Č. Budějovice – Chomutov 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Tampa – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 4:0 (kon.) | HC Plzeň – Tampa 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
4:3 (3:1, 1:0, 0:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.08.2015, 08:40 • SD ARÉNA, Chomutov • O pohár statutárního města Chomutov
Partner:
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji krásný zbytek sobotního dne. (10:13:57)
     
    Je za námi nakonec napínavé utkání mezi Chomutovem a Českými Budějovicemi. Dvě třetiny byli mnohem lepším celkem jihočeši, ale pak dal dvě branky domácí Černý a schylovalo se k dramatu. Motor si ale své vedení nakonec pohlídal a zvítězil 4:3.

    Další zápasy obou celků
    12:30 – Tampa Bay Lightning – HC Motor České Budějovice
    14:30 – Piráti Chomutov – Mountfield HK
     
    Konec zápasu.
     
    44:23
    Obrovská šance na srovnání. Jeden z hráčů dostal puk na levé straně, dlouho si svojí střelu připravoval. Nakonec sice vystřelil, ale puk byl přizvednut nad branku.
     
    44:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti korigují stav a nyní je to pouze o jedinou branku. Puk si na modré čáře vzal DAVID ČERNÝ, kterému se povedlo s přispěním teči budějovického hráče dát svojí druhou branku v utkání. Čeká nás zápletka?
     
    43:46
    Matěj Toman dostává ovšem minutový trest a Běhula míří na střídačku.
     
    43:46
    Piráti nemají příliš času na vyrovnání. Aktuálně nahozením vybojovali pásmo. Odvolání brankáře, či timeout se ovšem nekoná.
     
    42:50
    Beránek ujížděl společně s Vaculíkem do přečíslení dvou hráčů na jednoho. Prvně jmenovaný posílal žabičkou puk před branku, ale do trajektorie se vložil obětavý chomutovský obránce.
     
    41:55
    Od modré čáry to zkusil obránce Novák, Běhula jeho pokus musel chytit lapačkou.
     
    41:02
    Pirátům se ale nedaří přesně střílet. Po levé straně ujel jeden ze svěřenců Radka Šípa, ale povedlo se mu jen vyslat lehkou střelu mimo.
     
    40:10
    Nadvakrát se pokoušel překonat chomutovského brankáře hostující Stárek. Nejdříve střílel z pravého kruhu a poté i dorážel. Vše ale Běhula pochytal a drží tak naděje svého celku na vyrovnání.
     
    38:52
    Hra je přerušena kvůli ofsajdu českobudějovických hráčů. Aktuálně se týmu, který panoval na ledě v průběhu celého zápasu, nedaří.
     
    37:57
    Piráti pokropeni živou vodou. Do útoku dvou na jednoho se nyní vydali chomutovští, ale jejich akce skončila jen lehkým zákrokem Svobody. Tohle šlo vyřešit lépe.
     
    37:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na útočné modré čáře si pozorně počkal na rozehrávku Motoru DAVID ČERNÝ. Chomutovský útočník zachytil puk, vydal se s ním směrem na branku a střelou nad beton snížil!
     
    36:18
    V posledních minutách není aktivní ani jeden z týmu a střetnutí se spíše dohrává. Snad uvidíme ještě nějaké pohledné akce.
     
    34:19
    První střela chomutovských hokejistů za posledních deset minut. Postaral se o ní obránce Zeman. Svoboda neměl příliš práce s pokusem, který mířil mimo branku.
     
    33:43
    Po pravé straně vjížděl do pásma Frid, který se zkoušel prodrat až před branku. Tísněn byl chomutovským obráncem a nakonec oba skončili na zemi. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    32:49
    Pirátům se nedaří nejzákladnější přihrávky, Vhazovat se bude z důvodu zakázaného uvolnění před brankou chomutovského brankáře.
     
    32:15
    Další šance pro Egerta. Ten si vjel do pásma po levé straně a střílel na vzdálenější tyč, kde se ovšem objevil beton pohotového Běhuly.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Vaculík (Krcho), 13. Toman (Egert), 14. Grossmann, 24. Kubíček (Čížek) – 6. Brandner (Ouřada), 38. Černý, 45. Černý


    HC Motor České Budějovice: Svoboda – Škanik, Novák, Škola, Kubíček, Dvořák, Doktor, Stárek, Proházka, Víta, Krcho, SIlný, Egert, Toman, Houdek, Beránek, Holý, Vaculík, Frid, Grossmann, Čížek
    Piráti Chomutov: Běhula – Zeman, Psár, Jungvirt, Kašiner, Herles, Nerad, Kanický, Baler, Černý, Hofrichter, Ouřada, Brandner, Hradecký, Sommer, Chlouba
    bahis siteleri