Liberec – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Třinec – Minsk 2:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 2:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havířov – Vítkovice 3:6 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Jihlava – Francie U23 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 30.07.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třinečtí hokejisté nastoupí k dalšímu přátelskému utkání v úterý 4. srpna, kdy budou ve WERK ARENĚ od 18:00 hostit extraligovou Olomouc. Dinamo Minsk ukončilo své soustředění v Kravařích a vrací se do Běloruska.

    Z mé strany je to pro dnešek všechno. Omlouvám se za drobné výpadky a odmlky v online přenosu, které byly způsobeny technickými problémy. Přeji příjemný večer a těším se u dalších přenosů. Na počtenou! (19:14:57)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Nájezdy nakonec po skončení utkání neuvidíme, přestože v Třinci tato informace během zápasu zazněla. Týmy se tak zřejmě v průběhu utkání domluvily jinak.
     
    Třetí třetina skončila remízou a v konečném účtování tak vítězí Minsk v poměru 4:2. První branku Třince vstřelil ve třetí části Polanský, když po faulu na svou osobu proměnil v gól trestné střílení. Milčakova překonal bekhendovou kličkou. Šimboch pak na opačné straně vychytal střelu Lisovce z mezikruží a třinecké naděje na vyrovnání ožily. Dinamo si vzalo dvoubrankový náskok zpět devět minut před koncem. Usenkovu ránu tehdy dorazil do třinecké branky Matěruchin.

    Jenže Třinec odpověděl za další dvě minuty. Po přihrávce Draveckého ujížděl sám na Milčakova Adamský a trefil přesně. Vyrovnáno mohlo být po ráně Krepse, ovšem tentokrát Milčakov zubry podržel. Definitivní pojistku na vítězství Dinama dal čtyři minuty před koncem Vesce. Americký útočník dorazil do prázdné brány tvrdou ránu Baduna. V závěru už Třinečtí skórovat nedokázali, přestože měli minutu před koncem v brankovišti Milčakova zajímavý závar. Dinamo tak uspělo i ve druhém přípravném utkání na českém území. V Třinci zvítězilo o dva góly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    V poslední minutě zápasu se Třinec ještě snaží dostat do útočného pásma, ale zřejmě se mu to už nepodaří.
     
    58:47
    Tak přeci jen ještě mohl Třinec snížit! Ale Milčakov si poradil s nepříjemnou střelou Matuše i s následnou skrumáží, kdy si Noskovo nahození do branky skoro srazil jeden ze zadáků!
     
    58:16
    Třineckým se čas na dramatizaci utkání krátí. Navíc teď musel Šimboch znovu zasahovat proti Lingletovi. V útočné snaze pokračuje Matěruchin.
     
    57:53
    Nepřesnou střelou se prezentoval o chvilku později Lisovec a do útoku vyrazili po delší době Oceláři. Jenže v útočné třetině se dlouho neudrželi a pro puk musí Linhart zase k Šimbochovi.
     
    57:24
    Po několika odrazech vyplaval kus černé gumy mezi kruhy, kde si jej sice našel Bujnitskij, ale ani nadvakrát nedokázal překonat Šimbocha.
     
    56:56
    Minsk si v pohodě kontroluje dvoubrankový náskok a je v držení kotouče. V útočném pásmu manévruje Cheechoo.
     
    56:08
    Nosek nedokázal zastavit pronikajícího Komarova, a tak v útočném pásmu pokračuje s pukem na holi Lopačuk.
     
    55:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk znovu odskakuje na rozdíl dvou branek a komplikuje Ocelářům snahu o remízu! Badun dostal nabito na modré čáře, Šimboch jeho bombu vyrazil jen před sebe a RYAN VESCE už doklepával do odkryté klece – 2:4! Asistence: Alexej Badun.
     
    54:17
    Szczechura připravil střeleckou pozici pro Usenka, který od modré čáry tvrdě vypálil. Šimboch byl připraven a kotouč vyrazil mimo nebezpečnou zónu.
     
    53:55
    Další dobrou šanci měl na holi Kreps, ke kterému se puk odrazil mezi kruhy! Třineckého útočníka ale vychytal Milčakov, další třinecký útok brzdí ofsajd.
     
    52:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    A z jeho práce Oceláři za okamžik vytěžili kontaktní branku! Dravecký našel volného MARTINA ADAMSKÉHO, který ujel Lisovcovi a přesnou střelou překonal Milčakova – 2:3! Asistence: Vladimír Dravecký, Jiří Polanský.
     
    52:40
    Adámka tvrdě přitlačil k mantinelu napadající Komarov. Avšak třinecký mladík se nezalekl a dokázal posunout puk na spoluhráče.
     
    50:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo využívá krátkého náporu a navyšuje své vedení! Znacharenko na modré čáře přihrál Usenkovi, s jehož ranou si Šimboch ještě poradil. Na dorážku ALEXANDRA MATĚRUCHINA z bezprostřední blízkosti už ale byl krátký – 1:3! Asistence: Ivan Usenko, Dmitrij Znacharenko.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 43. Polanský (TS), 53. Adamský (Dravecký, Polanský) – 12. Bailen (Michaljov), 28. Drozd (Linglet), 51. Matěruchin (Usenko, Znacharenko), 56. Vesce (Badun)


    HC Oceláři Třinec: Šimboch (Hlaváč) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Hrabal, Foltýn, Adámek – Adamský (A), Polanský (C), Dravecký – Rákos, Kreps, Hrňa – Chmielewski, Kovařčík, Christov – Rufer, Matuš, Cienciala. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Glass) – Bailen, Lisovec, Badun, Goroško, Znacharenko, Usenko, Ustiněnko – Cheechoo (C), Szczechura (A), Bujnitskij – Vesce, Ellison, Linglet – Pavlovič, Komarov, Meleško (A) – Drozd, Michaljov, Matěruchin – Lopačuk. Trenér: Ľubomír Pokovič.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Zdeněk Kubičík – Vladan Bojda, Tomáš Mikler

    Diváci: 2907 (56 % celkové kapacity)
    bahis siteleri