Slavia – Kladno 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 25.08.2015, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    24:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Daniel Lier nahazoval od modré čáry na Husára, jenže do puku ještě vložil hůl TOMÁŠ DRAŠNAR, a to tak šikovně, že se touš po odrazu od břevna ocitl v síti pardubického gólmana. Hradec si tak bere vedení zpět. Asistence: Daniel Lier.
     
    22:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je zase srovnáno! Po chybě v obraně a ztrátě puku se k touši dostal DAVID BARKÓCI, který udělal od levého mantinelu dva tři rychlé kroky a poslal puk přesně nad pravé rameno brankáře Vomáčky. Bez asistence.
     
    20:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do třetiny jako hrom! FRANTIŠEK HNIK se projevil jako velký bojovník, když tak dlouho dorážel na Husára, až pod ním puk protlačil do brány. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    19:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že první třetina skončí vítězstvím hostů, proti tomu byl ale FRANTIŠEK HNIK, jenž tečoval nahození Štěpána Havránka – 1:1. Asistence: Štěpán Havránek, Štěpán Matějček.
     
    09:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FILIP ZADINA inkasoval puk na mezikruží, nabruslil si na levý kruh a prostřelil Vomáčku, který nebyl dobře postaven a v brance nechal volný prostor. Asistence: Růžička, Krajnák.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 20. Hnik (Havránek, Š. Matějček), 21. Hnik (Š. Matějček), 25. Drašnar (Lier) – 10. Zadina (Růžička, Krajnák), 23. Barkóci


    Mountfield HK: Vomáčka (Bechný) – Lier, Junek, M. Matějček, Havránek, Š. Matějček, Souček, Malík, Hnik, Šeda, Drašnar, Veselý, Michálek, Chalupa, Gančarčík "C", Orság, Košař, Faltýnek. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Červený) – Beran, Horyna, Nedbal "C", Kučera, Šklíba, Faltys, Benýsek, Pipek, Hoskovec, Panna, Zadina, Krajnak, Růžička, Rohlík, Hlaváček, Barkóci, Dušek, Martinec, Voženílek. Trenér: Richard Král.
    bahis siteleri