Nové Zámky – Beibarys Atyrau 1:5 (kon.) | Topoľčany – Senica 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Trnava 5:3 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 6:7 (1:2 po s.n.) | Ajoie – Pardubice 1:1 (nedohr.)
nedohráno
HC Ajoie
1:1 (1:1, -:-, -:-)
HC Dynamo Pardubice
Středa 12.08.2015, 19:30 • Patinoire de Porrentruy • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po dohodě obou soupeřů je utkání ukončeno vzhledem k horkému počasí v hale a ledu nezpůsobilému ke hře. Zápas tak po první třetině končí 1:1. (20:18:54)
     
    20:00
    První třetina skončila. Těžko říci, zda je větším soupeřem Pardubic tým Ajoie, nebo ukrutné vedro v hale, kde teploměr ukazuje 29 stupňů. Stav velmi náročného zápasu je vyrovnaný 1:1, když za Dynamo se prosadil Jakub Svoboda.
     
    19:32
    Tomáš Marcinko projel okolo brankáře a je vyloučen za nedovolené bránění. Zkrátka a jistě, Ajoie má výhodu první přesilové hry v utkání.
     
    19:02
    Jiří Půhoný mohl navýšit vedení Dynama, když se natahoval po odraženém puku, ale nedosáhl na něj.
     
    18:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen Pardubice jsou odměněny za svou aktivitu gólem v první třetině a využitou přesilovkou! Po střele Blaže Gregorce se prosadil JAKUB SVOBODA. Asistence: Blaž Gregorc.
     
    16:26
    Pardubice mají po druhém faulu Ajoie výhodu přesilovky.
     
    16:00
    Omlouváme se za prodlevy v příspěvcích, internetová rychlost se zde limitně blíží k nule, odesílání jednotlivých zpráv trvá i několik desítek sekund.
     
    13:47
    Tým Ajoie právě vstřelil branku!
    VICTOR BARBERO je prvním střelcem v utkání, když dokázal využít nepřehledné situace v pardubickém brankovišti. Asistenta doplníme později.
     
    12:43
    Fantastický Brandon Maxwell! Nejprve vychytal rozklekem tutovku Jonathanu Hazenovi, pak se vytáhl proti následným dorážkám. Ajoie mělo zatím největší šanci zápasu, ovšem Američan v dresu Dynama se vyznamenal.
     
    11:04
    Pardubice strávily skoro celé dvě minuty v pásmu, hlavně Adam Havlík rozesílal zajímavé puky do zakončení, ale žádné z nich hráčům v červených dresech nevyšlo.
     
    9:04
    Jeden ze švýcarských hráčů ostře srazil Martina Štajnocha ve středovém kruhu. Slovenský zadák zůstal otřesen na hrací ploše, švýcarský hráč odchází na 2+10 minut na trestnou lavici.
     
    8:28
    Martin Sommer teď vletěl do pásma, ostře vypálil, ale Brandon Maxwell s ledovým klidem puk lapil.
     
    7:50
    Jaroslav Moučka si hezky nabruslil do strany a prověřil brankáře Paupeho, který puk v pohodě chytil.
     
    5:52
    Joey Dupertuis nebezpečně střílel přes beka, gólman Pardubic si puk našel a v pohodě zneškodnil.
     
    5:00
    Brandon Maxwell zachytil kotouč, jenže ten mu voda pošolíchala takovým způsobem, že mu sklouzl při rozehrávce a poslal jej nechtěně Martinu Sommerovi, jenž se však také utopil ve vodní lázni a nepřekonal překvapeného gólmana Dynama.
     
    4:25
    Dynamo má nyní navrch, soupeř vyhodil podruhé v krátkém sledu pouze na zakázané uvolnění.
     
    2:55
    Pardubice se osmělily a začínají podnikat nápadité útoky do obrany Ajoie.
     
    0:22
    A hned první velká šance pro Ajoie! Victor Barbero trefil po průjezdu do pásma tyč Maxwellovy branky!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Místní hala slouží nejen hokejistům Ajoie, ale také curlerům, a tak hrací plochu zdobí nejen čáry pro lední hokej, ale také pro curling.
     
    Rolbař raději provádí suchou úpravu ledu před začátkem utkání, takže plocha mezi mantinely přestává připomínat hřiště pro vodní pólo, ale hokejové kolbiště.
     
    Hezký den z městečka Porrentruy, kde sehrají hokejisté Dynama Pardubice své třetí přípravné utkání ve třech dnech. Zatímco v Le Sentier panovalo alespoň trochu hokejové počasí, tak tým Ajoie bude Východočechy hostit spíše na koupališti: teplota v hale činí 10 minut před začátkem utkání 29 stupňů. Nad ledem je souvislá vrstva vody, kterou se nedaří namrazit.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Ajoie: Maxwell (Kristan) – Štajnoch, Čáslava, Gregorc, Zdráhal, Látal, Bokroš, Roupec, Drtina – Kolář, Marcinko, Starý – A. Havlík, Nahodil, Svoboda – Tomášek, Poulíček, Moučka – Půhoný, Kaut, Šimun.

    HC Dynamo Pardubice: Paupe (Rochow) – Barras, Barbero, Frossard, Casserini, Orlando, Pouilly – Tuffet, Lüthi, Kummer, Mosimann, Ryser, Erard, Brahier, Sommer, Hauert, Dupertuis, Mäder.

    Rozhodčí: DiPietro, Kämpfer – Pitton, Wünst (všichni Švýc.).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 14. Barbero – 19. Svoboda (Gregorc)


    HC Ajoie: Paupe (Rochow) – Barras, Barbero, Frossard, Casserini, Orlando, Pouilly – Tuffet, Lüthi, Kummer, Mosimann, Ryser, Erard, Brahier, Sommer, Hauert, Dupertuis, Mäder.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Štajnoch, Čáslava, Gregorc, Zdráhal, Látal, Bokroš, Roupec, Drtina – Kolář, Marcinko, Starý – A. Havlík, Nahodil, Svoboda – Tomášek, Poulíček, Moučka – Půhoný, Kaut, Šimun.

    Rozhodčí: DiPietro, Kämpfer – Pitton, Wünst (všichni Švýc.)
    bahis siteleri