Sparta – Riga 6:1 (kon.) | Třinec – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Vítkovice – Minsk 4:2 (kon.)
K. Vary – Blues 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Vítkovice 7:3 (kon.) | Třinec – K. Vary 8:6 (kon.)
Riga – Minsk 2:7 (kon.) | CSKA Moskva – Blues 9:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:3 (3:1, 3:0, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 07.08.2015, 15:00 • Stará WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • President Cup
Partner:
     
    59:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ještě v závěru utkání přidává sedmou branku a definitivně pečetí své vítězství! Po kombinaci Prymuly s Pšeničkou zakončoval přesně MARCEL ČÍŽEK – 7:3! Asistence: Ondřej Pšenička, Patrik Prymula.
     
    58:46
    Běží poslední dvě minuty zápasu a hraje se před brankou Sparty. Žemba se ještě ke střele nedostal, ale po nahození z druhé strany dorážel Fridrich těsně nad odkrytou branku!
     
    56:10
    Flídr se zjevil za zády vítkovických obránců a zleva jel sám na Pitáka! Snažil se zakončit bekhendem, Piták si však první tyčku pohlídal, puk proskákal boční sítí.
     
    48:16
    Sparťané si ihned po inkasovaném gólu vzali oddechový čas, teď se však budou muset bránit v oslabení. Václav Rubeš (SPA) byl vyloučen na dvě minuty za držení pronikajícího Konečného.
     
    47:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pozor! Vítkovice po dalších čtrnácti sekundách snižují náskok Sparty na tři góly! Mrva našel mezi kruhy volného střelce Kylnara, jehož střelu vyrazil Škorpík jen k JAKUBU VACULOVI, jenž bekhendem zasouval kotouč do odkryté brány – 6:3! Asistence: Jakub Kylnar, Jakub Mrva.
     
    47:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice snižují, ale přesto musejí stále dohánět čtyřbrankovou ztrátu! JAKUB KYLNAR projel na pravé křídlo, protáhl se až ke střele a propálil Škorpíka – 6:2! Bez asistence.
     
    41:28
    Ondřej Havlín (SPA) je vyloučen na dvě plus dvě minuty za podražení a hrubost. Jakub Vacula (VIT) byl potrestán dvěma minutami za hrubost. Dvouminutový trest odpyká s Havlínem ještě Bureš. Vítkovice hrají přesilovku.
     
    35:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje už pošesté v zápase a mílovými kroky se přibližuje k vítězství! Havlínova nádherná přihrávka z vlastního obranného pásma našla na útočné modré čáře JEVGENIJE PIKU, který jel sám na branku a trefil se přesně k tyči – 6:1! Asistence: Ondřej Havlín.
     
    31:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se prosazuje po páté a po vhazování ve středovém kruhu už budou oba týmy v pěti! Sparťané vyvinuli tlak na Pitákovu branku. Tůma přihrál JEVGENIJI PIKOVI, který nastřelil kotouč na vítkovickou bránu a následně jej do sítě sám dostrkal – 5:1! Asistence: Patrik Tůma.
     
    31:28
    Vítkovice musí do čtyř a pak bude následovat sparťanská přesilovka. Tomáš Vjačka (VIT) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:47
    Vítkovicím tento zápas začíná ujíždět, a proto by měli s následující přesilovkou naložit pečlivě. Šanci jim dává Štěpán Čech (SPA), který si musí odsedět dvě minuty za podražení.
     
    28:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané Bílého faul nekompromisně trestají a využívají přesilovku už po pěti sekundách! Po vyhraném buly přihrál Kumpošt na modré čáře HUGOVI HAŠOVI, který se z první trefil přímo do šibenice Pitákovy branky – 4:1! Asistence: Jakub Kumpošt, Marcel Čížek.
     
    28:00
    Poprvé v tomto utkání si v početní výhodě zahrají sparťané. Na trestnou lavici odjel na dvě minuty za hákování Rubeše Šimon Bílý (VIT).
     
    26:18
    Střela Kuboše od modré čáry se od změti těl odrazila k volnému Z. Malíkovi mezi kruhy. Jeho nebezpečnou střelu ale vyrazil Škorpík!
     
    24:23
    Ondřej Pšenička (SPA) při obranné fázi fauloval a je potrestán dvěma minutami za hákování. V ponechané výhodě vyrazil Škorpík střelu Kuboše od modré čáry, posléze byla hra přerušena.
     
    14:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z. Malík a Fridrich se nedohodli na útočné modré čáře, když chtěli oba hrát skákavý puk. Netrefil jej ani jeden z nich a SIMEON GLUZMAN ujížděl sám na Pitáka! Gluzman vystřelil zkušeně k pravé tyči a svým druhým gólem na turnaji zvyšuje na 3:1! Asistence: Václav Rubeš.
     
    13:12
    Dvoubrankové vedení si Holešovičtí mohli vzít okamžitě zpět! Vítkovice propadly v obraně, Arnošt se zjevil sám před Pitákem a trefil břevno! Odražený kotouč už pokryl Piták.
     
    12:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přestože si Vítkovice nevytvořily v přesilovce žádný tlak, z ojedinělé akce snižují! Beránek si udělal prostor v útočném pásmu, přihrál na pravý kruh JANU VOJTOVIČOVI, a ten prostřelil Škorpíka – 2:1! Asistence: Adam Beránek.
     
    10:24
    První přesilovku v zápase si zahrají Vítkovice. Za katr usedl Ondřej Havlín (SPA), který je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    01:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to právě gólman Piták, kdo daroval Spartě druhou branku! Vítkovický brankář vyjel z branky, ale kotouč ztratil, VÁCLAV RUBEŠ pak vítkovickou svatyni obkroužil a zakončil do prázdné branky – 2:0! Bez asistence.
     
    00:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vítkovice se vlastními nepřesnostmi nechaly zamknout v obranném pásmu a hned v první minutě prohrávají! PATRIK PRYMULA získal kotouč u mantinelu, přes dva hráče si vybruslil na středovou osu a s pomocí tyčky poslal puk za záda Pitáka – 1:0! Bez asistence.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 1. Prymula, 2. Rubeš, 15. Gluzman (Rubeš), 29. Haš (Kumpošt, Čížek), 32. Pika (Tůma), 36. Pika (Havlín), 60. Čížek (Pšenička, Prymula) – 13. Vojtovič (Beránek), 48. Kylnar, 48. Vacula (Kylnar, Mrva)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Imlauf, Haš, Havlín, Kumpošt, Mysliveček, Tůma, Vorobjev – Arnošt (C), Čížek, Čech, Čermák, Flídr, Gluzman, Pika, Prymula, Pšenička, Rubeš, Vitouch. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dobeš) – Raška, Bílý, Kuboš, Z. Malík (A), Šulák, Vacula, Vícha, Zapletal – Beránek, Fridrich (C), Konečný, Kylnar, Mrva, Lednický, Plánka, Vavřík, Vjačka, Vojtovič, Žemba (A), Paroulek. Trenéři: Mojmír Trličík a Roman Ryšánek.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala – Lukáš Puczok, Vladan Bojda
    bahis siteleri