Olomouc – Vítkovice 2:1 (1:0 po s.n.) | Martin – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 2:1 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.) | Trnava – Senica 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 2:5 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 4:3 (kon.)
Jihlava – Trenčín 2:5 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 4:10 (kon.)
Kladno – Plzeň 5:3 (kon.) | HC Slovan – Zlín 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 06.08.2015, 18:00 • Eden • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jedlička ve středním pásmu sklepl kotouč pro JIŘÍHO DOLEŽALA, jehož nenápadná střela propadla Habalovi mezi rukou a tělem! Asistence: Jakub Jedlička a Karel Drahorád.
     
    48:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jedlička v souboji vybojoval kotouč a okamžitě ho přihrál JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který si sjel do útočné třetiny a vypálil přesně do horního růžku! Asistence: Jakub Jedlička.
     
    36:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Milan Hruška tvrdou ranou trefil tyčku, od které se kotouč odrazil na hůl JAROSLAVA MARKOVIČE, který neměl problém zakončit do odkryté klece! Asistence: Milan Hruška.
     
    31:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zadražil se vřítil do útočného pásma, pak ale počkal na spoluhráče, kterému v pravou chvíli nahrál. MICHAL VACHOVEC pak nikým nehlídaný vystřelil přesně k bližší tyči! Asistence: Matěj Zadražil a Jan Tomeček.
     
    24:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čermák vystihl kombinaci soupeře a okamžitě poslal puk do jízdy NATHANU ROBINSONOVI, který se protáhl mezi dvěma obránci a vypálil přesně mezi Habalovy betony! Asistence: Miloslav Čermák.
     
    12:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Sešívaní pozapomněli na MATĚJE ZADRAŽILE, který byl úplně sám na brankovišti a po přesné přihrávce neměl problém přesně zakončit! Asistence: Vojtěch Tomeček.
     
    04:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Micka z pravé strany našel Petiru, jehož tvrdou ránu tečoval mimo dosah Habal TOMÁŠ JIRÁNEK! Asistence: Michal Petira a Tomáš Micka.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 5. Jiránek (Petira, Micka), 25. Robinson (Čermák), 37. Markovič (Hruška), 49. Doležal (Jedlička), 59. Doležal (Jedlička, Drahorád) – 13. Zadražil (Tomeček), 32. Vachovec (Zadražil, Tomeček)


    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Kolařík, Drahorád, Hraško, Punčochář, Petira, M. Hruška, Špaček – Čermák, Kašpařík, Robinson – Micka, Jiránek, Markovič – T. Doležal, Tomek, Ondráček – J. Doležal, Jedlička, Červený – Veselý
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Závorka) – Gulaši, Benák, Sičák, Weinhold, Deyl, J. Tomeček – Rachůnek, Marosz, D. Hruška – Vachovec, Zadražil, V. Tomeček – Gorčík, Kverka, Koblasa – Gríger

    Rozhodčí: P. Würtherle – Frodl, Špůr
    bahis siteleri