Mountfield HK – Pardubice 2:1 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 03.08.2015, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Máme za sebou kvalitní hokejový večer, který nakonec přinesl štěstí domácím barvám. Myslím, že za třetí třetinu si Mountfield zasloužil vyhrát, ale o to větší motivaci bude mít Dynamo v sezóně nebo ještě předtím na domácím přípravném turnaji. Pro dnešek se s vámi zpod Bílé věže loučím a těším se na počtenou u dalších zápasů! (19:15:40)
     
    Konec zápasu.
     
    64:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom je to gól! Už to vypadalo, že Dynamo oslabení ubojuje, ale dvě vteřiny před koncem prodloužení rozhodují domácí mladíci o svém vítězství. Tvrdou ránu Kynčla dorážel Dominik Matouš a ještě větší hlad prokázal novic PATRIK MAŠÍN, který dokázal pod tělem Milana Kloučka dostrkat puk do sítě. První derby letošní sezóny, a to v podání starších dorostenců, vyhrává Hradec Králové – 2:1 po prodloužení! Asistence: Dominik Matouš, Tomáš Kynčl.
     
    64:22
    Patrik Mašín nezpracoval prudký puk a Pardubice se osvobozují.
     
    64:05
    Bojovný kapitán domácích Štěpán Matějček zařídil svému týmu výhodnou přesilovku čtyři na tři! Boček (PCE) pyká za hákování. Velká šance pro Hradec.
     
    63:49
    Kubišta táhl pardubický útok sám a trefil jen bočí konstrukci hradecké klece.
     
    62:58
    A vyhraný pěstní souboj jako by domácí stranu povzbudil, poslední desítky sekund je nebezpečnější.
     
    62:03
    Neviděl jsem, jaké tresty Pohl s Palieskem dostali, ale buď dvojitý menší trest, nebo pět minut a do konce utkání. Každopádně se pokračuje klasicky čtyři na čtyři.
     
    62:03
    Vypadalo to nevinně, ale Mikuláš Pohl s Ondrejem Palieskem vytáhli parádní bitku. Nekompromisní obránce domácích nakonec složil svého protivníka na led a vysloužil si ovace hradeckého publika!
     
    61:56
    Domácímu výběru je odpískáno zakázané uvolnění, nové buly před Vomáčkou.
     
    61:47
    Martin Kaut pozlobil Vomáčku vynikajícím pokusem přes obránce. V následném přerušení si Milan Klouček nechal přebrousit levou brusli.
     
    61:13
    Ze své oblíbené pozice opět pálil Šalda, chvíli poté nabídl puk Dominiku Matoušovi do mezikruží. Škoda pro domácí, že jejich šestka kotouč nezpracovala.
     
    60:46
    První zákrok nastaveného času si připsal Tomáš Vomáčka, roztržku před jeho klecí museli trhat rozhodčí.
     
    60:27
    Samozřejmě se hraje ve čtyřech na obou stranách, takže každá chyba může rozhodnout. A tím miň chyb chtějí hokejisté udělat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V přípravě zatím není souzeno, aby zápas v hradecké FORTUNA aréně rozhodlo šedesát minut. I východočeské derby jde do prodloužení, byť v poslední třetině měli víc možností na rozhodnutí domácí hokejisté.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    A poslední pokus v základní hrací době patřil komu jinému než Radimu Šaldovi. Ale tahle Šalina do cílové stanice nedojela.
     
    59:26
    Hejna vracel od brankové čáry Dominiku Matoušovi. Ten ale neměl na zakončení z výtečné pozice prostor.
     
    58:24
    Sledujeme zklidněnou partii, Mountfield se teď dopustil zakázaného uvolnění.
     
    57:14
    Na druhé straně schoval Klouček do lapačky pumelenici Radima Šaldy – jednoho z hokejistů hradeckého ročníku 1999, kteří v posledních dvou letech slavili titul v mladším dorostu. A jsem bytostně přesvědčen, že ve starší kategorii nám toho už letos hodně ukážou.
     
    56:41
    Dynamo mohlo svého soupeře dokonale uštknout z protiútoku. Štefka se hnal na Vomáčku sám, ale dojíždějící obránci mu zvládli zkomplikovat situaci a mám pocit, že pardubický forvard nezakončil!
     
    56:04
    To by snad ani nebyl Martin Hejna, kdyby si nepočkal na dobrou možnost složit svého soupeře. Ale neviděl jsem, kdo to teď na modré čáře odnesl.
     
    55:25
    Po dlouhé době musel zasahovat i Tomáš Vomáčka. Zvládl to a o zbytek se postarali jeho spoluhráči.
     
    54:31
    Hradec je ve třetí třetině lepším týmem, ale na světelné tabuli stále vidíme nerozhodný stav. Už minulý týden rozhodovaly zápasy juniorů i starších dorostenců tady v Hradci samostatné nájezdy...
     
    53:38
    Tak aspoň něco po konci přesilovky. Kryštof Pažourek si křikl Jiráskovi o přihrávku, jenže Klouček byl přilepený ke své bližší tyči a puk nepustil za záda!
     
    52:59
    Ten však neměl dlouhého trvání a Dynamo se po nepřesné přihrávce osvobozuje.
     
    52:30
    No pokud nepočítáme ránu Radima Šaldy, která minula pardubickou klec tak o pět metrů, tak zatím nic nepřišlo. Ale Hradec je v tlaku.
     
    51:19
    Matějčkovu střelu vyrazil Klouček, o chvíli později se ale jeho spoluhráči dopustili chyby při střídání. Dvě minuty za hru v šesti odsedí Machač (PCE), na přesilovky je to 2:2. Uvidíme tentokrát něco zajímavého?
     
    50:59
    Aktivní Martínek se ve své akci poroučel k ledu, sudí Pechánek mu ale jasně dal najevo, ať kouká vstát.
     
    50:26
    Pažourek vystihl nepřesný pas Dynama a ze zadní pozice vypálil. Bližší tyčku minul.
     
    50:07
    Rychlý pardubický protiútok zastavuje ofsajd.
     
    49:34
    Mountfield má teď nad svým soupeřem viditelně navrch, Pardubice zmatkují. Z rotace vyjel na pravém kruhu Martin Štohanzl a rozhodl se pro střelu, kterou si Milan Klouček nemohl dovolit pustit. Na dorážku totiž číhala hned dvojice Hradečáků.
     
    48:38
    Dominik Matouš připravil střeleckou pozici pro Martina Hejnu, ale jeho bekhend Klouček zkontroloval. Druhý útok domácích předvedl vynikající pasáž.
     
    47:41
    Rychlý výjezd vytáhl ze svého repertoáru také Štěpán Matějček. Nicméně znovu musím podotknout, že sledujeme souboj dvou gólmanů republikové extratřídy, byť Milan Klouček je o rok starší než jeho oponent.
     
    47:15
    Na druhé straně se puk nebezpečně motal kolem hradecké tyčky, kde si zuby na gól brousil Machač. Vomáčka se ale neodlepil.
     
    46:21
    Expardubický Jakub Hašek, který loni vítězným gólem v semifinále play-off mladších dorostenců ukončil svému bývalému týmu sezónu a Hradec poslal na mistrovství republiky, chvíli motal soupeřům hlavy u mantinelu. Ale z ofenzivního pokusu nic nebylo.
     
    45:19
    Kotouč od modré čáry propadl až k Pochobradskému, jenž se otočil kolem své osy a střílel. Druhou tyčku těsně minul!
     
    44:42
    Tečovaný kotouč v pardubickém přejezdu do pásma skončil mezi diváky, buly je nařízeno v neutrální zóně.
     
    43:53
    Ani při ráně Jaroslava Dvořáka to neměl gólman hostů vůbec snadné, ale zatím prokazuje svoje kvality.
     
    43:32
    Matějček sáhl do nahození Hroudného, nicméně Klouček si tečovaný kotouč pohlídal.
     
    43:06
    Přesilovky nám tak dneska z pohledu útočícího týmu zatím nic nenabídly.
     
    42:40
    ...a o vteřinu později už je vyloučený Matouš zpátky na ledové ploše.
     
    42:39
    Pardubicím je odpískán úmyslný ofsajd...
     
    42:33
    Filip Moník se Štohanzlem navíc povedeně napadali, druhému jmenovanému chyběl před Kloučkem jen kousek k zakončení.
     
    41:53
    Další vteřiny už se pardubickým mladíkům příliš nedaří, Hradec jejich nepřesnou rozehrávku kontroluje.
     
    41:17
    Tvrdou ránu Merta od modré si Vomáčka pohlídal, kotouč vykopl pravým betonem.
     
    40:40
    Dosud jsme viděli jen po jedné přesilovce na každé straně, teď dostanou druhou možnost Pardubice. Mikuláš Matouš (HKM) odchází pykat za sekání při dojíždění pardubického protiútoku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Pardubičtí mladíci vstoupili do druhé třetiny lépe než soupeř. Po sedmi minutách se sice museli bránit ve svém prvním oslabení, jenže aktivita jim paradoxně vynesla povedený protiútok a otevírací trefu. Poté se zase zvedl Hradec a zaslouženě se dočkal vyrovnání. Kdo překlopí dramatickou bitvu na svou stranu?

    Třetí třetina začne přibližně v 18:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Vzápětí si na nepřesnou rozehrávku domácích počkal Martínek a ostrou střelou donutil Vomáčku k pohotovému zásahu.
     
    39:16
    Sledujeme velký boj o kotouč v hradeckém pásmu. Domácí se nedokázali osvobodit, ale pak aspoň zblokovali pokus soupeře od modré.
     
    38:24
    Za zády hradecké obrany zůstal Pochobradský. Dlouhá přihrávka mu ovšem z hokejky uskočila a naděje na sólový únik byly tytam.
     
    37:59
    Velká možnost čtvrté hradecké lajny. Maršík narýsoval zpoza branky nahrávku Pažourkovi, jenž zakončoval z první, ale v těžké pozici minul branku!
     
    37:29
    Jenže při střele Adama Jonáše měl Klouček odkrytý výhled, bez patřičné teče zvládl napoprvé zasáhnout.
     
    37:14
    Jakmile domácí hokejisté ucítí šanci, snaží se hrnout do brankoviště ve větším počtu. V tom svého soupeře posledních deset minut jasně převyšují.
     
    36:34
    Naopak na druhé straně pálil Machala a posléze i Hrubý. Toho při střele poslal ukázkovým bodyčekem k zemi Radim Šalda, Vomáčka mezitím přerušil hru.
     
    35:53
    Zdá se, že teď už Dynamo zvládlo dostat hru pod částečnou kontrolu a Hradec nepouští do výraznějšího tlaku.
     
    35:09
    Pardubická obrana je poslední dvě minuty v nedbalkách, na Kloučka se hnala další pohroma. Hroudný poslal křižnou přihrávku, na kterou však jeho spoluhráči nedosáhli.
     
    34:12
    A povzbuzený Mountfield nepřestává šlapat do pedálů. Dvořák s Matějčkem to chtěli vykombinovat až do kuchyně, jenže první jmenovaný trefil jen boční konstrukci! Jeho parťák už měl zakončovat.
     
    33:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Domácím hokejistům stačil krátký okamžik, aby přečíslili obranu soupeře a nádhernou akci zakončili gólově. Martin Štohanzl narýsoval přihrávku na FILIPA MONÍKA, který se z první trefil přesně do bližšího růžku – 1:1! Asistence Martin Štohanzl, Filip Jirásek.
     
    32:58
    Machala s Jakubem Moníkem se při dojíždění situace trochu poškorpili, ale to bylo jen symbolické.
     
    32:24
    Aktuálně sledujeme relativně méně záživnou pasáž, jako by se oba soupeři vzájemně měli pod kontrolou.
     
    31:07
    Hradecký kapitán Štěpán Matějček to vzal na sebe. S pukem projel půlku hřiště a potom hledal místo u bližší tyčky. Tam měl Klouček, stejně jako předtím v oslabení, připravné rameno.
     
    30:25
    Sudí nechtěli hru při souboji u hrazení přerušit, kotouč nakonec prakticky nezískal ani jeden z týmů.
     
    29:39
    Pardubice jsou kompletní, nyní je hra přerušena po zákroku na Machače. Ten ale zůstal ležet u hrazení jen chvilku a už je v klidu na střídačce.
     
    28:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradec si ve vlastní přesilovce počínal až příliš nebezpečně, už v jejím úvodu čelil dvěma protiútokům. Ten třetí dotáhli hosté nejen k šanci, ale i ke gólu. Ze střední pozice vyslal tvrdou střelu MARTIN KAUT a kotouč propadl Vomáčkovi za brankovou čáru – 0:1! Asistence: Ondřej Machala.
     
    28:38
    Kombinace se zakončujícím Matějčkem už byla o mnoho lepší. Klouček zasahuje pravým ramenem.
     
    28:16
    První minuta početní výhody Mountfieldu nevyšla, hosté zatím hrají hodně aktivně.
     
    27:14
    A to bylo ze strany hostů všechno, Štefka (PCE) totiž poslal svého soupeře k zemi a je prvním vyloučeným hráčem Dynama. Menší trest za napadení.
     
    27:14
    Další zákrok pro diváky! Pardubické přečíslení zakončoval Machač, hradecký gólman Tomáš Vomáčka se blýskl parádním semaforem.
     
    26:57
    No, v podání dalšího beka Adama Jonáše už šlo o pořádně ostrý projektil. Ale tentokrát měl Klouček čistý výhled.
     
    26:22
    Zastíněný Milan Klouček zaujal neutrální pozici a doufal, že k němu Gasparovo nahození neprojde. Neprošlo.
     
    25:24
    Šalda založil hradeckou akci, v útočném pásmu ho pak Mašín hledal zpětnou přihrávkou. Ta však nebyla úplně přesná.
     
    24:44
    Slovák ve službách Pardubic Šeliga volil před Vomáčkou bekhendovou přihrávku na spoluhráče, který si o puk klepnul. Ale tohle řešení se neukázalo býti šťastným, vracející se Kynčl puk zblokoval.
     
    24:05
    Hra je přerušena pro posunutou hradeckou branku. Ta je dneska trochu neposlušná.
     
    23:46
    Matějčka hosté od puku odstavili, ale před Kloučkem to deset sekund celkem hořelo. Blízko k dorážce byl Václav Maršík, po kotouči se natahoval i Jakub Hašek.
     
    23:06
    V akci znovu brankář domácích. Machač dostal prostor na výjezd zpoza klece, ovšem Vomáčka si spodní kouty pohlídal.
     
    22:23
    Hradečtí to nechtěli nechat jen tak a dopředu uháněl Štohanzl. Už už se zdálo, že s pukem vykrouží až do gólové pozice, ale kotouč mu u první tyčky trochu ujel.
     
    21:43
    Machala s Martínkem ujeli do přečíslení dva na jednoho a druhý jmenovaný měl před Vomáčkou čistou gólovku. Reprezentační brankář Mountfieldu si ale svého protivníka doslova vychutnal, když betonem efektně vykopl puk až do ochranné sítě!
     
    20:48
    Dynamo vstoupilo po přestávce do hry aktivněji, účinně napadalo hradeckou rozehrávku. Domácí ale nepustili soupeře od mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní část východočeského derby staršího dorostu nabídla kvalitní partii v dobrém tempu, byť snahu obou soupeřů občas maří nepřesnosti. Protivníci se nejprve střídali v útocích prakticky rovnoměrně, ale Hradec pak začal svého soupeře tlačit a nakonec měl v první třetině víc ze hry. Na gól to však nestačilo.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Hosté rozjeli poslední zteč první části, vzal si ji na svědomí Martínek. Ale domácí ho vytlačili až k zadnímu mantinelu.
     
    18:58
    Až proti dělovce Pochobradského musel Vomáčka zasahovat. Jeho lapačka máchla neomylně, byť mu z ní tvrdý puk vypadl.
     
    18:23
    Pravda je ta, že jsme z dění na ledě ani nepoznali, že Pardubice hrály přesilovku. Mountfield je kompletní.
     
    17:38
    Ou! Martin Hejna si ukázkově počkal na Cacha, kterého složil k ledu parádním bodyčekem.
     
    16:58
    První střelecký pokus od modré čáry minul hradeckou klec a domácí se posléze osvobodili. Pohodlně i vystřídali.
     
    16:23
    Hra nám nabrala patřičné obrátky, což se zaplněné malé hale samozřejmě líbí. Nyní přichází první faul, který má na svědomí Martin Štohanzl (HKM) – dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:41
    Po dlouhé době přejeli dopředu hosté, také z toho bylo přečíslení. Paliesek volil místo nahrávky střelu, s níž si poradil Tomáš Vomáčka.
     
    15:28
    A nyní se v šanci ocitl přímo Dominik Matouš, který byl před Kloučkem sám. Skákavý puk ale nedokázal trefit.
     
    14:54
    Hradec Králové teď svého soupeře přehrává. Dominik Matouš v přečíslení vybídl Martina Hejnu, jenže Klouček si druhou tyčku pohlídal.
     
    14:11
    Není snadné odstavit Štěpána Matějčka od kotouče, hradecký kapitán byl hlavním mužem akce domácích. Nakonec měl nejblíž ke gólu Jaroslav Dvořák, ale na puk před brankovištěm o kousek nedosáhl!
     
    13:11
    Roubal se šikovně protahoval kolem Pažourka a už už se zdálo, že vyrazí dopředu. Jenže hradecký forvard na poslední chvíli vysekl kotouč k mantinelu.
     
    12:28
    Ve hře teď sledujeme řadu nepřesných odskoků. Pardubicím dělá hradecký forčeking poměrně dost velké problémy.
     
    11:50
    Na druhé straně přikryl Milan Klouček ránu Martina Štohanzla z levého kruhu.
     
    10:46
    Pardubický protiútok vedl Šeliga, puk zase nabral dost nepředvídatelnou trakejtorii a Vomáčka ho musel krkolomně krotit.
     
    09:54
    A zase se skákavý kotouč nebezpečně motal před hradeckým brankovištěm. Jeden z hostů se do něj pokoušel opřít, ale bylo to opravdu hodně těžké.
     
    09:15
    Fuchsovo nahození od modré čáry nemělo vůbec špatné parametry. Pravděpodobně ho i někdo zvládl tečovat, jenže Vomáčkův pravý beton vše kontroloval.
     
    08:33
    Domácí hokejisté ale pokračovali v dobré rotaci a nakonec si do dobré pozice najel Filip Moník. Milan Klouček stál tam, kde měl, a puk nepustil.
     
    08:14
    Vždy, když jde do tuhého, střelci netrefují zařízení. Teď šla vedle střela Filipa Jiráska.
     
    07:21
    První gólová příležitost pro Dynamo. Před brankou zůstal nehlídaný Paliesek, jenže hradeckou klec minul!
     
    06:45
    Forčeking hradecké posily Patrika Mašína, mladšího bratra známějšího Dominika, pomohl domácím během dostřídávání.
     
    05:53
    Po vyhraném buly propadl kotouč na hokejku Štěpána Matějčka. Kdyby trefil branku, měl by to Klouček těžké, jenže kotouč šel mimo.
     
    05:36
    Čtvrtá hradecká formace se prezentovala ve slušném světle. Nakonec pálil Václav Maršík, ale pardubická brusle ztečovala puk do ochranné sítě.
     
    05:08
    Další snahy Mountfieldu maří ofsajd. Zatím sledujeme vyrovnanou partii, hranou ve slušném tempu.
     
    04:52
    Kotouč propadl mezi dvěma hostujícími mladíky a Filip Moník ho v útoku přenechával Jiráskovi. Tomu ale černá pryž utekla z hokejky.
     
    04:07
    Další střelu z uctivé vzdálenosti vyslal Hrubý, ani tentokrát neměl brankář domácích potíže.
     
    03:52
    V následujících desítkách sekund se hra zase trochu uklidnila. Pardubický Paliesek však donutil Vomáčku podržet vzdušný kotouč v náručí.
     
    03:02
    Ale tohle byla nádhera. Mikuláš Matouš ze vzduchu sklepl kotouč a za modrou čarou ho poslal do jízdy Jaroslavu Dvořákovi. Ten v gólovce těsně minul pardubickou tyčku!
     
    02:14
    Roubalova střela se nevešla mezi trojici hradeckých tyčí, puk následně vylétl z pásma mimo hrací plochu.
     
    01:46
    O závoz na druhé straně plochy se pokoušel Machač. U mantinelu mu však podklouzla brusle a tím pardubická snaha skončila.
     
    01:15
    Další pokus už byl o poznání ostřejší. Radim Šalda prověřil Kloučkovu pozornost od modré čáry, číhající vlčák Martin Hejna s k dorážce nedostal.
     
    00:53
    Dominik Matouš zachytil pardubické vyhození, udělal pár temp a pak bekhendem donutil Kloučka ke snadnému zákroku.
     
    00:25
    Hned první půlminuta nám nabídla nahození na každé straně plochy a po zákroku domácího gólmana Tomáše Vomáčky také první drobnou roztržku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Kynčl, Hroudný, Šalda, J. Moník, Gaspar, Pohl, Fanderlik, Jonáš – M. Matouš, Matějček "C", Dvořák – Mašín, D. Matouš, Hejna – F. Moník, Štohanzl, Jirásek – Hašek, Pažourek, Maršík. Trenér: Jiří Slabý.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Mikulčák, Boček "C", Mert, Hrubý, Jančařík, Fuchs, Leder, Javůrek, Šeliga, Pochobradský, Paliesek, Machala, Kaut, Martínek, Machač, Roubal, Štefka, Kubišta, Cach, Černý. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Pechánek – Lučan, Antalík.
     
    Oba soupeři už za sebou mají po jednom přátelském střetnutí. Mountfield se na domácím letě utkal s Chomutovem a vyhrál 2:1 po samostatných nájezdech, Pardubice v havlíčkobrovské Kotlině zdolaly německé vrstevníky z Krefeldu 4:2.
     
    Ještě teď máme v čerstvé paměti loňské bitvy obou rivalů jak v mladším, tak starším dorostu. V obou případech vedly Pardubice 1:0 na zápasy, v obou případech Hradec stav série obrátil na 2:1 a svému sokovi ukončil sezónu. Pro jednu stranu obrovská satisfakce, pro druhou krutý a bolestivý osud. Ale tak už to chodí.

    Právě jmenované týmy se v letošním starším dorostu promíchaly a je jasné, že mezi hokejkami budou létat jiskry i v přípravném utkání. Zatímco domácí stále vede úspěšný kouč Jiří Slabý, na střídačce hostů již chybí Miroslav Vybíral, který po sezoně a půl v Pardubicích odešel do Znojma. Dynamo letos jako hlavní kouč vede Milan Kusý.
     
    Příjemné pondělí u špičkového mládežnického hokeje. Východní Čechy dnes ožívají vzájemným soubojem extraligových výběrů starších dorostenců, domácí Hradec Králové přivítá v malé hale FORTUNA arény Pardubice!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. F. Moník (Štohanzl, Jirásek), 65. Mašín (D. Matouš, Kynčl) – 29. Kaut (Machala)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Kynčl, Hroudný, Šalda, J. Moník, Gaspar, Pohl, Fanderlik, Jonáš – M. Matouš, Matějček "C", Dvořák – Mašín, D. Matouš, Hejna – F. Moník, Štohanzl, Jirásek – Hašek, Pažourek, Maršík. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Mikulčák, Boček "C", Mert, Hrubý, Jančařík, Fuchs, Leder, Javůrek – Šeliga, Pochobradský, Paliesek – Machala, Kaut, Martínek – Machač, Roubal, Štefka – Kubišta, Cach, Černý. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Pechánek – Lučan, Antalík.
    bahis siteleri