Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:7 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 9:1 (kon.) | Plzeň – Znojmo 1:3 (kon.)
Most – Füchse 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:2 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:0 (kon.)
Senica – SHK Hodonín 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (1:0 po s.n.) | Kadaň – Crimmitschau 6:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 1:3 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:3 (kon.)
Vsetín – Opava 0:0 (zruš.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 1:0 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Kobra – Tábor 4:1 (kon.) | Kolín – Nymburk 1:2 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 10:2 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 7:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:3 (kon.)
Trenčín – Olomouc 6:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:3 (2:0, 6:0, 2:3)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Úterý 25.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:49
    Přiznám se, že teď jsem neviděl, co se přesně stalo. Brankář Čekal zůstal ležet otřesený na ledě a bude se vylučovat. Tomáš Chlubna (HBR) ho zřejmě sestřelil a utkání pro něj končí předčasně, protože obdržel trest na 5 minut plus do konce utkání za napadení. Zbytečná dohra jinak poměrně poklidného utkání.
     
    57:31
    Brodská obrana si znovu vybrala slabší chvilku a domácí za to mohli hodně krutě pykat. Marek Hadrava se ocitl v samostatném úniku, ale zblízka vyprášil jen betony pozorného brankáře Dusíka!
     
    56:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Desítka je nakonec přeci jen na světě! Dušan Mendl předložil puk do pravého kruhu na hůl TOMÁŠE CHLUBNY, jenž se vůbec nerozpakoval a vypustil smrtící projektil, který doplachtil až za záda překvapeného brankáře Čekala! Asistence: Dušan Mendl.
     
    53:17
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Než stihla havlíčkobrodská radost pořádně doznít, mohou v euforii zvedat ruce nad hlavu hosté z Pelhřimova! Na výlet se vydal PETR VOTÁPEK, jenž udělal krásnou kličku vyjíždějícímu brankáři Dusíkovi, jenž puk nezasáhl, a z úhlu v pohodě skóroval do prázdné brány! Bez asistence.
     
    52:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Miroslav Třetina nabil na modré čáře vedle sebe DAVIDU VALOVI, který potvrzuje svůj skvělý výkon, když bombou bez přípravy nedal brankáři Čekalovi šanci! Asistence: Miroslav Třetina, Miroslav Duben.
     
    51:08
    Na trestnou lavici zamířil Martin Jelínek (PEL) za hákování. Pomohl si faulem proti Marku Havlovi, jenž předtím nebezpečně pálil z mírného úhlu na pravé straně do Čekalových betonů.
     
    48:34
    Současně jsou za hrubost vyloučeni Martin Tolkner (PEL) a Patrik Přidal (HBR), hraje se 4 na 4.
     
    46:08
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Hosté měli ponechanou výhodu a tu využili do puntíku ke snížení na rozdíl šesti branek! Martin Vysloužil vybídl ke skórování hezkým křížným pasem MIROSLAVA KOPICE, jehož první ránu fantastickým semaforem zmařil brankář Dusík, ale puk mu z lapačky vypadl a kapitán Pelhřimova už jen uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Martin Vysloužil.
     
    44:07
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Pelhřimov se přeci jen dočkal čestné branky, když dokázal využít svou přesilovku! Miroslav Kopic narýsoval ideální pas před branku na volného MARTINA HADRAVU, jenž zblízka nechytatelně propálil brankáře Dusíka, jenž nemohl na puk dosáhnout! Asistence: Miroslav Kopic.
     
    42:50
    David Vala (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    42:31
    Obrovskou šanci měl Martin Vysloužil, který se probil za obranu Bruslařů, ale zblízka ani natřikrát nepropálil Dusíkovy betony!
     
    42:26
    Kirill Vlasov dostal nabito před odkrytou bránu, ale brankář Čekal se bleskově přesunul a vyrazil gólovou střelu betonem do bezpečí!
     
    38:44
    Lukáš Endál (HBR) to přehnal s důrazem u mantinelu, kde po jeho ataku upadl nejen protihráč, ale i čárový rozhodčí. Dvě minuty za napadení.
     
    38:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, už je to 8:0! Nejzkušenější a obávané útočné komando Bruslařů teď naplno ukázalo svou sílu, když střelu Lukáše Endála vyrazil brankář Čekal jen vedle sebe a MIROSLAV TŘETINA chladnokrevně z pravého kruhu uklidil kotouč pod horní tyčku! Asistence: Lukáš Endál, Josef Kolda.
     
    37:40
    Při vlastním oslabení uháněl vpřed kapitán hostů Miroslav Kopic, ale v úniku nic nevymyslel, protože mu brankář Dusík chytře vypíchl puk z hole!
     
    36:46
    A ten zastavili, ale jen za cenu nedovoleného zákroku. Za evidentní podražení si odsedí 2 minuty exRebel Martin Jelínek (PEL).
     
    35:37
    Do samostatného úniku se hnal Tomáš Ludvík, který měl velkou rychlost a zkusil brankáře Čekala rozhýbat rychlými kličkami, ale maskovaná opora Medvědů dobře pohlídala prostor u tyčky!
     
    34:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině už se nám zrodil slušný debakl, Bruslaři nemají se svým soupeřem žádné slitování a vedou už o sedm gólů! Miroslav Duben nahodil puk do útočného pásma, kde rozehrával za bránou brankář Jan Čekal, ale o kotouč přišel, čehož dokonale využil LUKÁŠ ENDÁL, když svižně zavezl puk před brankoviště a pohodlně ho doťukl za záda dezorientovaného soupeře! Asistence: Miroslav Duben, David Vala.
     
    31:52
    Martin Tolkner (PEL) je vykázán ke dvěma minutám na lavici hanby za podražení.
     
    29:56
    Josef Kolda (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    29:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A havlíčkobrodský brankostroj nebere konců, na tabuli svítí už stav 6:0! Po levém křídle se prohnal TOMÁŠ CHLUBNA, jenž nic složitého nevymýšlel a zkusil štěstí. Puk jen tak plácl z ostrého úhlu na bránu soupeře a kotouč k údivu všech projel brankáři Černému do sítě!
     
    27:52
    Tomáš Cejpek se s ničím nemazal, když se rychle zorientoval v předbrankovém prostoru a pohotově plácl do puku. Neprostřelil však Černého betony!
     
    26:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pětka je na světě! Kotouč putoval po ose Kirill Vlasov – David Vala – JEVGENIJ KONDRATĚV a posledně jmenovaná posila z Ruska už měla snadnou úlohu, aby zblízka v mírném úhlu na pravé straně přehodila ranou pod horní tyč ležícího brankáře Černého! Asistence: David Vala, Kirill Vlasov.
     
    24:56
    Martin Tolkner (PEL) vyloučen na 2 minuty za podražení, domácí se znovu hodně důrazně tlačili do koncovky před bránou. Výsledkem je minuta a dvanáct sekund přesilovky 5 na 3.
     
    24:08
    Před brankou se strhla bitka. Adam Rašner (PEL) dostal trest na 2 plus 2 minuty za hrubost, Patrik Přidal (HBR) menší trest za hrubost. Domácí mají přesilovku.
     
    23:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladé pušky v havlíčkobrodském dresu to teď sehráli náramně a výsledkem je navýšení vedení už na 4:0! Ondřej Hlídek zpoza brány našel krásným pasem mezi kruhy volného DAVIDA VALU, jenž při svém útočném výletu vypálil bez přípravy a i s trochou štěstí, když si brankář Černý na puk sáhl, se trefil k jeho levé tyčce! Asistence: Patrik Přidal.
     
    21:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla hokejová paráda! Kotouče se chopil LUKÁŠ ENDÁL, projel s ním až do rohu pásma, ale nikdo ze spoluhráčů nebyl před brankou volný. Zkušený mazák v barvách Bruslařů tak naznačil střelu na přední tyč, čímž zmátl gólmana Černého, bránu bleskově obkroužil a zastrčil hrací předmět k protější tyčce! Bez asistence.
     
    20:00
    Dvouminutový trest ještě dostal se sirénou David Kozlík (HBR) za vysokou hůl.
     
    18:26
    Miroslav Duben (HBR) to přehnal s důrazem ve středním pásmu a obdržel dvouminutový trest za sekání.
     
    15:26
    Na dvě minuty jsou po souboji v rohu pelhřimovského pásma na 2 minuty vyloučeni Dominik Kasalý (PEL) za držení protihráče a Lukáš Endál (HBR) za držení hole.
     
    14:29
    Hra je přerušena, jeden z Bruslařů,. zřejmě to byl Marek Havel, byl v rohu pásma soupeře zasažen holí do obličeje. Dvouminutový trest za vysokou hůl obdržel Dominik Kasalý (PEL).
     
    13:10
    To byla šance jako hrom, hosté byli blízko snížení! Z pravého kruhu vyslal tvrdou bombu Jakub Kůrka a zacinkal na horní tyčku brankáře Dusíka!
     
    12:45
    Současně jsou na 2 minuty vyloučeni Petr Votápek (PEL) za krosček a Ondřej Hlídek (HBR) za nedovolené bránění.
     
    10:05
    A další velmi slibná příležitost! Zblízka pálil v dobrém postavení šikovný mladík Petr Kuchta, ale maskovaná opora hostů Černý se opět zaskvěla!
     
    09:40
    Soubor pod vedením trenéra Aleše Tottera opět rozvinul svou útočnou akci a natlačil se k brankáři Černému. Ten si poradil se sérií střel zblízka betony!
     
    07:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Lední Medvědy, kteří inkasovali i při vlastní přesilové hře! Jevgenij Kondratěv s TOMÁŠEM LUDVÍKEM byli hodně důrazní v předbrakovém prostoru a i když už to vypadalo, že brankář Černý má puk pod výstrojí, kus černé gumy mu nakonec proklouzl za záda! Asistence: Jevgenij Kondratěv.
     
    06:54
    Útok Ledních Medvědů však pokračoval. Nahrávku mezi kruhy dostal Petr Votápek, ale byl faulovaný Josefem Koldou (HBR). Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak Bruslařů vyústil v zasloužené vedení, kterého se domácí ujali při přesilové hře! Josef Kolda nabil od modré čáry do blízkosti levého kruhu Lukášovi Endálovi, jenž si počkal na pohyb najíždějícího PATRIKA PŘIDALA, jenž už neměl problém zblízka skórovat! Asistence: Lukáš Endál, Josef Kolda.
     
    04:54
    Richard Adam (PEL) – 2 minuty – sekání.
     
    00:31
    Havlíčkův Brod vletěl do zápasu s velkou chutí. V útočném pásmu ukořistil puk a po střele z pravého kruhu dokonce dostal puk za brankáře Černého, ale branka neplatí kvůli ofsajdu!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Přidal (Endál, Kolda), 8. Ludvík (Kondratěv), 22. Endál, 24. Vala (Hlídek), 27. Kondratěv (Vala, Vlasov), 30. Chlubna, 35. Endál (Duben, Vala), 38. Třetina (Endál, Kolda), 53. Vala (Třetina, Duben), 57. Chlubna (Mendl) – 45. Hadrava (Kopic), 47. Kopic (Vysloužil), 54. Votápek


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kolda, Kříž, Pecen, Mendl – Přidal, Třetina "C", Endál – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Ludvík, Vlasov, Kondratěv – Havel, Cejpek, Hlídek
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Černý (od 30. Čekal) – Z. Jelínek, Adam, Kasalý, Rašner, Kůrka, Pometlo, Tolkner – Votápek, Kasalý, Vysloužil, Marek Hadrava, Martin Hadrava, M. Kopic "C", Svoboda, M. Jelínek, Siřiště

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

    Diváci: 330
    bahis siteleri