Tlačová konferencia DAC Dunajská Streda pred štart (kon.) | TK ČAAF k zápasu Black Panthers - Příbram Bobcats (kon.)
konec
Tisková konference ČAAF k zápasu Black Panthers - Příbram Bobcats

Středa 15.07.2015, 11:00Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce, následovat budou individuální rozhovory a soutěž i pro zástupce médií, kterou si v pondělí vyzkouší i návštěvníci finále. To je tedy z mé strany vše, krásný zbytek středečního dne a nezapomeňte na pondělní duel. Na počtenou. (11:19:13)
     
    Oba čeští hráči se těší na utkání, doufají v důstojnou návštěvu, ale pro Bohuslava Roma to není vrchol sezóny, ale spíš první bod.
     
    I trenér Leško má prostor a vrací se mírně do minulosti, zmiňuje rakouskou ligu, kterou hrají souběžně s tou českou. "Tým má široký kádr, aby se hráči mohli účastnit obou soutěží. Je to pro nás velkou zkušeností, znovu se nám podařilo podepsat quaterbacka Kyle Newhall-Caballera. Máme profesionálního trenéra, který má třicetileté zkušenosti. Do finále chceme přijít s tím nejlepším, co máme. Máme soupeři co vracet a proto postavíme co nejlepší hráče, které máme k dispozici. Nic nepodceňujeme a chceme výhru obhájit."
     
    Slovo dostává nejprve trenér Lavička, který vyzdvihuje svého hráče Givense, který v této sezóně dal 22 touchdownů, ale nezanedbává ani české hráče.
     
    "Od 16:00 bude otevřená v pondělí fanzóna, budou zde různé atrakce a možnost vyzkoušet si na vlastní kůži například rychlost hodu. Finále bude zábavou pro celou rodinu a pevně věřím, že zápas bude letos vyrovnaný. Lze očekávat ofenzivní pojetí fotbalu, což se divákům líbí. Kdo chce zažít největší zážitek sezóny, nesmí chybět v pondělí zde v Edenu," říká předseda asociace.
     
    Slovo si bere předseda Hobza, který hodnotí progres amerického fotbalu. "Redukce přinesla větší konkurenci a zvýšila úroveň. A to po stránce herní, organizační, ale i finanční."
     
    Úvodní slovo si bere nejprve moderátorka dnešní tiskové konference, ta vítá zástupce médií i všechny účastníky.
     
    Dnešní tiskové konference se zúčastní:
    předseda asociace Filip Hobza

    Zástupci Black Panters:
    hlavní trenér Jim Ward
    trenér útoku Daniel Leško
    quaterback Kyle Newhall-Caballero
    widereceiver Jan Dundáček

    Zástupci Příbram Bobcats:
    hlavní trenér Sebastian Fandert
    trenér útoku Zbyšek Lavička
    quarterback Columbus Givens
    linebacker a prezident Bobcats Bohuslav Rom
     
    Hezké dopoledne z pražských Vršovic, kde se dnes uskuteční tisková konference České asociace amerického fotbalu k ligovému finále Prague Black Panthers – Příbram Bobcats, které se bude hrát v pondělí 20. července od 19:00 v Edenu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Nikol Kuncová

    bahis siteleri