Havlíčkův Brod – Kolín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SC Marimex Kolín
Čtvrtek 20.08.2015, 13:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    Dámy a pánové, já vám přeji hezký zbytek dnešního dne a těším se někdy příště na počtenou. Třeba v 16:30 u přenosu přátelského zápasu juniorů BK H. Brod – IHC Písek. (15:28:10)
     
    Duel končí. Kozlové měli v první třetině navrch, ale domácí postupně přebírali otěže zápasu do svých rukou, až nakonec zcela ovládli zápas. Po gólech Davida Dondy, Patrika Hrabaně a Jiřího Vlacha z okolí 45. minuty si tak připisují pro Kolín trochu krutou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Až nyní se pokusil protrhnout šeď Jiří Vlach, který se po pravém křídle probíjel před brankoviště, ale vrhli se na něj hned tři obránci a nenechali jej zakončit.
     
    58:20
    Šup puk sem a hned zase támhle. Trochu chaos, ale tohle známe. Blíží se konec zápasu a všichni už to chtějí mít za sebou. Proto je v posledních momentech hra nepříliš záživná.
     
    57:20
    Nyní jsou v útoku zase Bruslaři, kteří si kontrolují výsledek. Domácí útočí především po pravém křídle, ale Kozlové nepřipouštějí další gólové šance.
     
    56:52
    Domácí jsou kompletní. Kozlové v závěru početní převahy několikrát zahrozili, ale závary na brankovišti dokázal pokrýt betony Miroslav Folvarský.
     
    55:38
    Kolín se snažil kombinovat, vypadalo to i docela hezky, ale nakonec o puk přišel a domácí vyhodili kotouč k hájemství Kučerovu.
     
    54:52
    Miroslav Folvarský zneškodnil betonem střelu Robina Martínka z levého kruhu. Následně ale podržel protihráče Patrik Hrabaň (HBR), jenž již pyká na trestné lavici.
     
    54:23
    Pavel Hendrych se snažil procpat skrze obranu kotouč na branku, ale brusle střelce druhé kolínské branky mu nepovolila tak učiniti.
     
    53:40
    Vojtěch Veverka dnes nemá svůj den. Měl dostatek prostoru na levém křídle, sjel si blíže k bráně, ale trefil jen povyjetého Kučeru do hrudi.
     
    52:58
    Havlíčkobrodští nyní museli bránit kolínské ataky, leč nezalekli se bojovného Kozla na hrudi hostujících hráčů a průniky Radka Jelínka a Robina Martínka zastavili.
     
    51:59
    Zápas se dohrává v takovém nepříliš slaném ani mastném tempu. Pro diabetiky možná dobře, ale fanoušci hokeje by si přáli lepší koření. Ani Broďáci, ani Kozlové se nedostávají do nějakého echt nebezpečného zakončení.
     
    51:10
    Pavel Hendrych se na levém křídle dostal do zakončení, které ale pokryl na hrudi Lukáš Kučera. Pravda, Hendrych byl trochu z úhlu, ale místečko na teploměru tam bylo.
     
    50:28
    Vojtěch Veverka se na levém křídle probil až před brankoviště, kde se snažil prostrčit puk pod Kučerovými betony do sítě, ale neúspěšně. Hostující gólman následně pokryl vyražený puk do lapačky.
     
    49:40
    Kolín je v plném počtu. Havlíčkobrodským se nepovedlo ani jednou zamířit přesně mezi tři tyče. Brankář Lukáš Kučera tak nemusel zasahovat.
     
    49:03
    Tady pomalu šlo o hlavu. Václav Piskač napřáhl holí jako dřevorubec sekerou a vší silou udeřil do puku. Kdyby trefil pařez, dobré, takhle je mu odpískána vysoká hůl.
     
    48:32
    Havlíčkobrodským se nepovedlo udržet kombinaci až do finální fáze. Josef Nutil vypíchl kotouč, který okamžitě poslal do středního pásma.
     
    47:40
    Domácí budou mít šanci na prozkoušení nového muže mezi tyčemi. Ze hry je za vražení na hrazení vyloučen Robin Netušil (KOL).
     
    46:35
    Středočeši navzdory třem inkasovaným brankám jdou do útoku. Tam je ale vystavena stopka v podobě přišpendlení Radka Jelínka na mantinel.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kolín se sice pokusil o atak, ale až k brance Miroslava Folvarského se neprobil. To naopak na druhé straně se Vojtěch Veverka prokličkoval obranou, předložil kotouč na hokejku JIŘÍHO VLACHA, který zvedl puk přesně do míst, kde nebyl gólman kolínských Kozlů! Martin Březina dnes dochytal. Místo něj stojí v kleci Lukáš Kučera. Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    44:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Fíha, to je panečku jízda! Uběhlo přesně 11 vteřin a Pavel Hendrych naťukl kotouč na pravý kruh, odkud se tvrdou ranou prosadil PATRIK HRABAŇ, který břinkl toušem o tyčku a hrací guma zapadla za bezmocně se natahujícího Martina Březinu! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    44:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a tahle trefa stála za to! Daniel Králíček nahrál kotouč na brankoviště, kde jej sebral DAVID DONDA, jenž si párkrát hodil pukem na holi sem a tam, poslal gólmana do bufetu na párek, objel ho a zakončil do prázdné brány! Asistence: Daniel Králíček.
     
    43:04
    Až nyní vypálil od modré čáry Patrik Hrabaň, ale jeho lehký pokus vykopl betonem Martin Březina. Na druhé straně pokryl střelu z osy pásma maskovaný muž Bruslařů.
     
    42:13
    Hra je na obě strany vyrovnaná, ale zatím bez nějakých extravážných akcí a šancí. Spíše se kotouče tahají po mantinelech a rozích pásma.
     
    41:20
    Na druhé straně se od pravého mantinelu vymotal Daniel Králíček, který nepříliš tvrdou střelou z pravého kruhu našel jen výstroj bránícího hráče.
     
    40:27
    Robin Martínek se na pravém křídle probil až před brankoviště, kde nakonec backhandem zakončoval, ale našel jen připravené betony Miroslava Folvarského.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí perioda začne zhruba ve 14:57.
     
    Prostřední část je za námi. Domácí se nejprve dostali do vedení po gólech Jiřího Přibyla a Daniela Králíčka, leč v poslední minutě vyrovnal rychlou střelou Bohumil Sladký.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínu se povedlo srovnat! Vynikající pressink předvedli Kozlové, kteří se tlačili před branku Miroslava Folvarského. Dlouho je domácí nenechávali vystřelit, až se nakonec opřel do sraženého puku na modré čáře BOHUMIL SLADKÝ a nic nevidící domácí brankář kapituloval. Kotouč prošel kolem pravé tyče, kam neměl Folvarský moc šanci dosáhnout. Bez asistence.
     
    38:16
    Kolínští jsou v plném počtu. Domácím se druhá polovina přesilovky moc nepovedla. Kozlové jsou teď zabydleni před Folvarským.
     
    37:10
    Po dobré kombinaci pálil od modré čáry ostrou ránu Patrik Hrabaň, ale narazil jen na pohotového Martina Březinu. Následně se pokoušeli domácí dorážet, ale Kolínští odpálili puk za Folvarského bránu.
     
    36:16
    Kolín bude hrát oslaben. Za hákování je na lavici hanby odeslán David Zdeněk (KOL).
     
    35:36
    Domácí se chvíli tlačili do útoku, ale pak převzal aktivitu Kolín, který z osy kluziště vypálil, ale jen do náručí připraveného Miroslava Folvarského.
     
    34:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ozdoba mančaftu, který má na sobě červeno-bílý dres s javorovým listem na hrudi a nápisem Canada. To je důraz na brankovišti. Ten teď předvedl DANIEL KRÁLÍČEK, jenž využil dobré spolupráce dua Pavel Hendrych – David Donda. Králíček pak zabojoval mezi dvěma protihráči a prošťouchl kotouč za Martina Březinu. Asistence: Pavel Hendrych a David Donda.
     
    33:38
    Jiří Vlach se teď s Vojtěchem Holendou trochu šťastně procpali do útočné třetiny, kde první jmenovaný ťukl kotouč spoluhráči, který z pravého křídla poslal kotouč jen nad.
     
    32:36
    Bruslaři teď tlačí a Martin Březina se musí otáčet. Z levého křídla, téměř od modré, zakončil Jiří Benák. Před Březinou ztečoval puk vedle Daniel Polák.
     
    31:51
    Jakub Šurych si na ose kluziště hodil touš doprava, udělal dva kroky za toušem a ostře vypálil. Leč trefil jen připraveného brankáře domácích.
     
    30:41
    Antonín Kadlec se na levém křídle probojoval až do zakončení, ale jeho pokus mířící na bližší tyč vyrazil Folvarský betonem za bránu.
     
    29:45
    Bruslařský klub je nyní aktivnější a zatápí obraně Kozlů. Ta ale zatím vznikající drobné požáry pohotově hasí a Březina tak nemusí zasahovat.
     
    28:53
    Havlíčkobrodští jsou kompletní. Na pravém křídle teď byl zašlápnut puk ve středním pásmu, proto se vhazuje na modré čáře.
     
    28:17
    Kolín se vrátil do pásma a po námazu od Robina Netušila zakončoval na pravém kruhu Semen Mirochnikov, leč jeho pokus vykopl Folvarský betony.
     
    27:40
    Domácím se povedlo vyhodit, ale ještě předtím se řádně zapotil Miroslav Folvarský, jenž na brankovišti likvidoval dorážku střely od modré.
     
    26:46
    Patrik Hrabaň (HBR) Martínka slušně osekával a je za to vyloučen.
     
    26:46
    Robin Martínek se s Patrikem Hrabaněm na zádech natlačil před Miroslava Folvarského, který se ale nenechal oklamat a jeho kličku vykopl betonem!
     
    26:25
    Bruslaři teď tlačili, ale bez střeleckého efektu. Nakonec Hrabaňovi na modré čáře přeskočil puk hokejku a hra je rázem ve středním pásmu.
     
    25:29
    Bum, to byla rána! Patrik Hrabaň se opřel na modré čáře do kotouče a jeho dělová rána jen o pár centimetrů minula levou tyč za zády Martina Březiny.
     
    24:36
    Středočeši znovu dobývají útočné pásmo, ale to se hostům nevede. Důvodem je pevná defenziva Havlíčkova Brodu a pak také vlastní nedisciplinovanost. Jako třeba nyní, kdy byl Kozlům fouknut ofsajd.
     
    23:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když nedáš, tak dostaneš. To je zákon z nejhokejovějších. Nyní tak byl potrestán Kolín. Havlíčkobrodští ze začátku nedokázali přejít přes modrou čáru, ale nakonec se probojovali do útočného pásma, kde vytvořili mumel u Březinovy svatyně, načež zpoza brány našel Václav Piskač JIŘÍHO PŘIBYLA, jenž před poloodkrytou klecí nezaváhal a v klidu zavěsil. Asistence: Václav Piskač.
     
    22:11
    Výtečný zákrok Miroslava Folvarského nyní podržel Havlíčkův Brod v boji o vyrovnání! Robin Netušil ujížděl sám na kasu, naznačil kličku na backhand, ale našel jen pozorný beton domácího brankáře.
     
    21:22
    Středočeši vydolovali po vleklém boji puk v rohu pásma a od modré čáry zakončoval Antonín Kadlec, avšak jeho rána přeletěla o deset čísel horní tyč.
     
    20:30
    Domácí jsou kompletní. Kolín ale začal znovu svižně a Radek Jelínek rychlou střelou z levého kruhu provětral jen brusle bránícího hráče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou na ledě, rozhodčí též. Zápas bude pokračovat každým momentem.
     
    Třetí dějství započne svůj běh cca ve 14:15.
     
    První třetina je u konce. Kolínští se dokázali jednou prosadit, když využili chybu Lachmana. Autorem branky byl Robin Netušil. Hosté budou mít na startu závěrečné části třicetisekundovou přesilovku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:11
    Kozlové jsou natlačeni před maskovaným mužem Havlíčkova Brodu. Na brankovišti zakončoval Robin Martínek, ale našel jen betony Miroslava Folvarského.
     
    18:30
    Přesilovku si vyzkouší i Kolín. Za hákování je vyloučen Jiří Vlach (HBR), který zastavil rodící se atak hostujícího mančaftu.
     
    18:21
    Bruslaři ještě chvilku neúspěšně tlačili, až nakonec přišli o puk. S ním směřuje do útočného pásma ekipa Kolína.
     
    17:12
    Zajímavý tlak mají nyní domácí. Nejprve se pokusil pokořit maskovaného muže Středočechů Daniel Králíček, ale neuspěl – Březina zasáhl lapačkou. Ihned po buly střílel ostrou ranku z levého křídla Pavel Hendrych, leč Březina zasáhl a podržel kotouč na hrudi.
     
    16:27
    Jiří Vlach dostal kotouč za obranu a stál sám před Martinem Březinou. Domácí hráč trefil skákavý touš forehandem, ale našel jen klečícího gólmana. Ten následně vyrazil dorážku vysoko do vzduchu a čapl si po kotouči lapačkou.
     
    15:40
    Pro hru vysokou holí je hra vykázána do středního pásma. Nebýt toho, mohli domácí přejít do zajímavé brankové příležitosti.
     
    15:17
    Domácí se snažili kontrovat bleskovým výpadem Vojtěcha Veverky, který ale svým pokusem z osy kluziště zaduněl jen o Březinovy betony. Následně se neúspěšně pral v útočném pásmu Kolín.
     
    14:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jen co se Lukáš Milaniak vrátil na led, dokázali Kolínští udeřit! Tomáš Lachman předvedl hrubici jako Brno, když namazal kotouč na hokejku Josefa Pilného. Ten sebral puk, zvedl hlavu a všiml si na pravém rohu brankoviště stojícího ROBINA NETUŠILA, který pak neměl žádný problém, aby zametl puk za přesouvajícího se brankáře Miroslava Folvarského. Asistence: Josef Pilný.
     
    13:22
    Víc jak polovina přesilovky je za námi a krom první střely Patrika Hrabaně od modré čáry, kterou vykopl Březina, toho domácí zatím moc nepředvedli. Kolín kontroluje obranné pásmo a vyhazuje puky.
     
    12:17
    Druhá početní převaha pro domácí mužstvo. Za podražení je vyloučen Lukáš Milaniak (KOL), jenž ve středním pásmu srazil k zemi hráče, co mohl jít do přečíslení.
     
    11:29
    Zápas je teď na obě strany dosti neurovnaný a ve hře jsou chyby. To zapříčiňuje, že ani jeden z týmů se nedokáže dostat do nějaké vážnější šance.
     
    10:32
    David Zdeněk se snažil projít přes modrou, ale proti němu se s válečným výrazem ve tváři postavil Daniel Polák, který mu odebral touš z hole.
     
    09:37
    Pavel Hendrych zakombinoval s Davidem Dondou a z levého kruhu vypálil. Jeho ostrá dělovka si ale našla jen teplé místečko na Březinově hrudi.
     
    09:12
    Leč Dondovo kouzlení nemělo patřičného účinku a dopředu se cpali hosté. Akci Středočechů ale přerušil odpískaný ofsajd.
     
    08:43
    Ale nepovedlo se mu přejít přes modrou čáru. Za útočné šňůrky nyní tahá Havlíčkův Brod. Konkrétně David Donda,jenž má touš za brankou.
     
    08:03
    Jiří Přibyl na zadním mantinelu nedojel první puk, ale alespoň naroloval protihráče čistým hitem na mantinel. Kolín je u puku.
     
    07:21
    Josef Pilný mohl znovu upalovat za obranou sám na branku, ale ujel mu kotouč, který pak poslal Daniel Polák trochu zbrkle jen na icing.
     
    06:18
    Bruslaři kombinují v útočném pásmu. Havlíčkobrodští si však nedokáží pořádně předat kotouč na hokejku, a tak nemá jejich nahrávkování valného účinku.
     
    05:05
    Pozor! Josef Pilný si ze svého působení v Kotlině zřejmě pamatuje, kde mají někteří hráči slabší místa a prodral se skrz obranu až na brankoviště, kde pálil do protipohybu brankáře. Miroslav Folvarský ale stihl zvednout rameno a puk vyrazil.
     
    04:12
    Vojtěch Veverka se probil po pravém křídle na kruh, odkud vystřelil. Jeho rána ale skončila jen na hrudi pozorného Martina Březiny.
     
    03:31
    Kolínští jsou v plném počtu a drží se před kasou Bruslařů. Gólman Miroslav Folvarský ale zatím nemusel zasahovat.
     
    02:50
    Teď to zkusil Jakub Rubner, ale jeho rána mířila jen vedle. Následně Kozlové vyhazují puk k Folvarskému.
     
    02:02
    Sice trochu zubatě, ale stále se domácí tým drží v útočné třetině. Havlíčkobrodští se však ještě neprobili k nějakému vážnějšímu zakončení.
     
    01:19
    Hned první útok Havlíčkova Brodu končí faulem. Za záchranou brzdu zatáhl Semen Mirochnikov (KOL), jenž skolil soupeře k ledu.
     
    00:40
    Domácí hokejisté jsou od začátku v defenzivě. Za Kozly hrozí zejména Radek Jelínek, jenž agresivně napadá. Bruslaři jej ale drží na "střelecké uzdě".
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou připraveni a rozhodčí také. To značí jediné – zápas bude začínat každým momentem.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Hanák) – Hrabaň, Benák, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Hendrych. Králíček, Veverka, Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    SC Kolín: Březina (Kučera) – Sladký, Zdeněk, Nutil, Mirochnikov, Kuběna, Mikula – Jelínek, Martínek, Kadlec, Netušil, Pilný, Šurych, Růžička, Pešek, Milaniak. Trenér: Petr Martínek.

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Křivohlavý, Jaroslav Přibyl.
     
    Hezkého dne Vám přeji!

    V onlajn přenosu, který jste se rozhodli sledovat, nastoupí dva týmy, které jsou na zcela opačném pólu. Bruslaři pomalu finišují, protože za necelých dvanáct dní začínají ostrou sezonu. To Kozlové mají na přípravu ještě skoro celý měsíc. Havlíčkobrodští zatím mají celkem vyrovnané výsledky. Výhra střídá prohru, ale trenéři nejsou zatím s předváděnou hrou plně spokojeni. Kolínští hokejisté absolvovali přípravný kemp ve Světlé nad Sázavou, načež se dvakrát střetli s Hvězdou Praha, kterou dokázali pokaždé přetlačit.

    Poslední zápasy obou týmů byly hodně gólové. Broďáci po nepříliš povedeném vstupu do duelu nakonec přetlačili Pardubice 8:7. Kolínští na svém ledě v divokém zápase, kde padlo rovněž 15 gólů, porazili Hvězdu 9:6.

    Budou k vidění další gólové hody, anebo potvrdí Bruslaři roli favorita?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Přibyl (Piskač), 35. Králíček (Hendrych, Donda), 45. Donda (Králíček), 45. Hrabaň (Hendrych), 46. Vlach (Veverka) – 15. Netušil (Pilný), 40. Sladký


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Hanák) – Hrabaň, Benák, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Hendrych. Králíček, Veverka, Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    SC Marimex Kolín: Březina (46. Kučera) – Sladký, Zdeněk, Nutil, Mirochnikov, Kuběna, Mikula – Jelínek, Martínek, Kadlec, Netušil, Pilný, Šurych, Růžička, Pešek, Milaniak. Trenér: Petr Martínek.

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Křivohlavý, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri