Martin – Kazachstán 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 15.08.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dámy a pánové, onlajn je u konce. Já Vám děkuji za přízeň a sledování přenosu a těším se někdy příště na počtenou! (19:05:32)
     
    Je tomu konec. Miliarda nevyužitých šancí na straně domácích a kupa fantastických zákroků píseckých gólmanů. Tak by se dal shrnout průběh duelu. Bruslaři měli více ze hry, ale střeleckou smůlu prolomili až dvě minuty před koncem. 264 diváků tak vidělo těsnou, ubojovanou a hlavně těsnou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tomáš Chlubna dokázal sebrat puk a poslat ho do středního pásma, čímž ukončil dlouhotrvající tlak IHC. Jihočeši napadali jako o život a drželi puk na holích, ale Lukáše Dusíka nepřekonali.
     
    58:35
    Písek se tlačí za vyrovnáním a je nastěhovaný před brankou Lukáše Dusíka, kterého ostřeluje ze všech pozic. Michael Panec je navíc na střídačce!
     
    57:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak se jim to přeci jen povedlo. Po sérii asi 5 264 nevyužitých tutovek konečně mohl stadion v Kotlině poprvé zakřičet zplna a od plic "gól". Miroslav Třetina rozdal puk na Miroslava Dubna, který jej zatáhl po levém křídle a naservíroval jej před kasu, kde jej trknul za Michaela Pance PATRIK PŘIDAL! Hostující góman měl k puku blízko, ale Přidal trefil přesně. Asistence: Miroslav Duben a Miroslav Třetina.
     
    57:27
    Nádherná akce domácích. Tomáš Chlubna zatáhl puk na levý kruh, odkud ho jen tak lehce poslal na zadní tyč. Do puku se lehce trefil Petr Kuchta, ale tuto tečku do protipohybu bryskně chytil Michael Panec!
     
    56:49
    David Kozlík napřáhl na levém kruhu a rozezvučel tyčku. Následný mumel před brankou vyřešil Panec tím, že zalehl puk!
     
    56:21
    Po krátkém intermezzu v útočném a středním pásmu už je Písek zase zatlačen do defenzivy. Michael Panec se tak musí mít na pozoru před kombinací domácích. Naposledy nedosáhl na přihrávku před prázdnou Simon Beran.
     
    55:09
    Nechte je bejt, oni se vychytaj sami! Tohle si teď musí myslet písečtí hráči, protože Pavel Blažek v samostatném úniku položil k ledu vyjetého Michaela Pance, obhodil ho a měl před sebou prázdnou klec, kterou ale minul. Tak vidíte, mohl být klid, ale místo toho je to pořád s nulou.
     
    54:28
    Jiří Ferebauer si už už šteloval puk na holi k tomu, aby ho zasadil pod horní tyč jako semínko do brázdy, ale nakonec jej čistě poslal k zemi Pavol Zahradný. Následně trefil zadní mantinel Petr Škopek. Odražený kotouč schoval Lukáš Dusík pod lapačku.
     
    53:39
    Dvakrát se prodral do šance Petr Kuchta, ale pokaždé trefil jen pozorného brankáře Písku. Nejprve jej Panec vyčapal betony a následně ukryl jeho ránu z levého kruhu v náručí.
     
    52:37
    Divím se, že v Kotlině je stále ještě led! Domácí totiž pálí jednu tutovku za druhou! Miroslav Třetina ujížděl s Patrikem Přidalem dva na jednoho, ale druhý jmenovaný nedostal ideální nahrávku. Nakonec ještě dvakrát střílel David Vala, ale pokaždé jen do obránce. Nakonec vše uťal až Michael Panec, který skočil po touši a schoval ho pod lapačkou.
     
    51:35
    Písek se dostal do brejku a Cibochovo sražené nahození ukryl pod lapačku Lukáš Dusík. Ten hned po buly čelil další ráně Petra Škopka, kterou tentokrát zastavil vyrážečkou. Nutno dodat, že na tu střelu asi moc neviděl.
     
    51:07
    Pro hru vysokou holí byla hra vykázána do středního pásma. Tam zaúřadovali na buly domácí a Martin Kříž se dral do útoku, ale přišel o puk díky dobré práci obránců.
     
    50:17
    Jiří Ferebauer se protáhl po levém křídle až k zakončení. "Feryho" ránu ale vykopl rychlým slajdem Lukáš Dusík. Následně přišla ještě jedna podobná střela, ale tu přizvedl do ochranné sítě Jakub Kořínek.
     
    49:38
    Broďáci sice vyhráli buly, ale neudrželi se před brankou. Zápasu v posledních momentech chybí šťáva a dynamičtější nasazení.
     
    49:09
    Písecký atak skončil jen střelou do noh obránce od Kamila Tajbla. Na druhé straně byl kotouč zašlápnut v rohu pásma, takže se vhazuje před Pancem.
     
    48:20
    Jako lasička do kurníku se protáhl Filip Vlček na pravý kruh, odkud udělal dvě tempa ke kase a vypálil. Jeho dělovku ale pohotově zkrotil v klíně Lukáš Dusík.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Přidal (Duben, Třetina)


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben "A", Vala, Kořínek, Kříž, Pecen, Mendl, J. Doležal, Zahradný – Přidal, Třetina "C", Szilva – Vlasov, Ludvík, M. Havel – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Beran, Brebera, Blažek. Trenér: Aleš Totter.
    IHC Králové Písek: Pipek (41. Panec) – Jirků, P. Procházka "C", Tajbl, Škopek, Hanus, Hrubý, Vejda, R. Volf – Urbanec, Vlček, Vlk, Duchoň, Novák, J. Volf, Černý, Ciboch, Ferebauer, Rod. Trenér: Karel Slabý.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý

    Diváci: 264
    bahis siteleri