Wolfsburg – Villarreal 1:2 (kon.) | Arsenal – Lyon 6:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
6:0 (4:0)
Olympique Lyon
Sobota 25.07.2015, 17:20 • Emirates Stadium, London • Emirates Cup
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (19:14:06)
     
    Je dobojováno. Domácí přidali ve druhé půli ještě další dvě branky a po výhře 6:0 mají nakročeno ke čtvrtému poháru pro vítěze Emirates Cupu. O všem však rozhodnou až zítřejší zápasy, kdy se Lyon utká s Villarealem a Wolfsburg s Arsenalem.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Tak ještě šedesát vteřin utrpení čeká na fotbalisty francouzského týmu.
     
    90
    Začala poslední minuta řádné hrací doby, hosté už se musí těšit na závěrečný hvizd sudího Mosse.
    89. Walcott (ARS)
     
    89
    Tak nakonec ne, domácí rozehráli nakrátko a také to stálo za to! Cazorla parádně uvolnil Walcotta ve vápně, jenže tomu se skvěle vrhl pod nohy brankář Lopes a šanci domácího hráče zneškodnil!
     
    89
    Kanonýři pomalu dohrávají tento duel a dlouze se kombinují ve středu hřiště. Reine-Adelaide si navíc došel pro další faul a bude se znovu kopat proti brance Lyonu.
    87. Akpom (ARS)
     
    87
    A málem se domácí fanoušci dočkali posedmé! Akpom dostal parádní pas na levou stranu šestnáctky a míč tvrdou ranou napálil do pravé tyče!
     
    86
    Gunners jako by po šesté brance znovu trochu užili a opět se tlačí vpřed.
    85. Santi CAZORLA - 6:0
     
    85
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Nemám sice věštecké schopnosti,ale tady to prostě vyšlo. SANTI CAZORLA poslal míč pod skákající zdí a uklidil jej po zemi přesně k levé tyči!
     
    84
    A po dlouhé době se děje i něco zajímavého na trávníku. Domácí si totiž vybojovali standardku kousek před vápnem, to bude něco pro Cazorlu a jeho levačku..
     
    83
    Na Emirates Stadium se zatím dohrává dnešní druhé utkání letošního Emirates Cupu. V tom prvním zdolal Villareal soupeře z Wolfsburgu výsledkem 2:1.
     
    82
    Jedna zajímavá zpráva pro anglické fanoušky právě přiletěla z ruského Petrohradu, kde se dnes losuje kvalifikace MS 2018. Anglie se totiž ve skupině utká se Skotskem a k vidění tak budou hodně zajímavá utkání.
     
    81
    Hosté se však přeci jen k jedné šanci dostali. Lacazette se opřel do dlouhé přihrávky z hloubi pole a dobrým volejem jen o kousek minul domácí klec!
     
    80
    Zeffane vyslal centr z levé strany a pokud jeho úmyslem bylo trefit pokutové území, tak se to hrubě nepovedlo.
     
    80
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Coquelin, přichází Hayden.
     
    78
    Vypadá to na další střídání domácího Arsenalu, ze hry půjde Coquelin, ten dnes odehrál dobrý zápas.
     
    77
    Nene, nedostanou se hosté k zakončení ani teď. Možné vznikající nebezpečí vyřešil Coquelin s brankářem Martinezem. Ten především v první půli podržel za stavu 0:0 svůj tým.
     
    76
    Tempo hry v této fázi zápasu hodně opadlo, také domácí už se nikam nepoženou a ve zbývající části utkání se hlavně nebudou chtít zranit.
     
    75
    Francouzům se nedaří a už jistě vyhlíží konec dnešního utkání. Zítřejší zápas s Villarealem pro ně snad dopadne o něco příznivěji.
     
    74
    Fotbalisté v bílých dresech kombinují ve středu hřiště,ale chybí tomu jakákoliv překvapivá myšlenka, která by zaskočila domácí obranu.
     
    73
    Po něm se sice neprosadili, ale stejně si vedl i při rychlém brejku i Laazette, míč před ním stihl odehrát Martinez ve spolupráci se svými obránci.
     
    72
    Domácí jsou i nadále při chuti a nyní vybojovali rohový kop.
     
    71
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Giroud, přichází Walcott.
     
    71
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Oxlade-Chamberlain, přichází Reine-Adelaide.
     
    70
    Oxlade-Chamberlain se pokusil protáhnou se po pravé straně až do vápna, hosté ale jeho záměr odhalili a domácí fotbalista tak vybojoval jen autové vhazování.
     
    69
    Gunners se nyní musí bránit, ale zatím je tomu hodně daleko od jejich branky. Hosté dnes nejsou nikterak nebezpeční.
     
    68
    Domácím svatostánkem znovu probíhá "mexická" vlna, fanoušci Arsenalu si dnešní duel užívají naplno.
     
    67
    Akpom předvedl pěkný průnik po levé straně hřiště, jeho střelu z hranice šestnáctky ale dokázali hosté zblokovat k náruči svého brankáře.
     
    66
    Domácí drží míč, ale nyní se jim obranu soupeře nedaří překonat postupným útokem, stejnou možnost tak budou mít i hráči francouzského klubu.
     
    64
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Arteta, přichází Ramsey.
     
    63
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Özil, přichází Cazorla.
     
    63
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Iwobi, přichází Akpom.
     
    63
    Domácí hromadně střídají, jména střídajících hráčů Vám přineseme za krátký okamžik.
    62. Mesut ÖZIL - 5:0
     
    62
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí pověstného "bůra" dočkali! Velký tlak Gunners končí znovu gólem, když i trochu se štěstím propadl míč na levou stranu na MESUTA ÖZILA, který uklidil míč levačkou přesně k levé tyči!
     
    61
    Do rychlého brejku se dostali hosté, jenže rána Ferriho rozhodně neměla ty správné gólové parametry. Hrát tak budou znovu domácí.
     
    60
    Gunners po krátkém oddechu na začátku druhé půle už znovu buší na vrata lyonské branky, ta zatím odolává v tomto poločase.
     
    59
    Ramsey už už cpal míč z levé strany hlavou na volného Girouda v prostoru penalty, jenže před domácím útočníkem na poslední chvíli míč odehrál Rose.
     
    58
    A domácí mohli udeřit popáté! Z levé strany poslal dobrý centr před malé vápno Gibbs, kde už číhal Giroud, který z pevní trefil levačkou jen boční síť!
     
    57
    Lacazette si nabíhal ze středu hřiště za domácí obranu a míč z pravé strany skutečně dostal, jenže vybíhající Martinez předvedl rychlou reakci a hlavně, hostující útočník se nacházel v ofsajdu při převzetí přihrávky.
     
    56
    Domácí trochu vyklidili pozice a přenechávají aktivitu svému soupeři. Ten má co dohánět po zpackané první půli.
     
    55
    Trocha uklidnění na hrací ploše, u míče jsou hosté. S postupným útokem to ale proti domácí defenzivě asi příliš nepůjde.
    54. N'Jie
     
    54
    Hosté se po rohu ubránili a následně mohli udeřit z rychlého protiútoku, střely N'Jieho však jen těsně minula branku!
     
    53
    Chamberlain vymyslel krásnou přihrávku na pravé straně a poslal míč podél lajny za obranu Lyonu na Debuchyho, před ním však stačili hosté odehrát na roh.
     
    53
    Kanonýři už znovu operují v prostorech, kde se jim od třicáté minuty utkání tuze líbí, tedy v těsné blízkosti hostující branky.
     
    52
    No, nevypadá to dobře s hostujícím kapitánem Gonalonsem, který se po souboji s Ramseym svírá v těžkých bolestech na trávníku. Vypadá to na problém s kotníkem. Francouzi dnes naplno poznávají, že ostrovní fotbal opravdu bolí.
     
    51
    Nene, domácí svého soupeře vůbec nepouští do hry a před branku se hosté už hodně dlouhou dobu nepodívali.
    50. Alex Oxlade-Chamberlain
     
    50
    Alex Oxlade-Chamberlain předvedl skvělou inidviduální akci až k šestnáctce soupeře, kde si navedl míč na střed a vypálil na branku, míč, který do ní směřoval, ale jeden z obránců přesměroval alespoň na roh!
     
    49
    Ani při rozehrávce to nemají hosté nikterak snadné, domácí hodně vysunuli své napadání.
     
    48
    A znovu to vypadalo na povedenou akci domácích, přihrávka Oxlade-Chamberlaina z pravé strany ale až k nabíhajícímu Giroudovi před brankou nedošla.
     
    47
    Domácí však pokračují v dobré obranné hůře, tak jako se jí prezentovali v první půli, a útok soupeře zastavují již kousek za půlící čarou.
     
    46
    Tak ne, vypadá to že budeme pokračovat beze změn a přinejmenším u hostů je to trochu překvapivé. Tak snad si hráči Lyonu nevypijí kalich hořkosti až do samého dna.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči obou týmů se pomalu vrací na hrací plochu. My budeme především zvědaví na to, v jakých sestavách budou pokračovat, ale hlavně, jestli dokáží hosté s velice nepříznivým stavem zápasu ještě něco udělat.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:23.
     
    Úvodních 45 minut prvního domácího utkání Arsenalu před novou sezónou je minulostí, a pokud budou jeho hráči pokračovat v podobném duchu i během ligového ročníku, nemusí mít o své umístění žádné obavy. Přitom dlouho to vypadalo, že se nic dít před oběma brankami nebude a také tomu tak bylo. Pak však přišla smrtící osmiminutovka Gunners, kteří od 30. minuty nasázeli soupeři čtyři branky a takřka rozhodli o výsledku dnešního utkání.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Coquelin (Arsenal FC).
     
    45+1
    Fekir se ještě dostal k zakončení zpoza šestnáctky, jenže jeho ránu dokázali domácí srazit mimo.
     
    Domácí hráči zakončí první poločas dost pravděpodobně s míčem u svých kopaček. Nyní si jej pomalu přihrávají ve středu hřiště a už se nikam neženou.
     
    44
    Hosté si vytvořili dobrý tlak ve vápně, jenže Martinez si skvěle poradil jak se střelou Lacazetteho zpoza vápna, tak i s následným pokusem N'Jiy z levé strany!
     
    43
    Bílí jsou zahnáni s míčem až k vlastní brance, domácí je napadají i v tomto prostoru, ale nikterak výrazně,
     
    42
    Hosté se snaží trochu uklidnit hru, jejíž posledních deset minut pro ně muselo být hodne zlým snem. Teď jen se z něj rychle probudit a pokusit se s výsledkem ještě něco udělat.
     
    41
    A ani další pokus hostů nekončí úspěchem. Tentokrát to zkoušeli Francouzi zleva, tam ale pro změnu kraluje Debuchy.
     
    40
    N'Jie teď neumotal Gibbse v rohu hřiště, domácí levý bek si poradil na výbornou a ještě vybojoval míč.
     
    39
    Po delší době jsou u míče i hosté, jenže domácím jim nedávají příliš mnoho prostoru.
    38. Aaron RAMSEY - 4:0
     
    38
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Neskutečné představení domácích hráčů pokračuje! Özil poslal z levé strany do vápna parádní přihrávku do běhu AARONU RAMSEYMU a ten i když to měl na delší nohu, nakonec poslal míč k pravé tyči!
     
    36
    Žlutou kartu dostává Jenssen (Olympique Lyon).
    35. Alex IWOBI - 3:0
     
    35
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Tak dějí se to věci na Emirates Stadium! Další rychlá kombinace, na jejímž konci byl ALEX IWOBI, končí v brance soupeře a pomalu to začíná zavánět debaklem!
    34. Alex OXLADE-CHAMBERLAIN - 2:0
     
    34
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili z následného rychlého brejku, když si několikrát rychle předali míč směrem k brance Lopese a z pravé strany nakonec pálil po zemi k pravé tyči ALEX OXLADE CHAMBERLAIN!
     
    33
    Domácí hráči trochu zaváhali při rozehrávce před vlastní šestnáctkou, ale hosté toho nevyužili.
     
    32
    Roh bezprostřední nebezpečí pro Lopesovu branku nepřinesl, následný centr do vápna, pro který se neohroženě šel gólman hostů skončil faulem právě na Lopese.
     
    31
    Další skvělá přihrávka přes půlku hřiště z kopačky Ramseyho, na kterou si z levé strany naběhl Özil, při zaváhání však trochu zaváhal, čehož využili hosté a míče odehráli alespoň na rohový kop.
    30. Olivier GIROUD - 1:0
     
    30
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Özil poslal nadýchaný centr z pravé strany před branku, kde se k němu dostal volný OLIVIER GIROUD a skvělou hlavičkou uklidil míč přesně k pravé tyči!
     
    29
    Domácí mezitím vybojovali volný kop u pravé postranní čáry a tady přijde centr do vápna.
     
    29
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Grenier, přichází Fekir.
     
    28
    Arsenal je i nadále u míče a znovu se tlačí k soupeřově brance. Diváci na Emirates Stadium hodně užili a zápas si užívají.
    27. Özilovu ránu zastavil jeden z domácích hráčů!
     
    27
    Ramsey našel parádní přihrávkou přes půli hřiště na levé straně rozběhnutého Özila, ten se s míčem dostal až na hranici malého vápna, ale jeho střelu na cestě do branky zastavil jeden z domácích hráčů!
     
    26
    Je to tak, za postranní čarou už se pomalu obléká jeden hráčů francouzského týmu.
     
    25
    Grenier se drží za levé stehno a nevypadá to s ním vůbec dobře. Zdá se, že bude potřeba střídání.
     
    24
    Giroud si zabíhal za hostující obranu na dlouhý balon ze středového kruhu, jenže na přihrávku neměl šanci dosáhnout, míč letěl příliš rychle i vysoko a v klidu si pro něj došel brankář Lopes.
     
    23
    Je to ze strany Lyonu směrem dopředu ale hodně těžkopádné a hráčům trvá, než si naleznou volný prostor. Domácí jsou zatím všude, jenže ani jim se v útoku nevede a také rychle přichází o míč.
     
    22
    Ramsey se dostal poprvé do role přijímajícího hráče a čekal na přihrávku, jenže na tu z pravé strany hřiště prostě nedosáhl a tak budou hrát hosté.
     
    21
    Giroud se dostal k zakončení ve vápně, když si naskakoval na dlouhý centr z hloubi pole, jenže jeho hlavička z mírného záklonu nakonec skončila vysoko nad brankou.
     
    21
    Iwobi dostal přihrávku do běhu na levé straně hřiště, která je zatím v úvodu tou aktivnější, jenže k míči měl dále než obránce Lyonu.
     
    20
    Něco dopředu se nyní snaží vymyslet i hosté, ale proti zformované domácí defenzivě musí postupovat velice pomalu.
     
    19
    Ramsey je od začátku utkání hodně aktivní a často se svými přihrávkami snaží hledat spoluhráče ve vápně, jenže ani nyní neuspěl. Jeho technický oblouček do šestnáctky pohlídal gólman Lopes a balon doputoval až za koncovou linii.
     
    18
    Gibbs si nabral příliš velké sousto, když se pokusil nalevo od vápna obehrát Zeffaneho, ten nakonec ze situace vytěžil maximum, když míč od domácího borce odrazil mimo hřiště. Odkop pro gólmana Lyonu.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Lindsay Rose (Olympique Lyon).
     
    16
    Ramsey se pokusil pěknou přihrávkou zpoza vápna najít volného Özila ve vápně, jenže ten se k míči nakonec nedostal a hrát bude Lopes.
     
    15
    Giroud měl dobře nabito na levé straně pokutového území, jenže jeho ránu stačil zblokovat včas jeden z bránících hráčů soupeře.
     
    14
    Jenže samotná standardní situace z rohu hřiště už nic zásadního před brankou Lyonu nepřinesla. Lopes se ujme odkopu od své branky.
     
    13
    Domácí odpovídají na šanci hostů tlakem, z něhož prozatím vytěžili rohový kop.
    12. N’Jie (LYO)
     
    12
    První dobrý zákrok si připsal Martinez, který musel rychle zasáhnout proti ráně N’Jie z levé strany šestnáctky!
     
    12
    Bílí jsou ale znovu u balonu a opět se pokusili o postupný útok. Obrana domácího celku ale zatím pracuje na výbornou a nepouští hosty do větší šance.
     
    11
    Zeffane se snažil vybojovat míč v pravém rohu hřiště vedle branky Arsenalu, jenže Gibbs si s ním poradil a od fotbalisty hostujícího týmu napálil míč za autovou čáru.
     
    10
    Sám domácí forvard se po chvíli dostal k odraženému míči, sám s ním ale do šestnáctky Lyonu nedokázal proniknout.
     
    9
    Domácí zvyšují tlak, centr z pravé strany musela odvracet lyonská obrana před Giroudem.
     
    9
    Ramsey se už už dostával k míči před velké vápno, jenže než si stihl srovnat kulatý nesmysl na střelu, už o něj přišel.
     
    8
    Už to vypadalo, že domácí přečíslí obranu Lyonu po levé straně hřiště, jenže Giroud celou akci zbrzdil a Gibbs následně skončil s míčem až mimo hrací plochu.
     
    7
    Jinak se toho ale na hřišti zatím příliš mnoho neděje. Fotbalisté v bílém si dlouho přihrávají na vlastní polovině a jakoby nevěděli, jak překvapit obranu soupeře.
     
    6
    Další míč končí v náručí Martineze, který si v klidu počkal, než k němu doskáče balon po nepřesné dlouhé nahrávce hostí.
     
    5
    Lacazette si nabíhal na parádní pas po pravé straně hřiště, jenže přihrávka nakonec byla o něco delší než by hráč Lyonu potřeboval a tak měl k balonu blíže gólman Martinez.
     
    4
    Hosté se také hned od začátku zápasu tlačí vpřed, jenže nyní je zastavil útočný faul jednoho z jejich fotbalistů.
     
    3
    Özil si pěkně narazil míč na hranici šestnáctky s Giroudem, ke střele se však už nedostali, obránci soupeře byli příliš blízko a míč zblokovali.
     
    2
    Domácí začali aktivně a hned obléhají pokutové území svého dnešního soupeře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní rozehrávka utkání mezi Arsenalem a Lyonem bude patřit domácímu týmu.
    Fotbalisté obou týmů před začátkem dnešního zápasu.

     
    A je to tady, fotbalisté Arsenalu vchází na trávník a poprvé se představují svým fanouškům na domácím hřišti. Společně s nimi kráčí na hrací plochu i hráči francouzského klubu.
     
    Fotbalisté obou týmů už se pomalu řadí v "tunelu", kterým zanedlouho vyběhnou na hrací plochu. Hosté nastoupí v bílých dresech, domácí fotbalisté v černozlaté kombinaci barev.
     
    Úvodní sestavy:

    Arsenal FC: Martinez – Debuchy, Mertesacker "C", Koscielny, Gibbs, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Iwobi, Giroud
    Náhradníci: Čech – Gabriel, Monreal, Chambers, Bellerin, Hayden, Arteta, Cazorla, Reine-Adelaide, Walcott, Akpom.

    Olympique Lyon: Lopes, Zeffane, Rose, Umtiti, Jenssen – Gonalons "C", Ferri, Tolisso, Grenier – Njie, Lacazette.
    Náhradníci: Mocio – Beauvue, Fekir, Mvuemba, Labidi, D'Arpino, Mboumbouni.

    Rozhodčí: Jon Moss – Eddie Smart, Mike Mullarkey (vš. Anglie).
    Dle nahlášených sestav je patrné, že před Petrem Čechem dnes v brance Gunners dostane přednost Emiliano Martinez.

     
    Vzájemné zápasy

    Je to k nevíře, ale během pravidelného setkávání nejlepších evropských klubů v pohárových soutěžích, se oba týmy potkávají po dlouhých 14 letech. Naposledy se potkaly celky Arsenalu a Lyonu v únoru 2001, kdy v osmifinále Ligy mistrů byl úspěšnější anglický tým.
    Domácí fotbalisté trénovali naplno i den před zahájením letošního Emirates Cupu.

     
    Arsenal FC

    Londýnský Arsenal se jako pořádající klub turnaje logicky představil ve všech ročnících a ze sedmi účastí dokázal přípravné setkání evropských klubů hned třikrát vyhrát, naposledy však před čtyřmi lety.

    V uplynulém ročníku anglické Premier League předvedli kanonýři parádní závěr sezóny, který je vrátil do hry o přední příčky a nakonec skončili třetí.

    Přípravu na letošní ligový ročník zahájili fotbalisté z Londýna na svém asijském turné, kde si po vítězných zápasech s výběrem Singapuru (4:0) a Evertonem (3:1) připsali na své konto první trofej této sezóny. Pro českého fanouška je určitě zajímavé především to, že do hry se v utkání s Evertonem zapojila největší letní posila Arsenalu, brankář Petr Čech. Tomáš Rosický naopak do Singapuru kvůli zranění neodcestoval.

    Změny v kádru před sezónou

    Příchody:

    - V. Dragomir (Poli Timişoara)
    - P. Čech (Chelsea)
    - S. Ajayi (Cardiff)
    - Jon Toral (Brentford)
    - C. Akpom (Nottm Forest)
    - Y. Sanogo (Crystal Palace)
    - J. Campbell (Villarreal)
    - Wellington Silva (Almería)
    - R. Miyaichi (Twente)
    - E. Martínez (Rotterham)

    Odchody:

    - Y. Sanogo (Ajax)
    - C. Jenkinson (West Ham)
    - L. Podolski (Galatasaray)
    - B. Ormonde-Ottewill (Swindon)
    - A. Maitland-Niles (Ipswich)
    - R. Miyaichi (St. Pauli)
     
    Olympique Lyon

    Několikanásobný mistr francouzské ligy se představuje na dvoudenním londýnském turnaji podruhé v historii. Před čtyřmi lety skončili na druhém místě právě za svým dnešním soupeřem.

    Ani v loňské sezoně nedokázali Francouzi navázat na svou nadvládu v domácí ligové soutěži z první dekády třetího tisíciletí a skončili na druhém místě tabulky s osmibodovou ztrátou na vítězné Paris St. Germain.

    Fotbalisté Lyonu odehráli v přípravě na novou sezónu tři přípravné duely a z výhry se radovali až v tom posledním, kdy přehráli AC Milán po výsledku 2:1. Předchozí zápasy se švýcarským Sionem a holandským PSV Francouzi prohráli.

    Změny v kádru před sezónou

    Příchody:

    - C. Beauvue (Bastia)


    Odchody:

    - M. Yattara (St. Lutych)
    - L. Nganioni (Utrecht)
    - F. Bahlouli (Monaco)
    - J. Frick (Biel-Bienne)
     
    Příjemné sobotní odpoledne všem fanouškům toho nejlepšího světového fotbalu. Dnes pro Vás máme připraven online přenos z utkání fotbalového Emirates Cupu, který každý rok touto dobou pořádá na svém stadionu londýnský Arsenal, který se dnes střetne s francouzským Olympiquem Lyon.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.

    Daniel Kubelka

    Branky: 30. Giroud, 34. Oxlade-Chamberlain, 35. Iwobi, 38. Ramsey, 62. Özil, 85. Cazorla

    Karty:   45+1. Coquelin (ARS) – 17. Rose (LYO), 36. Jenssen (LYO)


    Arsenal FC: Martinez – Debuchy, Mertesacker "C", Koscielny, Gibbs – Coquelin (80.Hayden), Ramsey (63. Arteta) – Oxlade-Chamberlain (71. Reine-Adelaide), Özil (63. Cazorla), Iwobi (63. Akpom) – Giroud (71. Walcott).
    Náhradníci: Čech – Gabriel, Monreal, Chambers, Bellerin, Hayden, Arteta, Cazorla, Reine-Adelaide, Walcott, Akpom.

    Olympique Lyon: Lopes – Zeffane, Rose, Umtiti, Jenssen – Gonalons "C", Ferri, Tolisso, Grenier (29. Fekir)– Njie, Lacazette.
    Náhradníci: Mocio – Beauvue, Fekir, Mvuemba, Labidi, D'Arpino, Mboumbouni.

    Rozhodčí: Jon Moss – Eddie Smart, Mike Mullarkey (vš. Anglie)
    bahis siteleri