Sparta – Riga 6:1 (kon.) | Třinec – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Vítkovice – Minsk 4:2 (kon.)
K. Vary – Blues 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Vítkovice 7:3 (kon.) | Třinec – K. Vary 8:6 (kon.)
Riga – Minsk 2:7 (kon.) | CSKA Moskva – Blues 9:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Dinamo Riga
Pátek 07.08.2015, 08:00 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup
Partner:
     
    58:36
    Riga si ještě na závěr zápasu zahraje přesilovku. Erik Čermák (SPA) se provinil v útočné fázi faulem a je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    41:17
    Erik Čermák (SPA) byl vyloučen na dvě minuty za podražení. Sparta tak musí na několik desítek sekund do tří.
     
    39:56
    D. Marcinkevičs se probíjel do nadějné pozice a jeho střelu nakonec musel likvidovat Škorpík. Patrik Tůma (SPA) protihráče po odpískání nepříjemně dohrál a je vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    34:43
    Přesilovka Sparty skončila. Na trestnou lavici totiž odjíždí Alexandr Vorobjev (SPA), který si odpyká dvě minuty za vražení na hrazení po faulu na Jelenskise.
     
    33:16
    A právě Elvis Eduards Grundmanis (RIG) je teď vyloučen na dvě minuty za hákování. Je tady po delší době přesilovka pro Spartu.
     
    13:02
    Vyloučen Glebs Prohorenkovs (RIG) vyloučen na dvě minuty za hákování. Sparta si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    06:38
    První přesilovku si zahrají také Lotyši. Na trestnou lavici odjíždí Erik Čermák (SPA), který je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    00:55
    Sparťané začali aktivněji a vynutili si faul. Zahrají si přesilovku po vyloučení Jegorse Matejka (RIG) na dvě minuty za napadení.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 10. Pšenička (Vitouch, Tůma), 16. Mysliveček (Pika), 18. Arnošt (Čech), 28. Flídr (Čermák), 47. Arnošt (Čech), 59. Gluzman (Havlín) – 44. P. Marcinkevičs


    HC Sparta Praha: Škorpík (od 41. Jones) – Bureš, Imlauf, Haš, Havlín, Kumpošt, Mysliveček, Tůma, Vorobjev – Arnošt, Čížek, Čech, Čermák, Flídr, Gluzman, Pika, Prymula, Pšenička, Rubeš, Vitouch. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Dinamo Riga: Šilovs (Saulgriezis) – Barovskis, Mežnieks, Milbergs, Lininš, Brikmanis, Rudzajs, Matejko, Vilcinš, Rostoks, Plostnieks – Konstantins, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Rozmianecs, Jelenskis, Pontags, Grundmanis, Geldners, Prohorenkovs, Raivis Kristians, Polcs, Rudzitis. Trenér: Juris Ozols.

    Rozhodčí: René Trombik – Lukáš Puczok, Vladan Bojda
    bahis siteleri