Junosť Minsk – Slavia 8:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
Junosť Minsk
8:1 (3:0, 0:1, 5:0)
HC Slavia Praha
sk Čtvrtek 20.08.2015, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Žiadny z nich však nemá takú hlbokú históriu ako Tatranský pohár. Ten je totižto tento rok už 68. v poradí...

    Všetko mohlo byť inak a dnešný hokejový turnaj o Tatranský pohár mohol byť starší, keby boli Košičania vytrvalí v organizovaní svojich týždňov a viac spolupracovali s organizátormi z Tatier. V histórii však "keby" neplatí. Košické týždne postupne stratili na rovnovážnosti, prevalcovali ich podujatia organizované domácimi klubmi, či už to bol na lyžovanie orientovaný Karpatenverein alebo ŠKVT.
    Rok 1929 bol rokom, ktorý potvrdil vo Vysokých Tatrách definitívu kanadskému hokeju. Najprv sa uskutočnil hokejový turnaj o Pohár Palace sanatória Dr. Szontagha v dňoch 29. decembra 1929 až 1. januára 1930. Všeobecne sa tento turnaj považuje za 1. ročník dnešného Tatranského pohára. Podnet k usporiadaniu turnaja je jasný už z názvu, hľadajme teda za ním predovšetkým osobu novinára Ferdinanda Mareka z Bratislavy, Dr. Jána Kubíka, riaditeľa Palace sanatoria dr. Szontagha a predsedu Športového klubu Vysoké Tatry (ŠKVT), ale napr. aj funkcionárov Skiklubu Bratislava. Turnaj bol pre slovenský hokej mimoriadne významný. Po prvý raz sa na súťažnom podujatí stretli tri slovenské mužstvá, pričom pôvodne mali byť štyri, ale Košičania sa na poslednú chvíľu odhlásili. Víťazom turnaja sa stala ŠK Slavia Praha, ktorá je mimochodom jedným z tohtoročných účastníkov.

    Posledných päť víťazov
    63. ročník, 2010, medzinárodný, HC Oceláři Třinec (Česko)
    64. ročník, 2011, medzinárodný, Kölner Haie (Nemecko)
    65. ročník, 2012, národný, HK Poprad (Slovensko)
    66. ročník, 2013, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    67.ročník, 2014, medzinárodný, HK Poprad (Slovensko)

    Trofej pre víťaza Tatranského pohára



    Kto sa môže stať držiteľom trofeje tento rok?
    Jeden zo štvorice:
    HK Poprad (SK/obhajca titulu)
    Graz 99ers (Rakúsko)
    Slavia Praha (Česko)
    Junosť Minsk (Bielorusko)

    Tatranský pohár začína tohto roku 20.8. a finišuje 22.8. Každý deň sa hrajú dva zápasy. Jeden o 15:00 a druhý o 18:00, ktorý je vyhradený pre domácich hokejistov. Pohár začína 20. augusta zápasom Junosť Minsk – Slavia Praha.

    Kompletný rozpis
    20. august
    15:00, HC Junosť Minsk – HC Slavia Praha
    18:00, HK Poprad – Graz 99ers
    21. august
    15:00, Graz 99ers – HC Junosť Minsk
    18:00, HK Poprad – HC Slavia Praha
    22. august
    15:00, HC Slavia Praha – Graz 99ers
    18:00, HK ŠKP Poprad – HC Junosť Minsk

    K sledovaniu prenosov zápasov z Tatranského pohára 2015 ste srdečne pozvaní. Vychutnajte si s nami tento druhý najstarší turnaj v Európe a taktiež najstarší turnaj na Slovensku vôbec. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý tu bude pre vás počas každého zápasu. Pekný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné hokejové popoludnie a srdečne vás vítam pri sledovaní on-line prenosu z prvého zápasu na tohtoročnom Tatranskom pohári! O 15:00 si skrížia hokejky hokejisti HC Junosť Minsk a HC Slavia Praha.

    HC Junosť Minsk
    Klub z hlavného miesta Bieloruska je šesťnásobným majstrom domácej extraligy, trikrát získal striebro a raz sa mu podarilo vybojovať bronz. V sezóne 2012/2013 to skúšal aj v ruskej Vyššej hokejovej lige (VHL), ale nepodarilo sa mu postúpiť do play-off. Cenná trofej Ruslan Salej Cup alebo iba Pohár Bieloruska získali hokejisti Junosti štyrikrát. Káder mužstva je zložený prevažne z Bielorusov doplnených o pár zahraničných mien. Medzi najväčšie hviezdy patrí Kanaďan Daniel Corso. Junosť Minsk je absolútnym nováčikom Tatranského pohára.

    HC Slavia Praha
    Slavia Praha už párkrát v histórii bojovala o Tatranský pohár. Hneď v prvom ročníku sa jej ho podarilo získať, neskôr si účasť zopakovali ešte trikrát a ďalšia trofej im pribudla do vitríny v roku 1934. Vtedy sa Slavisti s Popradom stretli asi prvý a posledný raz. Slavia Praha patrí medzi legendárne české extraligové kluby, dvakrát súťaž vyhrala a vicemajstrom sa stala tri razy. V minulej sezóne sa však stalo niečo nevídané, a to vypadnutie z českej extraligy. Novší káder s triom slovenských hokejistov a minulosezónnych extraligistov Hylák, Hraško, Markovič sa teda bude pokúšať o návrat do najvyššej českej súťaže.

    On-line prenos z prvého stretnutia sledujte exkluzívne na webe Onlajny.eu.
     
    Oba tímy už máme na hracej ploche. Minsk sa predstaví v červených dresoch, Slavia Praha odohrá stretnutie v bielych dresoch.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Junosť Minsk: Valitalo (Boroduly) – Šeleg, Rydinský, Henkel, Chernook, Mickevič, Sačivko, Dukov – Jefimenka, Šafarenko, Michnov – Kirusčenkov, Sundstrem, Razvadovský – Turkin, Korso, Kovalenya – Abakunčik, Černý, Jelnerovský

    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Kolařík, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Hruška, Šimon, Drahorád – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Vas, Markovič (A) – J. Doležal (C), T. Doležal, Čermák – Jedlička, Tomek, Veselý

    Rozhodca: Orolin – Bednár, Štefčík.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia dnes zvíťazili hokejisti Slavie, ktorí sa okamžitým nahodením puku dostali do pásma, ale tam si ich súper postrážil.
     
    00:50
    Šafarenko hľadal Kirusčenkova na útočnej modrej čiare, prihrávku mu poslal ale príliš vysoko a Kirusčenko na ňu nedokázal reagovať a spracovať ju.
     
    01:33
    Tomáš Andres vypálil spoza modrej čiare, jeho delovka ale bola zblokovaná na pleksisklo.
     
    02:14
    Sačivko vypálil od modrej čiary, jeho tvrdý projektil ale skončil na hokejke hráča Slaviie Martina Šimona.
     
    02:29
    Čiaroví rozhodcovia už museli riešiť prvú menšiu potýčku, keď Sačivko rukami ohrozoval Jiřího Doležala, za čo napokon putuje aj na trestnú lavicu za držanie.
     
    02:55
    Hokejisti Minsku sa na úvod oslobodili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    03:12
    Šafaraneko s Jefimenkom sa dostali do nebezpečného prečíslenia, pri ktorom ale Jefimenka fauloval protihráč Tomáš Jiránek, za čo putuje na trestnú lavicu za krosček.
     
    03:52
    Karel Drahorád vzal puk za bránu a rozohral akciu. Prihral na ľavú stranu na hokejku Václava Tomeka, ktorý z ľavého kruhu napokon pikantne strieľal, ale brankár Valitalo si dokázal postrážiť bránu.
     
    04:19
    Petr Punčochář otestoval pozornosť brankára Valitala strelou od modrej čiary, ale brankár Junosti bezpečne zasiahol puk vyrážačkou.
     
    04:44
    Od modrej čiary strieľal Jiří Doležal, ale jeho strela bola napokon z ofsajdu a napokon aj skončila uchopená v lapačke brankára Minsku.
     
    05:23
    V dobrej šanci sa po zlej prihrávke Šafarenka ocitli Pražania, keď po pravom krídle vykorčuľoval Petira a pekne našiel pred bránkoviskom Tomáša Jiránka, no Valitalo pekne zachytil puk vo výstroji!
     
    05:23
    V presilovke si zahrá Slavia Praha. Šafarenko dostáva dve minúty za seknutie.
     
    06:05
    Punčochář pálil od modrej, ale strelu mu zblokoval Chernook, ktorý to schytal do chráničov.
     
    06:32
    Priestor sa na osi ihriska na modrej čiare otvoril Petrovi Punčochářovi, ktorý neváhal a pálil, ale Valitalo šikovne nastavil lapačku a semaforom zachytil puk.
     
    06:54
    Rydinský sa zmocnil puku v rohu klziska a nekompromisne bez žiadnych výmyslov poslal puk preč cez celé klzisko.
     
    07:25
    V tejto chvíli už hrá Minsk v plnom počte, no musel si dávať pozor na rýchleho Jana Veselého, ktorý sa predral po pravej strane a vystrelil, avšak Valitalo nemusel zasahovať, pretože strela letela mimo brány.
     
    08:05
    Šimon dával puk od modrej čiary priamo do ohňa pred brankára Valitala, pred ktorým stáli dvaja hráči Slavie, ale k zakončneiu sa napokon nedostal ani jeden zn ich.
     
    08:14
    Ešte sa nezačala ani druhá polovica prvej tretiny a už sme boli svedkami niekoľkých vylúčení. Prichádza ďalšie po konfrontácii Sačivka a Tomáša Doležala. Obidvaja si posedia dve minúty za hrubosť.
     
    08:47
    Do samostatného úniku sa podarilo dostať Slovákovi Jaroslavovi Markovičovi, ktorý to skúšal strelou z tesnej blízkosti, no Valitala neprekvapil!
     
    09:48
    Kirusčenkov sa pretlačil do zakončenia spomedzi kruhov, ale svojou strelou neprekvapil ani obrancov Slavie, ktorí puk zastavili na chráničoch.
     
    10:16
    V momente, keď oba tímy už hrali v plnom počte prišlo zakončenie švihom od Karela Drahoráda, ktorý skúšal šťastie z pravého kruhu, ale Valitalo s prehľadom zachytil.
     
    10:16
    A vylučuje sa opäť. Po zakončení sa dejisko presunulo do rohu klziska, kde sa v strkanici ocitli Karel Drahorád a Razvadovský, Drahorád dostáva 2 minúty krosček + 2 minúty hrubosť a Razvadovský dve minúty za hrubosť.
     
    10:55
    Šafarenko sa s pukom prebil na ľavý kruh, ale odtiaľ sa mu už nepodarilo nájsť východisko, Slavisti ho od puku zbavili.
     
    11:40
    Henkel sa snažil pretlačiť puk na Michnova, ktorému prihrával pred bránkovisko, ale Michnov následne nedokázal spracovať a zakončovať.
     
    12:07
    Minsk dal gól!
    Junosť Minsk sa dostáva do vedenia v zápase! Bielorusi využili presilovku, keď Michnov prihral z pravého kruhu krížom na opačný kruh ku RYDINSKÉMU a ten pohotovým príklepom podstrelil Hylákove betóny!
    Asistencia: Michnov.
     
    12:32
    Na strane Slavie sa vylučuje opäť, Michal Petira dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    13:24
    Najprv od morej pálil Henkel, ale ten trafil iba do chráničov Veselého, puk sa odrazil ku Chernookovi, ale jeho projektil smeroval iba do bočnej siete bránky.
     
    13:55
    Od modrej čiary vypálil nepríjemne Kovalenya, ale jeho tvrdú ranu bezpečne ukryl vo svojej výstroji brankár Hylák.
     
    14:37
    Minsk dal gól!
    Minsk striela druhý gól a získava lepšie vedenie! Kovalenya prekorčuľoval poza bránu, následne presunul puk ku opačnej žrdi na Korsa, ktorý iba ľahko prenechal TURKINOVI a ten pohotovo dorazil puk do odkrytej časti brány!
    Asistencie: Korso, Kovalenya.
     
    15:55
    János Vas chcel na dva razy čo najrýchlejšie v obrannom pásme rozohrávať, dvakrát ale trafil korčule protihráčov. Ešte šťastie, že sa puk odrazil nie do dráhy strely.
     
    16:16
    Od modrej čiary tvrdo vypálil obranca Šeleg, ktorého delovku však exkošický brankár Hylák pohotovo zachytil vo svojej lapačke.
     
    16:41
    Minsk dal gól!
    Hráči bieloruského celku sa dostávajú na koňa! Šafarenko strieľal od modrej čiary, puk Hylákovi vypadol pár centimetrov od bránkovej čiare, kde ešte dokorčuľoval Michnov a dorazil puk do brány. Zo spomalených záberov bolo vidieť, že gól dosiahol korčuľou, ale hlavný rozhodca na protesty od Slavistov veľmi nereagoval.
    Asistenciu si pripísal Šafarenko.
     
    17:30
    Tomáš Doležal sa dostal do prečíslenia s Čermákom, puk mu cez protihráča adresoval pred bránkovisko, ale tam túto ťažkú prihrávku nedokázal Čermák doraziť do brány.
     
    18:14
    Hráči Minsku boli tentokrát zastavení pravidlami, keďže asi pozabudli akú funkciu plní v hokeji modrá čiara a dopustili sa ofsajdu.
     
    18:23
    Jaroslav Markovič sa dostal k strele z hornej hranice na pravom kruhu, ale svojou hokejkou namieril mimo bránky.
     
    19:48
    Hokejisti Slavie sa s pukom udomácnili v obrannom pásme a ešte sa pokúšali o rýchlu akciu, no tá im nevyšla.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná časť hry bola bohatá na góly a aj na vylúčenia. Videli sme ich všetky tri zo strany Slavie. Postupne sa presadili, Rydinský, Turkin a Michnov.
    Druhá tretina začne približne o 15:53.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:33
    Šafarenko hľadal pred bránou z pravej strany Michnova, ale defenzíva Slavie bola úspešná a puk dokázala zachytiť.
     
    21:48
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia Praha znižuje vedenie Minsku! Hraško nastrelil puk od modrej čiary na Valitala, ktorý nestihol následne už reagovať na dorážku od JÁNOSA VASA!
    Asistencia: Peter Hraško.
     
    22:24
    Turkin sa zmocnil puku na útočnej modrej čiare a prudko príklepom pálil, ale Hylák ľavým betónom pohotovo reagoval na tvrdú strelu.
     
    22:36
    V dobrej šanci sa ocitol aj Korso, ktorý sa po pravej strane natlačil až pred brankára Hyláka, ale jednoduchým blafákom ho nedokázal prekvapiť.
     
    23:47
    Drahorád vystrelil zo stredného pásma, ale jeho strela smerovala na pleksisklo.
     
    23:54
    Hráčska lavica Slavie Praha dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Micka.
     
    24:33
    Kirusčenkov si pripravil puk na strelu z pravého kruhu, lenže napokon aj švihol s hokejko, ale puk ostal stáť na rovnakom mieste. Doslova zabudol puk.
     
    25:23
    Jaroslav Markovič vybehol do samostatného útoku, dostal sa však iba po ľavý kruh, kde ho už od puku zbavil Šeleg.
     
    25:46
    Milan Hruška si spracoval puk na ľavom kruhu v útočnom pásme a s náprahom vypálil, lenže puk poslal príliš vysoko na ochrannú sieť.
     
    27:12
    Abakunčik nebezpečne strieľal spomedzi kruhov, Hylák tesne tesne vyrazil puk svojou korčuľou smerom do rohu hracej plochy.
     
    27:34
    Slavia Praha bude hrať presilovku. Henkel dostáva dve minúty za filmovanie.
     
    28:06
    Slavisti sa chvíľu ocitli v útočnom pásme, nedokázali ale nájsť to správne rozostavenie, a tak po chvíli stratili puk.
     
    29:15
    Hlavný rozhodca signalizoval vylúčenie, následne ešte Minsk chvíľu zdržoval hru a prihrával si, ale po prerušení hry odchádza na trestnú lavicu Miloslav Čermák za držanie.
     
    29:29
    Pavol Kašpařík to vyriešil ručne stručne a puk z obranného pásma poslal von cez celé klzisko.
     
    30:28
    Minsk pokračuje v presilovke. Jelnerovský strieľal od modrej čiary, ale jeho tvrdý príklep nesmeroval do priestoru brány.
     
    31:29
    Čermák sa snažil z dolnej hranice pravého kruhu strieľať bekhendom, ale jeho zakončenie neletelo do priestoru bránky.
     
    31:41
    V početnej výhode bude hrať Slavia Praha. Chernook odchádza na trestnú lavicu za faul lakťom.
     
    32:29
    Černý sa pretlačil do zakončenia z medzikružia, ale svojou strelou do stredu brány nezaskočil brankára Hyláka, ktorý s istotou vyrazil puk.
     
    32:39
    A Slavia bude hrať presilovku o dvoch hráčov. Černý dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    33:17
    Punčochář nabil po šírke ihriska Milanovi Hruškovi, ktorý príklepom pálil, ale brankár Valitalo bezpečne zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    33:26
    V dobrej šanci sa ocitol Výclac Tomek, ktorý si pripravil puk na pravej strane a pohotovo vystrelil, no vtedy sa tam zjavil gólman Valitalo a perfektne chytil puk!
     
    34:38
    Minsk hrá v tejto chvíli už v plnej sile.
     
    35:03
    Strela od Chernooka z modrej čiary sa nedostala až ku bráne, bola totiž zblokovaná.
     
    35:58
    Korso sa pretlačil do samostatného zakončenia a strieľal z tesnej blízkosti, ale Alexandr Hylák si dokázal pokryť svoj priestor a zasiahnuť.
     
    36:23
    Strela z hokejky Jaroslava Markoviča skončila bezpečne zachytená v lapačke brankára Valitala.
     
    37:19
    Razvadovský sa dostal do zakončenia z ľavého kruhu a mieril takmer úplne presne! Hylákovi totižto zazvonila pod maskou pravá žŕdka!
     
    38:41
    Henkel od ľavého mantinelu nahadzoval na brankára Hyláka, ale tesne minul bránu, puk skončil v rohu klziska.
     
    38:58
    Peter Hraško (Slavia Praha), 2 minúty, nedovolené bránenie.
     
    39:34
    Korso to neurobil dobre s prihrávkou na svojho spoluhráča, Pražania sa teda mohli bezpečne oslobodiť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V priebehu prostrednej časti hry sme boli svedkami jediného gólu, keď v úvode tretiny znížil na 3:1 Vas.
    Tretia tretina začne približne o 16:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:32
    Šeleg tvrdo vypálil od modrej čiary, lenže jeho zakončenie skončilo iba na betónoch brankára Hyláka.
     
    41:30
    Po pravom krídle sa do útočného pásma dostal Markovič, ktorý dokázal prihrať pred bránkovisko na Jánosa Vasa, ale jeho zakončenie už brankár Valitalo vychytal.
     
    42:13
    Minsk dal gól!
    Hokejisti Minska sa v úvode tretej tretiny vracajú do vedenia o dva góly! Turkin našiel pred bránou KOVALENYU a ten už striktnou strelou z tesnej blízkosti nedal šancu Hylákovi.
    Asistencie: Turkin, Korso.
     
    43:30
    Junosť Minsk bude hrať v presilovke. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza Tomáš Micka.
     
    44:23
    Minsk dal gól!
    Hráči Minska sa dostávajú už do štvorgólového vedenia! Šafarenko peknou prihrávkou z pravého kruhu našiel na opačnej strane JEFIMENKU a ten strelou z prvej prekonal Hyláka!
    Asistenciu si pripísal Šafarenko a Michnov.
     
    46:10
    Andres posunul v útočnom pásme na Jánosa Vasa, ktorý strieľal z pravého kruhu, ale brankár Valitalo si postrážil priestor a puk zachytil vo výstroji.
     
    46:46
    Minsk dal gól!
    Hráči Minska hrajú v absolútnej pohode a pridávajú aj šiesty gól. Abakunčik vykorčuľoval z rohu klziska na hornú hranicu kruhu, následne vystrelil, Hylák vyrazil pred seba, kde bol pohotový ČERNÝ a dorážkou nedal šancu hráčom Slavie.
    Asistenciu si pripísal Abakunčik.
     
    47:24
    Jan Veselý z pravého kruhu otestoval vyrážačku brankára Valitala, ale tá bola pozorná.
     
    48:50
    Tvrdosť Hylákovej hokejky otestoval strelou od modrej čiary Kovalenya, ale pozorný český brankár vyrazil puk do rohu hracej plochy.
     
    50:12
    Černý obkorčuľoval takmer celé útočné pásmo dookola, ale nakoniec ho na modrej čiare odstavil protihráč.
     
    50:18
    Vylučuje sa na oboch stranách. Henkel dostáva dve minúty za držanie hokejky a pražský Jedlička dve minúty za hákovanie.
     
    50:28
    Minsk dal gól!
    Hostia z Minska sa bavia hokejom, po ľavej strane a následne cez stred ihriska unikol Michnov, ktorý z tesnej blízkosti brány prihral JEFIMENKOVI a ten už len pohodlne dorazil puk do brány!
    Asistencia: Michnov.
     
    51:32
    V dobrej šanci na skórovanie sa ocitol Razvadovský, ktorý sa prebojoval až pred brankára Hyláka, dotlačil puk, ale pozorný gólman ho dokázal zachytiť.
     
    54:26
    Peter Hraško vystrelil od modrej čiary, ale jeho zakončenie brankár Valitalo bezpečne zachytil vo svojej lapačke.
     
    55:09
    Doležal s Čermákom si dvakrát vymenili puk v útočnom pásme, čím pekne zakombinovali, ale následne už Valitalo bol na správnom mieste a puk ukryl v lapačke.
     
    56:14
    Korso sa pretlačil po pravej strane a zakončoval bekhendom, no brankár Hylák bol pripravený a vyrazil puk.
     
    56:49
    Sačivko vystrelil od modrej čiary na brankára Hyláka, ktorý sa snaží ešte ako tak v závere podržať svoje mužstvo a pochytať všetko, čo sa dá.
     
    57:10
    Minsk dal gól!
    Hylák sa bude musieť po zápase riadne nad sebou zamyslieť, 9 gólov v sieti to sa nevidí často. ČERNÝ sa po vhadzovaní v útočnej tretine okamžite vrhol do zakončenia a pekne si vychutnal českého brankára na bekhend!
    Bez asistencie.
     
    58:47
    Svoje šikovné ruky ukázal Razvadovský, ktorý sa z rohu klziska pretlačil pred brankára Hyláka, ale nedokázal ho už prekonať.
     
    59:28
    Do zakončenia sa snažil dostať Jelnerovský, ale v medzikruží stratil puk.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej časti hry sme videli ešte päť gólov, po zápase budú nasledovať ešte samostatné nájazdy, ktorých víťaz si do tabuľky zapíše jeden pomocný bod.
     
    Začína Slavia, Tomáš Andres.
     
    Andres naznačil ramenami kľučku a potom sa snažil podstreliť Valitala, ale ten ho vychytal betónom. Za Minsk ide Michnov. 0:0
     
    Michnov prekonal Hyláka šikovným blafákom na bekhend, 1:0. Za Slaviu prichádza Čermák.
     
    Čermák sa šikovne rozbehol po pravej strane a strelou prekonal brankára, 1:1. Prichádza Jefimenka.
     
    Jeho blafák na forhend však Hylák nechytil, 2:1. Za Slaviu Jiří Doležal.
     
    Doležal strelou trafil brankára Valitala do betónu, 1:. Prichádza Razvadovský.
     
    Nájazd od Razvadovského skončil pri pravej žrdi, Junosť víťazí na nájazdy 3:1.
     
    Najlepší hráči zápasu:
    Slavia – János Vas
    Minsk – Rydinský
     
    Ďakujem vám za pozornosť a sledujte aj večerný zápas od 18:00, kedy sa Poprad stretne s Grazom. (17:18:43)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. Rydinský (Michnov), 15. Turkin (Korso, Kovalenya), 17. Michnov (Šafarenko), 43. Kovalenya (Turkin, Korso), 45. Jefimenka (Šafarenko, Michnov), 47. Černý (Abakunčik), 51. Jefimenka (Michnov), 58. Černý – 22. Vas (Hraško)


    Junosť Minsk: Valitalo (Boroduly) – Šeleg, Rydinský, Henkel, Chernook, Mickevič, Sačivko, Dukov – Jefimenka, Šafarenko, Michnov – Kirusčenkov, Sundstrem, Razvadovský – Turkin, Korso, Kovalenya – Abakunčik, Černý, Jelnerovský
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Kolařík, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Hruška, Šimon, Drahorád – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Vas, Markovič (A) – J. Doležal (C), T. Doležal, Čermák – Jedlička, Tomek, Veselý

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Štefčík
    bahis siteleri