Slavia – Sparta 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 30.07.2015, 11:45 • ZS Eden • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    52:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Marek Pulkrab našel přihrávkou napříč brankovištěm neomylně MARTINA ŠŤASTÉNHO, který zavěsil přesně pod břevno – 5:3 pro Spartu! Asistence: Marek Pulkrab, Tomáš Jandus.
     
    51:43
    Josefus (SLA) dostává dvě minuty za podražení a uvidíme přesilovku Sparty pět na tři.
     
    51:15
    Kulda mohl definitivně rozhodnout utkání ve prospěch Sparty, po přihrávce zpoza branky pálil z první, Frodl se ale skvěle přesunul a puk z brankové čáry vykopl.
     
    50:15
    Bušek (SLA) jde na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    43:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Petr Tejral vyhrál vhazování na Davida Vyskočila, jenž nabil na modrou FILIPU ZDERADIČKOVI. Ten nic nevymýšlel a skrytou ranou prostřelil Pírse, který měl zakrytý výhled. Asistence: David Vyskočil, Petr Tejral.
     
    43:44
    Pulkrab dostává 2+2 minuty za vražení na hrazení a hrubost. Velká šance pro Slavii!
     
    42:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec slávisté přece jen snižují! Po nepřehledné situaci v brankovišti Sparty dokázal protlačit puk do branky ONDŘEJ SLÁDEK. Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    37:28
    Ta ale nemá dlouhého trvání. Za vražení na hrazení odchází na trestnou lavici Dominik Hůla (SLA).
     
    37:17
    Kulda (SPA) hákoval unikajícího Šmerhu, a domácí si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    35:26
    Polesný na druhé straně vybídl ke skórování Klinderu, jehož dělovka z první ale skončila na Frodlových betonech.
     
    32:21
    Vacek (SPA) inkasuje menší trest a domácí si zahrají přesilovku.
     
    31:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o tři! Marek Pulkrab našel mezi kruhy JANA HAVLA, jenž střelou z první pod břevno navyšuje vedení Holešovických! Asistence: Marek Pulkrab.
     
    30:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané odskakují domácím na dvě branky! Přetrvávající tlak přetavil v gól ROMAN JAŠŠO, který se poté, co se Vojtěch Kulda obtočil kolem slávistické klece a zacílil do betonu brankáře Frodla, zorientoval nejlépe a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Kulda.
     
    28:50
    Tomáš Jandus byl centimetry od dovršení hattricku! Havel ho našel přesnou přihrávkou přes celou šířku třetiny sešívaných, Dominik Frodl se však včas přesunul a předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    27:17
    Sládek (SLA) fauloval kolenem a v početní převaze si zahrají hokejisté z Holešovic.
     
    25:19
    Jako bych to zakřikl! Zničehonic se před Frodlem zjevil Kulda, byl ale už příliš blízko gólmanovi červenobílých, a tak ho přízemní střelou nepřekonal.
     
    19:26
    Navíc si domácí zahrají další přesilovou hru.
     
    Hra se přerušuje zřejmě kvůli špatnému ledu. Dle všeho se zbývající část úvodní třetiny dohraje na začátku té druhé.
     
    16:54
    Slavia může odpovědět v přesilové hře. Za podražení jde na trestnou lavici Hozák (SPA).
     
    16:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se ihned ale vrací do vedení! Jan Havel vypálil tvrdou střelu od mantinelu, kterou přesně za Frodlova záda usměrnil šikovnou tečí TOMÁŠ JANDUS! Asistence: Jan Havel, Martin Šťastný.
     
    14:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté srovnávají! Viděli jsme obdobný gól jako na druhé straně. Lehkou střelu Filipa Zderadičky usměrnil vstříc brankáři Sparty Ječný, na tuto změnu směru ještě dokázal Pírs zareagovat, na dorážku DENISE HELDÁKA už ale ne. Asistence: Filip Ječný, Filip Zderadička.
     
    12:08
    Viktor Nestrašil (SLA) se posadí na trestnou lavici za podražení.
     
    11:30
    Nestrašil mohl okamžitě srovnat stav utkání, po křižné přihrávce se z první vystřelil, avšak Pírs se skvěle přesunul a kotouč vyrazil.
     
    10:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté byli v posledních minutách aktivnějším celkem a za svou snahu jsou odměněni vedoucí brankou! Ondřej Knobloch nahodil puk od modré čáry, Frodl měl zakrytý výhled, a tak vytěsnil kotouč jen před sebe, kde byl nejrychleji TOMÁŠ JANDUS, jenž posílá střelou do odkryté branky rudé do vedení! Asistence: Ondřej Knobloch.
     
    07:11
    Polesný s Klinderou vytvořili zajímavou skrumáž okolo slávistického brankoviště, ani jeden z nich ale nedokázal zasunout puk do branky přes brankáře Slavie, který chytal v hodně nehokejové pozici!

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 15. Heldák (Ječný, Zderadička), 43. Sládek (Šmerha), 44. Zderadička (Vyskočil, Tejral) – 11. T. Jandus (Knobloch), 17. T. Jandus (Havel, Šťastný), 31. Jaššo (Kulda), 32. Havel (Pulkrab), 53. Šťastný (Pulkrab, T. Jandus)


    HC Slavia Praha: Frodl (Dubský) – Straka, Novák, Hutár, Valík, Hůla, Zderadička, Bušek, Chvála – Tejral, Vyskočil, Valko, Josefus, Kašek, Mareček, Sládek, Šmerha, Nestrašil, Heldák, Ječný, Suda
    HC Sparta Praha: Pírs (Nahodil) – Šťastný, Kalina, Vlad, M. Jandus, Vacek, Knobloch, T. Jandus, Pulkrab, Havel, Polesný, Klindera, Hozák, Jaššo, Lojka, Kulda
    bahis siteleri