Havlíčkův Brod – Kolín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SC Marimex Kolín
Čtvrtek 20.08.2015, 13:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    54:52
    Miroslav Folvarský zneškodnil betonem střelu Robina Martínka z levého kruhu. Následně ale podržel protihráče Patrik Hrabaň (HBR), jenž již pyká na trestné lavici.
     
    47:40
    Domácí budou mít šanci na prozkoušení nového muže mezi tyčemi. Ze hry je za vražení na hrazení vyloučen Robin Netušil (KOL).
     
    45:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kolín se sice pokusil o atak, ale až k brance Miroslava Folvarského se neprobil. To naopak na druhé straně se Vojtěch Veverka prokličkoval obranou, předložil kotouč na hokejku JIŘÍHO VLACHA, který zvedl puk přesně do míst, kde nebyl gólman kolínských Kozlů! Martin Březina dnes dochytal. Místo něj stojí v kleci Lukáš Kučera. Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    44:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Fíha, to je panečku jízda! Uběhlo přesně 11 vteřin a Pavel Hendrych naťukl kotouč na pravý kruh, odkud se tvrdou ranou prosadil PATRIK HRABAŇ, který břinkl toušem o tyčku a hrací guma zapadla za bezmocně se natahujícího Martina Březinu! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    44:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a tahle trefa stála za to! Daniel Králíček nahrál kotouč na brankoviště, kde jej sebral DAVID DONDA, jenž si párkrát hodil pukem na holi sem a tam, poslal gólmana do bufetu na párek, objel ho a zakončil do prázdné brány! Asistence: Daniel Králíček.
     
    39:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínu se povedlo srovnat! Vynikající pressink předvedli Kozlové, kteří se tlačili před branku Miroslava Folvarského. Dlouho je domácí nenechávali vystřelit, až se nakonec opřel do sraženého puku na modré čáře BOHUMIL SLADKÝ a nic nevidící domácí brankář kapituloval. Kotouč prošel kolem pravé tyče, kam neměl Folvarský moc šanci dosáhnout. Bez asistence.
     
    36:16
    Kolín bude hrát oslaben. Za hákování je na lavici hanby odeslán David Zdeněk (KOL).
     
    34:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ozdoba mančaftu, který má na sobě červeno-bílý dres s javorovým listem na hrudi a nápisem Canada. To je důraz na brankovišti. Ten teď předvedl DANIEL KRÁLÍČEK, jenž využil dobré spolupráce dua Pavel Hendrych – David Donda. Králíček pak zabojoval mezi dvěma protihráči a prošťouchl kotouč za Martina Březinu. Asistence: Pavel Hendrych a David Donda.
     
    26:46
    Patrik Hrabaň (HBR) Martínka slušně osekával a je za to vyloučen.
     
    26:46
    Robin Martínek se s Patrikem Hrabaněm na zádech natlačil před Miroslava Folvarského, který se ale nenechal oklamat a jeho kličku vykopl betonem!
     
    23:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když nedáš, tak dostaneš. To je zákon z nejhokejovějších. Nyní tak byl potrestán Kolín. Havlíčkobrodští ze začátku nedokázali přejít přes modrou čáru, ale nakonec se probojovali do útočného pásma, kde vytvořili mumel u Březinovy svatyně, načež zpoza brány našel Václav Piskač JIŘÍHO PŘIBYLA, jenž před poloodkrytou klecí nezaváhal a v klidu zavěsil. Asistence: Václav Piskač.
     
    22:11
    Výtečný zákrok Miroslava Folvarského nyní podržel Havlíčkův Brod v boji o vyrovnání! Robin Netušil ujížděl sám na kasu, naznačil kličku na backhand, ale našel jen pozorný beton domácího brankáře.
     
    18:30
    Přesilovku si vyzkouší i Kolín. Za hákování je vyloučen Jiří Vlach (HBR), který zastavil rodící se atak hostujícího mančaftu.
     
    16:27
    Jiří Vlach dostal kotouč za obranu a stál sám před Martinem Březinou. Domácí hráč trefil skákavý touš forehandem, ale našel jen klečícího gólmana. Ten následně vyrazil dorážku vysoko do vzduchu a čapl si po kotouči lapačkou.
     
    14:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jen co se Lukáš Milaniak vrátil na led, dokázali Kolínští udeřit! Tomáš Lachman předvedl hrubici jako Brno, když namazal kotouč na hokejku Josefa Pilného. Ten sebral puk, zvedl hlavu a všiml si na pravém rohu brankoviště stojícího ROBINA NETUŠILA, který pak neměl žádný problém, aby zametl puk za přesouvajícího se brankáře Miroslava Folvarského. Asistence: Josef Pilný.
     
    12:17
    Druhá početní převaha pro domácí mužstvo. Za podražení je vyloučen Lukáš Milaniak (KOL), jenž ve středním pásmu srazil k zemi hráče, co mohl jít do přečíslení.
     
    05:05
    Pozor! Josef Pilný si ze svého působení v Kotlině zřejmě pamatuje, kde mají někteří hráči slabší místa a prodral se skrz obranu až na brankoviště, kde pálil do protipohybu brankáře. Miroslav Folvarský ale stihl zvednout rameno a puk vyrazil.
     
    01:19
    Hned první útok Havlíčkova Brodu končí faulem. Za záchranou brzdu zatáhl Semen Mirochnikov (KOL), jenž skolil soupeře k ledu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Přibyl (Piskač), 35. Králíček (Hendrych, Donda), 45. Donda (Králíček), 45. Hrabaň (Hendrych), 46. Vlach (Veverka) – 15. Netušil (Pilný), 40. Sladký


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Hanák) – Hrabaň, Benák, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Hendrych. Králíček, Veverka, Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    SC Marimex Kolín: Březina (46. Kučera) – Sladký, Zdeněk, Nutil, Mirochnikov, Kuběna, Mikula – Jelínek, Martínek, Kadlec, Netušil, Pilný, Šurych, Růžička, Pešek, Milaniak. Trenér: Petr Martínek.

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Křivohlavý, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri