Podbrezová – Žilina 0:0 (odl.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Myjava – Trnava 4:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 19.07.2015, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, Zlaté Moravce, Slovensko • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38
    Slovan dal gól!
    Tak predsa sa hostia presadili. Milinković rozohral nevinný priamy kop zo stredu poľa, loptu poslal priamo do pokutového územia, kde si výborne nabehol stopér KORNEL SALÁTA. Ten z bezprostrednej blízkosti nedal Kováčovi žiadnu šancu a loptu upratal do siete! Belasí strhávajú vedenie na svoju stranu a sú na koni.
     
    30
    Zlaté Moravce dali gól!
    Z ničoho nič sa podarilo Vionu skórovať. Rohový kop domáci zahrali veľmi dobre, keď lopta padla na päťku, kde bola predĺžená na zadnú tyč. Tam bol úplne nekrytý MARIN GLAVAŠ, ktorý nemal problém trafiť odkrytú bránku hostí! Domáci doteraz prevažne bránili, no prišla jedna šanca a padol gól. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    17
    Slovan dal gól!
    Tak ani to dlho netrvalo a dočkali sme sa úvodného presného zásahu. Bol tam rýchly protiútok hostí, no domáci sa stihli vrátiť. Zrazu to bolo štyri na štyri a zdalo sa byť po šanci. Lenže Milinković našiel krásnou prihrávkou TAMÁSA PRISKINA, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Kováčovi. Maďarský útočník sa z takýchto pozícií nemýli a potvrdil to aj tentoraz. Poslal loptu povedľa brankára Kováča a tá skončila v domácej sieti! Slovan Bratislava sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Branky: 30. Glavaš – 17. Priskin, 38. Saláta (Milinković)

    Karty:   9. Tipurić (ZMO), 24. Kovjenić (ZMO), 45+1. Krznarić (ZMO), 90. Glavaš (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Mrsić, Burić, Cebara (80. Bochl) – Mance, Krznarić (66. Rejdovian), Orávik, Kovjenić – Glavaš, Školník.
    Náhradníci: Ranilović – Milojević, Bochl, Rejdovian.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Gorosito, Saláta, Podaný – Lásik, Štefánik (77. Sabo) – Milinković (C), Zreľák, Kubík (82. Záhumenský) – Priskin (69. Vittek).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Sabo, Záhumenský, Gašparovič, Kotula, Vittek.

    Rozhodčí: Štefan Leško – Erik Weiss, Martin Špivak
    bahis siteleri