Junosť Minsk – Slavia 8:1 (kon.) | Poprad – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Moser Medical Graz 99ers
sk Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    53:39
    Graz dal gól!
    Začína to pomaly vyzerať na debakel popradského mužstva! Od modrej prišla strela z hokejky Mitchella, ktorej dopomohol PATRICK WHITE, pretože zakryl výhľad brankárovi Svobodovi a pomedzi nohy puk skĺzol do brány!
    Asistencia: Kevin Mitchell.
     
    42:54
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu prichádzajú v 43. minúte s tretím gólom! Po pravej strane si nakorčuľoval Walker, ktorý prihral na opačnú stranu na PATRICKA WHITEA a ten strelou z prvej prekonal Svobodu strelou medzi nohy!
    Asistencia: Luke Walker.
     
    39:22
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu sa v závere tretiny rozbehli! Dokázali využiť ešte aj presilovku o jedného hráčaa strelili priam identický gól. Na modrej sa k puku dostal KEVIN MITCHELL, takisto ako v predchádzajúcej situácii si pripravil hokejku a príklepom nedal šancu Svobodovi!
    Asistencie: Philip DeSimone a Luke Walker.
     
    38:32
    Graz dal gól!
    Hráči Grazu strieľajú Popradu gól počas presilovej hry a otvárajú skóre! Na modrej čiare sa puku zmocnil KEVIN MITCHELL, ktorý si pripravil náprah a tvrdou strelou podstrelil brankára Svobodu a jeho betón!
    Asistencia: Peter MacArthur.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 39. Mitchell (MacArthur), 40. Mitchell (DeSimone, Walker), 43. White (Walker), 54. White (Mitchell)


    HK Poprad: Svoboda (Sedlačko) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Bartečko (A) – Hamráček, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Bjalončík, Štrauch
    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Mascou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter

    Rozhodčí: Snášel – Gajan, Wolf

    Diváci: 622
    bahis siteleri