Slavia – Kladno 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 25.08.2015, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:18
    Ano, Husár je na střídačce, máme tu power-play Pardubic!
     
    51:29
    Skoro ano! David Gančarčík se ocitl v nadějné pozici před Husárem, ale kotouč neprotlačil do branky. Naděje Pardubic tak žije dál.
     
    46:19
    Růžička zatáhl puk až za branku Vomáčky, aby jej vzápětí poslal do brankoviště. Přihrávka si ale volnou hůl spoluhráčů nenašla, potenciálně nebezpečná situace tak vyšla vniveč.
     
    43:39
    Hradec si zahraje oslabení, Jaroslav Faltýnek se provinil faulem kolenem.
     
    42:40
    David Chalupa otestoval pozornost Husára, pardubický gólman, respektive jeho pravý beton, ale proti střele z levého kruhu obstál.
     
    40:15
    Fantastický Vomáčka! Pipek nalezl před brankou zcela volného Pannu, který kličkou už, jak se zdálo, překonal domácího gólmana, ten však na poslední chvíli vymrštil levý beton a puk, směřující do branky, vykopl!
     
    39:58
    Stejně jako Hradec v první části mohl jen pár vteřin před koncem srovnat i celek Pardubic. Jenže Zadina v sólo úniku přestřeluje!
     
    37:58
    Rohlík v samostatném úniku vymíchal Vomáčku, ale následně puk poslal zcela mimo branku! Tahle promarněná šance by mohla Dynamo mrzet...
     
    34:58
    David Malík dostal těžkou přihrávku na modrou čáru, jenže odkrytou bránu přestřelil!
     
    34:41
    A další podražení, tentokrát je provinilcem pardubický Faltys.
     
    32:09
    Což dost možná naruší přesilovka Pardubic. Jakub Orság je vyloučen za podražení.
     
    24:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Daniel Lier nahazoval od modré čáry na Husára, jenže do puku ještě vložil hůl TOMÁŠ DRAŠNAR, a to tak šikovně, že se touš po odrazu od břevna ocitl v síti pardubického gólmana. Hradec si tak bere vedení zpět. Asistence: Daniel Lier.
     
    22:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je zase srovnáno! Po chybě v obraně a ztrátě puku se k touši dostal DAVID BARKÓCI, který udělal od levého mantinelu dva tři rychlé kroky a poslal puk přesně nad pravé rameno brankáře Vomáčky. Bez asistence.
     
    20:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do třetiny jako hrom! FRANTIŠEK HNIK se projevil jako velký bojovník, když tak dlouho dorážel na Husára, až pod ním puk protlačil do brány. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    19:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že první třetina skončí vítězstvím hostů, proti tomu byl ale FRANTIŠEK HNIK, jenž tečoval nahození Štěpána Havránka – 1:1. Asistence: Štěpán Havránek, Štěpán Matějček.
     
    17:44
    Dušek (PCE) je vyloučen za hákování, to znamená jediné, přesilovou hru pro domácí.
     
    17:23
    Rohlík z pravého kruhu opět dorážel na Vomáčku, se střelou pardubického plejera si ale strážce domácí svatyně poradil. Ten se během posledních pár minut rozchytal opravdu úctyhodným způsobem.
     
    13:58
    Vlastimil Šeda před chvíli inkasoval tvrdý náraz na mantinel, k němuž mu pomohl soupeř, teď odchází do kabin. Uvidíme, zda-li se jedná jen o dočasný problém, nebo hradecký hráč pro dnešek skončil.
     
    13:16
    Hradec si zahraje další oslabení.
     
    09:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FILIP ZADINA inkasoval puk na mezikruží, nabruslil si na levý kruh a prostřelil Vomáčku, který nebyl dobře postaven a v brance nechal volný prostor. Asistence: Růžička, Krajnák.
     
    08:15
    Hlaváček z nebezpečně malé blízkosti vyslal puk na Vomáčku, ten jej vyrazil před sebe a v následné mele měl co dělat, aby touš udržel před brankovou čárou!
     
    07:44
    Faltýnek z Hradce Králové je vyloučen za podražení.
     
    04:40
    Vyloučení pro hradeckého Orsága.
     
    03:43
    Drašnarovo nahození od levého mantinelu skončilo na tyči Husárovy branky!
     
    02:26
    Pardubický Rohlík je vyloučen za hákování, kterým se provinil na Chalupovi.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 20. Hnik (Havránek, Š. Matějček), 21. Hnik (Š. Matějček), 25. Drašnar (Lier) – 10. Zadina (Růžička, Krajnák), 23. Barkóci


    Mountfield HK: Vomáčka (Bechný) – Lier, Junek, M. Matějček, Havránek, Š. Matějček, Souček, Malík, Hnik, Šeda, Drašnar, Veselý, Michálek, Chalupa, Gančarčík "C", Orság, Košař, Faltýnek. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Dynamo Pardubice: Husár (Červený) – Beran, Horyna, Nedbal "C", Kučera, Šklíba, Faltys, Benýsek, Pipek, Hoskovec, Panna, Zadina, Krajnak, Růžička, Rohlík, Hlaváček, Barkóci, Dušek, Martinec, Voženílek. Trenér: Richard Král.
    bahis siteleri