na vzdálenější tyč, kam naskakoval Peralta, těsně před ním ale míč odhlavičkoval Napoles alespoň na rohový kop!

    Daniel Kubelka

    Branky: 17. Peralta (Guardado), 23. Vela, 37. Peralta, 44. Guardado (Rios), 62. Peralta (dos Santos G.), 75. dos Santos G. (Layun)


    Mexiko: Ochoa – Aguilar, Rodriguez, Reyes, Layun – Herrera H., Rios, dos Santos J. (57. dos Santos G.), Guardado (72. Esquivel) – Peralta, Vela (72. Corona J.)
    Náhradníci: Muñoz, Orozco Jon. – Orozco Jav., Alanis, Corona Y., Corona J., dos Santos G., Duenas, Esquivel, Herrera M., Torres, Vazquez.

    Kuba: Guerra D. – Marquez, Guerra F. (67. Horta), Corrales (79. Perez) – Napoles, Lopez, Martinez, Gomez – Clavelo, Dranguet – Coroneaux (54. Suarez).
    Náhradníci: Arguellez – Cervantes, Horta, Perez, Suarez

    Rozhodčí: Quesada

    Diváci: 54.126
    bahis siteleri