Junosť Minsk – Slavia 8:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Žiadny z nich však nemá takú hlbokú históriu ako Tatranský pohár. Ten je totižto tento rok už 68. v poradí...

    Všetko mohlo byť inak a dnešný hokejový turnaj o Tatranský pohár mohol byť starší, keby boli Košičania vytrvalí v organizovaní svojich týždňov a viac spolupracovali s organizátormi z Tatier. V histórii však "keby" neplatí. Košické týždne postupne stratili na rovnovážnosti, prevalcovali ich podujatia organizované domácimi klubmi, či už to bol na lyžovanie orientovaný Karpatenverein alebo ŠKVT.
    Rok 1929 bol rokom, ktorý potvrdil vo Vysokých Tatrách definitívu kanadskému hokeju. Najprv sa uskutočnil hokejový turnaj o Pohár Palace sanatória Dr. Szontagha v dňoch 29. decembra 1929 až 1. januára 1930. Všeobecne sa tento turnaj považuje za 1. ročník dnešného Tatranského pohára. Podnet k usporiadaniu turnaja je jasný už z názvu, hľadajme teda za ním predovšetkým osobu novinára Ferdinanda Mareka z Bratislavy, Dr. Jána Kubíka, riaditeľa Palace sanatoria dr. Szontagha a predsedu Športového klubu Vysoké Tatry (ŠKVT), ale napr. aj funkcionárov Skiklubu Bratislava. Turnaj bol pre slovenský hokej mimoriadne významný. Po prvý raz sa na súťažnom podujatí stretli tri slovenské mužstvá, pričom pôvodne mali byť štyri, ale Košičania sa na poslednú chvíľu odhlásili. Víťazom turnaja sa stala ŠK Slavia Praha, ktorá je mimochodom jedným z tohtoročných účastníkov.

    Posledných päť víťazov
    63. ročník, 2010, medzinárodný, HC Oceláři Třinec (Česko)
    64. ročník, 2011, medzinárodný, Kölner Haie (Nemecko)
    65. ročník, 2012, národný, HK Poprad (Slovensko)
    66. ročník, 2013, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    67.ročník, 2014, medzinárodný, HK Poprad (Slovensko)

    Trofej pre víťaza Tatranského pohára



    Kto sa môže stať držiteľom trofeje tento rok?
    Jeden zo štvorice:
    HK Poprad (SK/obhajca titulu)
    Graz 99ers (Rakúsko)
    Slavia Praha (Česko)
    Junosť Minsk (Bielorusko)

    Tatranský pohár začína tohto roku 20.8. a finišuje 22.8. Každý deň sa hrajú dva zápasy. Jeden o 15:00 a druhý o 18:00, ktorý je vyhradený pre domácich hokejistov. Pohár začína 20. augusta zápasom Junosť Minsk – Slavia Praha.

    Kompletný rozpis
    20. august
    15:00, HC Junosť Minsk – HC Slavia Praha
    18:00, HK Poprad – Graz 99ers
    21. august
    15:00, Graz 99ers – HC Junosť Minsk
    18:00, HK Poprad – HC Slavia Praha
    22. august
    15:00, HC Slavia Praha – Graz 99ers
    18:00, HK ŠKP Poprad – HC Junosť Minsk

    K sledovaniu prenosov zápasov z Tatranského pohára 2015 ste srdečne pozvaní. Vychutnajte si s nami tento druhý najstarší turnaj v Európe a taktiež najstarší turnaj na Slovensku vôbec. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý tu bude pre vás počas každého zápasu. Pekný športový zážitok!
     
    Vítam vás pri sledovaní druhého stretnutia vrámci Tatranského pohára 2015. Dnes večer sa predstaví domáci klub a obhajca trofeje HK Poprad proti rakúskemu Graz 99ers. Zápas sa začne o 18:00.

    HK Poprad
    Účastníka Tipsport extraligy netreba zvlášť veľmi predstavovať. Popradčania obhajujú trofej, ktorá sa im minulý rok získavala o čosi ľahšie, pretože obsadenosť súperov nebola veľmi kvalitná a ani divácky atraktívny. V prvom zápase si Poprad poradil s rumunskou Csíkszeredou hladko 8:0, následne porazil rakúsky Kapfenberg výsledkom 8:2 a svoju cestu za ziskom trofeje podčiarkol výhrou nad slovenskou dvadsiatkou po výsledku 3:2 po predĺžení. Okrem minuloročného víťazstva sa Podtatrancom podaril získať pohár aj v rokoch 1995, 2000, 2001, 2005, 2012 a 2014.

    Graz 99ers
    Klub z rakúskeho mesta Graz pôsobí v nadnárodnej EBEL lige. Najväčším úspechom v tejto súťaži je len postup do semifinále v sezóne 2003/04, titul sa Grazu zatiaľ nepodarilo vybojovať. Graz už dobre pozná podtatranské prostredie a Poprad, prvý raz sa tu ukázali v roku 2011, následne v roku 2013 už pohár získali popri obsadení tímov HC Košice, HK Poprad a reprezentácia Poľska. Známymi hokejistami z kádra môžu byť Štěpán Novotný (bývalý hráč HC Lev Poprad, HC Košice či MsHK Žilina) alebo Američan Patrik White, ktorý obliekal dres Banskej Bystrice a bratislavského Slovana.

    Prajem vám príjemné sledovanie on-line prenosu s portálom Onlajny.eu!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Svoboda (Sedlačko) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Bartečko (A) – Hamráček, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč, Gápa, Bjalončík, Štrauch

    Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Mascou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter

    Rozhodca: Snášel – Gajan, Wolf.
     
    Domáci hokejisti dnes odohrajú stretnutie v bielych dresoch, hostia z Grazu sa predvedú v čiernych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:03
    Úvodné vhadzovanie vyhral pre svoj tím hráč Grazu Patrick White, hostia sa okamžite nahodením puku dostali do útočného pásma.
     
    00:44
    Hneď mohol hosťujúcu bránu ohroziť Arne Kroták, ale nedokázal nabrať dostatočnú rýchlosť na zakončenie a únik.
     
    01:53
    Malina rozohrával útočnú akciu Popradu, v rohu klziska sa však Branislav Rapáč zamotal a nedokázal rozohrať ďalej spoluhráčom.
     
    02:40
    Na ľad nastúpil štvrtý popradský útok, Štrauch sa snažil z rohu hracej plochy niečo vymyslieť, ale nepodarilo sa mu a ani jeho spoluhráčom vystreliť.
     
    03:22
    Bartečko posunul Krotákovi medzi kruhy, ale následná strela od popradského kapitána smerovala vedľa pravej žrde Dahmovej brány.
     
    03:49
    Philip DeSimone sa snažil prudkou strelou z pravého kruhu cez obrancu prekvapiť Svobodu, ale domáci gólman pozorne betónom vyrazil strelu.
     
    04:48
    Dobrú možnosť na zakončenie si vypracoval Lukáš Hamráček, ktorý získal puk po chybnej rozohrávke Grazu a bekhendom strieľal z tesnej blízkosti, no trafil iba bočnú sieť!
     
    05:03
    Presilovku si zahrajú domáci hráči. Na dve minúty za vrazenie pôjde Philipp Pinter.
     
    05:44
    Richard Rapáč nebezpečne nastrelil puk z pravého kruhu, následne ale jeho strelu brankár Sebastian Dahm dokázal ukryť.
     
    06:50
    Arne Kroták potiahol akciu cez stred ihriska, v útočnom pásme prihral naľavo na Bartečka, jeho následná strela ale smerovala tesne vedľa brány.
     
    07:15
    MacArthur prihral na modrú čiaru ku Corinovi Konradsheimovi, jeho tvrdý projektil ale nebol usmernený do priestoru Svobodovej brány.
     
    10:56
    Strela z hokejky Victora Borga smerovala iba do chráničov Richarda Rapáča, ďalej môžu rozohrávať popradskí hráči.
     
    11:40
    Do zakončenia sa po pravej strane klziska dostal Philip DeSimone, jeho pokus však pozorný Dinda zablokoval a Svoboda teda nemusel zasahovať.
     
    12:27
    Hostia z Grazu sa snažili zaútočiť, ale pri svojom útočnom pohybe sa dopustili ofsajdu a nebudú môcť ďalej pokračovať v akcii.
     
    12:51
    Morten Pulsen sa nebezpečne natlačil z rohu klziska pred brankára Svobodu, ktorého sa snažil prekvapiť prudkou strelou, ale napokon trafil iba bočnú konštrukciu bránky.
     
    13:28
    Bjalončík posunul do rohu klziska Gápovi, ktorý ešte v medzikruží hľadal Štraucha, lenže jeho následná strela mu nevyšla podľa predstáv.
     
    13:50
    Domáci hokejisti sa dopustili icingu, a tak sa dejisko hry presúva pred pravicu brankára Reného Svobodu.
     
    14:14
    V početnej prevahe si zahrajú Graz99ers. Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Martins Laurous.
     
    15:55
    Richard Rapáč sa dostal do samostatného úniku, ale napokon mu v poslednej možnej sekunde hostia zabránili zakončiť. Rapáč sa ihneď vtedy dopustil faulu, nedovolenej hry vysokou hokejkou.
     
    16:06
    Novotný nebezpečne presúval puk cez bránkovisko a snažil sa na opačnej strane hľadať Petra MacArthura, lenže hokejku a lapačku vystrčil Svoboda a zachytil puk.
     
    16:32
    Marcou vystrelil z hornej hranice pravého kruhu, Svoboda vyrazil pred seba a po jeho strele ešte nasledovala dorážka od Poulsena, lenže brankár Svoboda si vychutnal Poulsena a zachytil puk do lapačky!
     
    17:21
    Pinter sa snažil na pravej strane kľučkou prejsť cez Dindu, lenže ten mu na jeho pohyby nenaletel, ubránil a získal puk a vyhodil.
     
    18:38
    Ťavoda nesprávne rozohrával na Krotáka, musel si teda rozohrávku zopakovať a na druhý pokus to už vyšlo.
     
    19:12
    Kasík napriahol svoju hokejku na modrej čiare, ale mieril mimo. Následne ešte skúšal Dahma prekonať Paukovček spomedzi kruhov, ale mieril mimo.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine sme videli opatrnejší hokej, ktorý nám gól nepriniesol.
    Druhá tretina začne približne o 18:47.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:35
    Paukovček hľadal z pravého kruhu pred bránkoviskom Bartečka, lenže gólman Dahm napokon nemusel pracovať, pretože puk putoval až do rohu klziska.
     
    21:30
    Hamráčkovi sa pred bránkou ukazoval Laurous, ale napokon si to hráči Grazu všimli a pozorne si ustrážili lotyšského útočníka.
     
    22:10
    White dokázal z ľavej strany krížom presunúť puk na Lukea Walkera, ktorý strieľal okamžite z prvej, ale netrafil priestor Svobodovej brány.
     
    22:46
    Od modrej čiary vystrelil Rupert Strohmeier, ale jeho strela bola zblokovaná a nesmerovala do priestoru bránky.
     
    23:15
    Gápa vystrelil od modrej čiary, ale jeho zakončenie nesmerovalo do priestoru brány.
     
    23:22
    Po menšej výmene názorov a aj potyčiek sa vylučuje na oboch stranách po dvoch hráčov. Za Poprad Štrauch, Gápa a Bjalončík, všetci menší trest za hrubosť a za hostí Zusevics a Natter takisto hrubosť. Hrá sa 4 na 4.
     
    24:55
    Graz vytvoril v útočnom pásme kolotoč a následne sa ku strele z hornej hranice pravého kruhu dostal Philip DeSimone, ale jeho tvrdý príklep skončil na Svobodovom betóne.
     
    25:06
    Patrik White (Graz99ers), 2 minúty, hákovanie.
     
    26:13
    Kroták z pravého kruhu nabil na modrú čiaru Fabianovi, ktorý delovkou vypálil, Dahm vyrazil pred seba a skóre mohol otvoriť z dorážky Dinda, no nedokázal prekonať brankára Grazu!
     
    27:19
    Hamráček sa snažil nájsť pred bránkoviskom Laurousa, lenže napokon sa hráči Grazu rýchlo dokázali spamätať a ubrániť.
     
    29:30
    Andreas Štrauch sa natlačil po ľavej strane ihriska, zakončoval ako pravák bekhendom, lenže dokázal rozvlniť iba bočnú sieť bránky.
     
    30:31
    Kroták presunul hru na Fabiana na modrú čiaru, ten sa okamžite vydal do útočného pásma, ale nakoniec bola celá popradská akcia zastavená postavením mimo hry.
     
    30:57
    Patrick White sa dostal ku strele z modrej čiary, ale jeho zakončenie napokon nesmerovalo do priestoru Svobodovej bránky.
     
    32:04
    Bajaruns našiel skvelo spoza brány pred bránkoviskom krajana Martinsa Laurousa, ktorý mal výbornú tutovku, ale nastrelil iba betóny gólmana Sebastiana Dahma!
     
    32:04
    Philip DeSimone (Graz) dostáva dve minúty za krosček.
     
    32:42
    Ľubomír Malina vypálil od modrej čiary, ale jeho tvrdé prízemné zakončenie smerovalo do ľavej žŕdky.
     
    33:50
    Poulsen potiahol akciu Grazu z ľavej strany, prešiel poza bránu a následne krížnou prihrávkou adresoval Newovi, ktorého strela smerovala do betónov gólmana kamzíkov.
     
    34:11
    Škaredého zákroku sa dopustil hosťujúci Patrik White, ktorý dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    34:50
    Laurous sa pretlačil do samostatného zakončenia, už chcel strieľať, ale vtedy ho atakoval Victor Borg, ktorý odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    35:15
    Kasík dokázal ešte zachrániť útočné pásmo, potom chcel novú akciu rozvinúť Rapáč, ale hlavný rozhodca odpískal postavenie Laurousa v bránkovisku.
     
    35:54
    Fabian nabil na modrú pre Krotáka, lenže delovka od popradského kapitána šla iba do tela gólmana Dahma.
     
    36:25
    MacArthur si vymenil puk s Whiteom, následne sa mohol do zakončenia dostať druhý menovaný korčuliar, ale puk sa mu zamotal medzi korčuľami.
     
    37:12
    Kamzíci sa budú musieť v závere druhej tretiny brániť. Ľubomír Malina odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    37:53
    Patrick White už bol v koncovke, ale vtedy si domáci pomohli, keď odtlačili bránu z jej obvyklého postavenia.
     
    38:18
    Na trestnú lavicu poputuje ďalší domáci hráč, tentokrát sa nedovoleného zákroku previnil Richard Rapáč, ktorý dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    38:32
    Graz dal gól!
    Hráči Grazu strieľajú Popradu gól počas presilovej hry a otvárajú skóre! Na modrej čiare sa puku zmocnil KEVIN MITCHELL, ktorý si pripravil náprah a tvrdou strelou podstrelil brankára Svobodu a jeho betón!
    Asistencia: Peter MacArthur.
     
    39:22
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa v závere tretiny rozbehli! Dokázali využiť ešte aj presilovku o jedného hráčaa strelili priam identický gól. Na modrej sa k puku dostal KEVIN MITCHELL, takisto ako v predchádzajúcej situácii si pripravil hokejku a príklepom nedal šancu Svobodovi!
    Asistencie: Philip DeSimone a Luke Walker.
     
    39:47
    Vylučuje sa na strane hostí. Štěpán Novotný odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme spočiatku nevideli žiaden gól, ale v závere prišla dvojnásobná dávka gólov od Mitchella, ktorý skóroval v 39. a 40. minúte.
    Tretia časť hry začne približne o 19:36.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 622 divákov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    Kasík sa snažil naslepo z otočky prihrať do medzikružia, ale akurát nahral iba na hokejku DeSimona, ktorý už oslobodil svoj tím.
     
    40:54
    Arne Kroták nastrelil puk z ľavého kruhu, pred ním ho zblokoval Borg, ale nie úplne, preto ho Dahm pre istotou prikryl.
     
    41:13
    Peknú individuálnu akciu predviedol Martins Laurous, ktorý si spracoval puk v strednom pásme, prekorčuľoval až ku brankárovi Dahmovi, ale následné forhendové zakončenie smerovalo iba do jeho výstroje.
     
    42:15
    Domácim prekazilo útočné ťaženie postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a hlavný rozhodca ich vyprevádza do stredného pásma.
     
    42:54
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu prichádzajú v 43. minúte s tretím gólom! Po pravej strane si nakorčuľoval Walker, ktorý prihral na opačnú stranu na PATRICKA WHITEA a ten strelou z prvej prekonal Svobodu strelou medzi nohy!
    Asistencia: Luke Walker.
     
    43:27
    Vylučuje sa na oboch stranách. Za domácich odchádza na trestnú lavicu Bajaruns za hrubosť a za hostí Konradsheim takisto za hrubosť.
     
    44:31
    Marek Pitka vystrelil od modrej čiary, ale dokázal trafiť iba protihráča, ktorý sa hodil do zakončenia.
     
    45:01
    Štrauch chcel páliť okamžite z otočky na ľavom kruhu, ale taktiež nastrelil iba pozorne brániaceho hráča Grazu.
     
    45:34
    Arne Kroták sa dostal k zakončeniu z medzikružia, ale jeho strela švihom skončila bezpečne v náručí brankára Dahma.
     
    45:35
    Corin Konradsheim dostáva dve minúty za hrubosť, Poprad bude mať možnosť znížiť v presilovke.
     
    46:13
    Bartečko prihral Fabianovi do medzikružia, odkiaľ však popradský obranca netrafil priestor bránky.
     
    46:49
    Na rakúskej strane sa vylučuje opäť. Na trestnú lavicu odchádza Philip DeSimone, ktorému patria dve minúty za nedovolené bránenie. Graz si berie oddychový čas.
     
    47:23
    Bartečko vypálil z pravého kruhu, ale nedokázal prekonať gólmana Dahma.
     
    48:55
    Do streleckého zakončenia sa dostal Lukáš Hamráček, ale strelou z ľavého kruhu mieril mimo brány.
     
    49:51
    Poprad bude hrať presilovku. Philip DeSimone odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    50:47
    Andreas Štrauch vystrelil z ľavého kruhu, ale jeho zakončenie brankár Dahm s prehľadom dokázal zachytiť.
     
    51:29
    Paukovček pálil od modrej čiary, ale jeho príklep akurát dokázal vyprášiť betóny rakúskeho gólmana Sebastiana Dahma.
     
    52:11
    Brankár Svoboda rozohral priamo na hokejku protihráčov, z pravej strane vystrelil Pinter, ale gólman kamzíkov dokázal strelu zlikvidovať.
     
    53:12
    Marcou vypálil tvrdou delovkou na bránu, ale brankár Svoboda si ustrážil priestor a za pomoci odkrytého výhľadu zlikvidoval strelu.
     
    53:39
    Graz dal gól!
    Začína to pomaly vyzerať na debakel popradského mužstva! Od modrej prišla strela z hokejky Mitchella, ktorej dopomohol PATRICK WHITE, pretože zakryl výhľad brankárovi Svobodovi a pomedzi nohy puk skĺzol do brány!
    Asistencia: Kevin Mitchell.
     
    54:25
    Graz si zahrá presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    55:04
    Hráči Grazu predviedli peknú akciu, keď si na modrej spracoval puk White, následne ho pred bránu presunul na Walkera, ale ten už nebol vo výhodnej pozícii na zakončenie.
     
    55:49
    Daniel Woger vyskúšal šťastie strelou z ľavého kruhu, ale Svoboda betónmi účinne proti strele zasiahol.
     
    56:25
    Poprad už hrá s piatimi hráčmi a určite ho to poteší, pretože na vlásku už párkrát v presilovke visel aj piaty gól.
     
    57:19
    V dobrej šanci sa po Štrauchovej prihrávke ocitol Peter Bjalončík, ale spred bránkoviska trafil iba betón brankára Dahma. Po ňom nasledovala ešte dorážka od Gáborčíka, ale tá šla takisto iba do gólmana, ktorý si to potom už ustrážil.
     
    58:05
    Feichtner vyskúšal streľbu z ľavého kruhu, ale nepodarilo sa mu prekonať Svobodu.
     
    58:49
    Popradčania môžu v závere tretiny pridať aspoň jeden čestný gól. Daniel Natter odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    59:13
    Malinov príklep z pravej strany bol pre brankára Dahma naozaj malinou, zachytil ho bezpečne do lapačky.
     
    59:52
    Tak v závere stretnutia ešte prichádza vylúčenie hráča Grazu, Daniel New dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    Koniec zápasu.
     
    Graz teda v riadnom hracom čase jednoznačne zdolal Poprad 0:4, nasledujú ešte nájazdy ako po celý turnaj.
     
    Začínajú hostia, Peter MacArthur.
     
    Bekhendom však neprekonal Svobodu, za domácich Bjalončík.
     
    Bjalončíkov pokus skončil na betóne brankára Dahma.
     
    Walker si posunul hokejku do jednej ruky a skúšal Forsberga, no nevyšlo mu to. Ide Kroták.
     
    Arne Kroták si položil brankára Dahma na forhend, ale neprekonal ho.
     
    Philip DeSimone na opačnej strane trafil Svobodu do výstroje.
     
    Martins Laurous absolútne pokazil nájazd, nič z toho. Mení sa poradie, idú opäť domáci – Gápa.
     
    Gápov pokus medzi nohy však nevyšiel. Za hostí príde Philipp Pinter.
     
    Pinter prekonal Svobodu arozhodol teda o pomocnom bode pre Graz 99ers, ktorý teda z toho zápasu ťaží 4 body.
     
    Dnes teda domáci hokejisti prehrali 0:4, čo im nezaručilo dobrý vstup do turnaja. Minsk ešte v prvom zápase zdolal Slaviu 8:1.

    Najlepší hráči zápasu
    Graz – Kevin Mitchell
    Poprad – Martins Laurous

    Ďakujem vám za pozornosť, prajem príjemný zvyšok večera a nezabudnite, zajtra Tatranský pohár pokračuje opäť dvomi zápasmi. (20:15:38)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 39. Mitchell (MacArthur), 40. Mitchell (DeSimone, Walker), 43. White (Walker), 54. White (Mitchell)


    HK Poprad: Svoboda (Sedlačko) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Bartečko (A) – Hamráček, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Bjalončík, Štrauch
    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Mascou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Wolf

    Diváci: 622
    bahis siteleri