Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.)
konec
Tisková konference 1.FC Slovácko

Pondělí 20.07.2015, 13:30Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. (14:39:56)
     
    Tak teď už je to ode mě skutečně všechno. Zachovejte fotbalu i Onlajnům přízeň. To pravé přijde už nadcházející víkend, kdy se opět naplno rozjede česká nejvyšší soutěž SYNOT liga.
     
    Složení realizačního týmu:
    Vedoucí týmu: Michal KORDULA.
    Hlavní trenér: Svatopluk HABANEC.
    Asistent trenéra: Jiří DEKAŘ.
    Lékař: MUDr. Vítězslav VAVERKA.
    Masér: Radek SMOLČÁK.
    Trenér brankářů:Juřička MARTIN.
     
    Odchody: Michal TRÁVNÍK (FK Baumit Jablonec), Radek MEZLÍK (konec smlouvy)
    Příchody: Francis KONÉ (Honvéd Budapešť), Vlastimil DANÍČEK, Stanislav HOFMANN (oba návrat z hostování.
     
    Oficiální soupiska pro začátek sezóny 2015/2016 Brankáři: Micha DANĚK, Milan HEČA.
    Obránci: Tomáš KOŠÚT, Petr REINBERK, Tomáš BŘEČKA, Martin KUNCL, Stanislav HOFMANN, Tomáš RADA, Patrik ŠIMKO.
    Záložníci: Eldar CIVIĆ, Veliče ŠUMULIKOSKI, Filip HLÚPIK, Jaroslav DIVIŠ, Luboš KALOUDA, Jiří VALENTA, Vlastimil DANÍČEK, Lukáš SADÍLEK, Marek HAVLÍK, Milan KERBR.
    Útočníci: Marián KOVÁŘ, Libor DOŠEK, Francis KONÉ.
    Majitel klubu přemýšlí o českém fotbalu

     
    Oficiální část tiskové konference končí. Ještě vyčkejte, přidáme informace ohledně ligového kádru.
     
    "Sleva pro fanklub je 50% na permanentní vstupenky. Navíc fanklubu přispíváme na dopravu," řekl Vladimír Krejčí.
     
    "Až skončím, tak skončím i s fotbalem. Druhou ligu určitě hrát nechci," říká Došek.
     
    Tisková konference se blíží ke svému konci. Výše vstupného zůstane stejná.
     
    "Nechceme hráče za každou cenu prodávat. V každém klubu vyroste hráč, který jej přeroste," zdůrazňuje ředitel Vladimír Krejčí.
     
    "Zvětšuje se propast mezi první a druhou ligou. Zastávám názor, že liga by se měla rozšířit na 18, možná i 20 mužstev," míní Zdeněk Zemek. Není pro vytvoření československé ligy. Klub má stabilizovaný rozpočet, nemá dluhy a nechce se zadlužovat kvůli drahým nákupům.
     
    O posilách
    "Máme sice rozpočet kolem 80 milionů, je ale pohyblivý a má stovky nákladových položek. V rámci rozpočtu je potřeba získat nové hráče. Filozofií je vycházet z výchovy mládeže, máme jednotný systém. Kádr doplňujeme postupně o některé hráče, kde akademie nestačí. Naším posláním je vychovat hráče, ukázat jej světu, tam ho vypustit a potom čekat, až se zkušený vrátí zpět do klubu. Tento kolotoč se snažíme budovat," řekl majitel Zemek.
     
    Krejčí: "Sponzorství SYNOTu řadí společnost mezi hlavní partnery."
     
    "Zranění jsou nyní naše bolest. Máme spoustu zraněných hráčů. Břečka by mohl být v širším kádru do měsíce, Šimkův stav je nevyzpytatelný. Kalouda má problém s chrupavkou, to znamená 3-6 měsíční pauzu. Kuncl má často zdravotní výpadky. Pro sobotní utkání jsme připraveni nastoupit," ujistil kouč Habanec.
     
    O Mariánu Kovářovi:
    "Příliš zápasů neodehrál, fyzicky se lepší. Nyní může doskakovat utkání, byl bych rád, aby získával větší herní praxi. Ve všem záleží hlavně na něm," řekl trenér Habanec.
     
    Kapitán Libor Došek: "Francis Koné zapadl do kabiny výborně. V ničem snad nebude problém. Může být mým dobrým nástupcem."
     
    Vladimír Krejčí: "Máme zde stadion čtvrté kategorie, která je jen stupínek pod kategorií elite. To jsou už stadiony s kapacitou kolem 30 tisíc diváků. Máme pro sezónu 2015/2016 licenci gold. To znamená, že máme na dobré úrovni zázemí, stadion i ekonomiku. Jsme stabilizovaný klub na slušné úrovni."
     
    "Po dlouhé době se nám podařilo uskutečnit rekonstrukci stadionu. Je to nesmírně zajímavé téma. V této době nejsou peníze nazbyt a nám se povedl husarský kousek. Všichni vidí výsledek, ale málokdo si uvědomoval, že jsme s tímto museli celé jaro žít. A-tým byl omezen, není to výmluva, pouze chceme upozornit na důležité skutečnosti rekonstrukce," řekl Vladimír Krejčí.

    Marek Janoš

    bahis siteleri