Liberec – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Třinec – Minsk 2:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 2:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havířov – Vítkovice 3:6 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Jihlava – Francie U23 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:6 (0:0, 1:4, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 30.07.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    VOJTĚCH TOMI vystihl rozehrávku AZetu a od útočné modré posílá puk do prázdné branky.Bez asistence.
     
    57:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    ALEŠ STANĚK dává svůj první gól po příchodu do AZetu. Vybojoval v útočném pásmu puk, nahrál na modrou Gracovi a ještě stihl tečovat jeho střelu přesně k tyči. Asistence Daniel Graca.
     
    52:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další rychle využitá přesilovka Vítkovic. PATRIK ZDRÁHAL dostal před brankou k dispozici dvě možnosti ke střele a ta druhá skončila přesně v šibenici. Asistence Vjtěch Tomi a Jiří Burger.
     
    47:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Trochu nečekaná branka domácích a opět je jejím autorem kapitán JIŘÍ KRISL. Ten napřáhl po přejetí modré čáry a puk skončil za Šindelářovými zády.
     
    37:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tento gól jde na vrub domácího gólmana. Při rozehrávce za brankou mu Szturc sebral puk a pro PETRA KOLOUCHA už nebyl problém jej poslat do odkryté branky. Asistence Roman Szturc.
     
    35:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku rychle využívají. Rychlou souhru zakončuje bombou z vrcholu kruhu JIŘÍ BURGER. Asistece Peter Čerešňák a Patrik Zdráhal.
     
    29:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyšachovali domácí obranu i brankáře a MICHAEL VANDAS zakončoval do zcela odkryté branky. Asistence Stanislav Balán a Karol Sloboda.
     
    28:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Už Pechancův průnik nadělal hostující obraně hodně problémů. Pak našel Sztefek dojíždějícího JIŘÍHO KRISLA a jeho bomba zapadla přesně k tyči rozhozeného Šindeláře. Asistence Michal Sztefek a Antonín Pechanec.
     
    23:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale jsou to hosté, kdo otevírá skóre, když Pastorovu střelu od modré tečuje šikovně pře Matouškem PETER HÚŽEVKA. Asistence Tomáš Pastor a Ivan Puzič.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 29. Krisl (Sztefek, Pechanec), 48. Krisl, 58. Staněk (Graca) – 24. Húževka (Pastor, Puzič), 30. Vandas (Balán, Sloboda), 36. Burger (Čerešňák, Zdráhal), 38. Kolouch (Szturc), 53. Zdráhal (Tomi, Burger), 60. Tomi


    AZ Havířov: Matoušek (Turšner) – Ostrčil, Lenďák, Bahounek, Krisl, Graca, Chroboček, Jonáš, Jaroch – Vyčesaný, Maliník, Kanko – Bednář, Pechanec, Sztefek – Matějek, Rimmel, Kalus – Maruna, Staněk, Křibík – Kurovský.
    Trenéři: Štefan Mikeš a Martin Janeček

    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Čerešňák, Kudělka, Sloboda, Štich, Bail, Pastor, Puzič, Štencel – Kolouch, Balán, Olesz – Szturc, Illéš, Zdráhal – Húževka, Kucsera, Káňa – Vandas, Burger, Tomi.
    Trenéři: Ladislav Svozil a Martin Prusek

    Rozhodčí: Fiala, Šutara – Barteček, Vengřín

    Diváci: 2.712
    bahis siteleri