Junosť Minsk – Slavia 8:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
Junosť Minsk
8:1 (3:0, 0:1, 5:0)
HC Slavia Praha
sk Čtvrtek 20.08.2015, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:10
    Minsk dal gól!
    Hylák sa bude musieť po zápase riadne nad sebou zamyslieť, 9 gólov v sieti to sa nevidí často. ČERNÝ sa po vhadzovaní v útočnej tretine okamžite vrhol do zakončenia a pekne si vychutnal českého brankára na bekhend!
    Bez asistencie.
     
    55:09
    Doležal s Čermákom si dvakrát vymenili puk v útočnom pásme, čím pekne zakombinovali, ale následne už Valitalo bol na správnom mieste a puk ukryl v lapačke.
     
    50:28
    Minsk dal gól!
    Hostia z Minska sa bavia hokejom, po ľavej strane a následne cez stred ihriska unikol Michnov, ktorý z tesnej blízkosti brány prihral JEFIMENKOVI a ten už len pohodlne dorazil puk do brány!
    Asistencia: Michnov.
     
    50:18
    Vylučuje sa na oboch stranách. Henkel dostáva dve minúty za držanie hokejky a pražský Jedlička dve minúty za hákovanie.
     
    46:46
    Minsk dal gól!
    Hráči Minska hrajú v absolútnej pohode a pridávajú aj šiesty gól. Abakunčik vykorčuľoval z rohu klziska na hornú hranicu kruhu, následne vystrelil, Hylák vyrazil pred seba, kde bol pohotový ČERNÝ a dorážkou nedal šancu hráčom Slavie.
    Asistenciu si pripísal Abakunčik.
     
    44:23
    Minsk dal gól!
    Hráči Minska sa dostávajú už do štvorgólového vedenia! Šafarenko peknou prihrávkou z pravého kruhu našiel na opačnej strane JEFIMENKU a ten strelou z prvej prekonal Hyláka!
    Asistenciu si pripísal Šafarenko a Michnov.
     
    43:30
    Junosť Minsk bude hrať v presilovke. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza Tomáš Micka.
     
    42:13
    Minsk dal gól!
    Hokejisti Minska sa v úvode tretej tretiny vracajú do vedenia o dva góly! Turkin našiel pred bránou KOVALENYU a ten už striktnou strelou z tesnej blízkosti nedal šancu Hylákovi.
    Asistencie: Turkin, Korso.
     
    41:30
    Po pravom krídle sa do útočného pásma dostal Markovič, ktorý dokázal prihrať pred bránkovisko na Jánosa Vasa, ale jeho zakončenie už brankár Valitalo vychytal.
     
    38:58
    Peter Hraško (Slavia Praha), 2 minúty, nedovolené bránenie.
     
    37:19
    Razvadovský sa dostal do zakončenia z ľavého kruhu a mieril takmer úplne presne! Hylákovi totižto zazvonila pod maskou pravá žŕdka!
     
    33:26
    V dobrej šanci sa ocitol Výclac Tomek, ktorý si pripravil puk na pravej strane a pohotovo vystrelil, no vtedy sa tam zjavil gólman Valitalo a perfektne chytil puk!
     
    31:41
    V početnej výhode bude hrať Slavia Praha. Chernook odchádza na trestnú lavicu za faul lakťom.
     
    29:15
    Hlavný rozhodca signalizoval vylúčenie, následne ešte Minsk chvíľu zdržoval hru a prihrával si, ale po prerušení hry odchádza na trestnú lavicu Miloslav Čermák za držanie.
     
    27:34
    Slavia Praha bude hrať presilovku. Henkel dostáva dve minúty za filmovanie.
     
    23:54
    Hráčska lavica Slavie Praha dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Micka.
     
    21:48
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia Praha znižuje vedenie Minsku! Hraško nastrelil puk od modrej čiary na Valitala, ktorý nestihol následne už reagovať na dorážku od JÁNOSA VASA!
    Asistencia: Peter Hraško.
     
    16:41
    Minsk dal gól!
    Hráči bieloruského celku sa dostávajú na koňa! Šafarenko strieľal od modrej čiary, puk Hylákovi vypadol pár centimetrov od bránkovej čiare, kde ešte dokorčuľoval Michnov a dorazil puk do brány. Zo spomalených záberov bolo vidieť, že gól dosiahol korčuľou, ale hlavný rozhodca na protesty od Slavistov veľmi nereagoval.
    Asistenciu si pripísal Šafarenko.
     
    14:37
    Minsk dal gól!
    Minsk striela druhý gól a získava lepšie vedenie! Kovalenya prekorčuľoval poza bránu, následne presunul puk ku opačnej žrdi na Korsa, ktorý iba ľahko prenechal TURKINOVI a ten pohotovo dorazil puk do odkrytej časti brány!
    Asistencie: Korso, Kovalenya.
     
    12:32
    Na strane Slavie sa vylučuje opäť, Michal Petira dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    12:07
    Minsk dal gól!
    Junosť Minsk sa dostáva do vedenia v zápase! Bielorusi využili presilovku, keď Michnov prihral z pravého kruhu krížom na opačný kruh ku RYDINSKÉMU a ten pohotovým príklepom podstrelil Hylákove betóny!
    Asistencia: Michnov.
     
    10:16
    A vylučuje sa opäť. Po zakončení sa dejisko presunulo do rohu klziska, kde sa v strkanici ocitli Karel Drahorád a Razvadovský, Drahorád dostáva 2 minúty krosček + 2 minúty hrubosť a Razvadovský dve minúty za hrubosť.
     
    08:47
    Do samostatného úniku sa podarilo dostať Slovákovi Jaroslavovi Markovičovi, ktorý to skúšal strelou z tesnej blízkosti, no Valitala neprekvapil!
     
    08:14
    Ešte sa nezačala ani druhá polovica prvej tretiny a už sme boli svedkami niekoľkých vylúčení. Prichádza ďalšie po konfrontácii Sačivka a Tomáša Doležala. Obidvaja si posedia dve minúty za hrubosť.
     
    05:23
    V presilovke si zahrá Slavia Praha. Šafarenko dostáva dve minúty za seknutie.
     
    05:23
    V dobrej šanci sa po zlej prihrávke Šafarenka ocitli Pražania, keď po pravom krídle vykorčuľoval Petira a pekne našiel pred bránkoviskom Tomáša Jiránka, no Valitalo pekne zachytil puk vo výstroji!
     
    03:12
    Šafaraneko s Jefimenkom sa dostali do nebezpečného prečíslenia, pri ktorom ale Jefimenka fauloval protihráč Tomáš Jiránek, za čo putuje na trestnú lavicu za krosček.
     
    02:29
    Čiaroví rozhodcovia už museli riešiť prvú menšiu potýčku, keď Sačivko rukami ohrozoval Jiřího Doležala, za čo napokon putuje aj na trestnú lavicu za držanie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. Rydinský (Michnov), 15. Turkin (Korso, Kovalenya), 17. Michnov (Šafarenko), 43. Kovalenya (Turkin, Korso), 45. Jefimenka (Šafarenko, Michnov), 47. Černý (Abakunčik), 51. Jefimenka (Michnov), 58. Černý – 22. Vas (Hraško)


    Junosť Minsk: Valitalo (Boroduly) – Šeleg, Rydinský, Henkel, Chernook, Mickevič, Sačivko, Dukov – Jefimenka, Šafarenko, Michnov – Kirusčenkov, Sundstrem, Razvadovský – Turkin, Korso, Kovalenya – Abakunčik, Černý, Jelnerovský
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Kolařík, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Hruška, Šimon, Drahorád – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Vas, Markovič (A) – J. Doležal (C), T. Doležal, Čermák – Jedlička, Tomek, Veselý

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Štefčík
    bahis siteleri