Luleå – Fribourg 4:2 (kon.) | Eisbären – Gap 6:1 (kon.) | HV71 – SønderjyskE 7:1 (kon.)
Blues – Grenoble 4:2 (kon.) | Düsseldorf – TPS 4:5 (kon.) | Nitra – Liberec 0:9 (kon.)
Vienna Capitals – Krefeld 2:3 (2:3 po s.n.) | Zug – Djurgården 2:3 (kon.) | Ženeva – Storhamar 0:3 (kon.)
Braehead – Växjö 1:3 (kon.)
konec
Düsseldorfer EG
4:5 (0:2, 3:2, 1:1)
TPS Turku
Sobota 29.08.2015, 17:45 • ISS Dome • Hokejová Liga mistrů • Skupina 7
Předzápasové kurzy
Partner:
    Harri TIKKANEN - 4:5

    via GIPHY

     
    59:10
    TPS právě vstřelilo branku!
    Na straně hostů probíhá výbuch radosti, Turku totiž necelou minutu před koncem základní hrací doby bere vedení. HARRI TIKKANEN uplatnil učebnicovou střelu z úctyhodné vzdálenosti a pravděpodobně rozhodl o třech bodech pro jeho tým. Asistence: Dave Spina.
     
    58:48
    Joonas Roennberg (Düsseldorf) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    55:11
    Bernhard Ebner (Düsseldorf) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
    Norman MILLEY - 4:4
     
    54:21
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Pohledná individuální akce v podání NORMANA MILLEYHO končí vyrovnáním na 4:4! Hokejista se hbitě obkroužil kolem konstrukce brány a i když zakončení nebylo úplně jednoduché, dovedl jej k dokonalosti. Asistence: Travis Turnbull a Bernhard Ebner.
     
    53:20
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Tim Schuele (Düsseldorf) a Dave Spina (TPS) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    45:43
    Jedovatý Olimbův projektil zaplachtil do náručí Georgieva! V tomhle momentu obránci strážci svatyně zrovna nepomohli.
     
    38:35
    Vyloučen byl Elmeri Eronen (TPS) za držení protihráče.
    Henrik TALLINDER - 3:4
     
    37:43
    TPS právě vstřelilo branku!
    HENRIK TALLINDER se od modré napřáhl k mocné ráně, jejíž směr nedokázal Niederberger přečíst. Vedení se opět překulilo na stranu hostů. Asistence: Tomáš Mojžíš a Dave Spina.
    Julio VAHATALO - 3:3
     
    36:12
    TPS právě vstřelilo branku!
    V Düsseldorfu je opět vyrovnáno. V brejkové situaci se objevili dva hráči Turku, Eric Perrin předložil umístěnou přihrávku JULIOVI VAHATALOVI, který neměl potíže s umístěním puku do nedostupných míst. Asistence: Eric Perrin a Dave Spina.
    Eduard LEWANDOWSKI - 3:2
     
    35:00
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, domácí se dnes poprvé dostávají do jednogólového vedení! EDUARD LEWANDOWSKI uplatnil trpělivost při čekání na nahrávku a následně z první trefil odkryté místečko. Asistence: Norman Milley a Ken Andre Olimb.
     
    33:03
    Tero Koskiranta (TPS) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    31:39
    Timothy Conboy (Düsseldorf) si odsedí dvě minuty, přesilovka pro TPS.
    Travis TURNBULL - 2:2
     
    30:47
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Gól je uznán! TRAVIS TURNBULL šikovně tečoval kotouč na pomyslné hranici horní tyče brankářovy svatyně a smazal manko. Asistence: Kurt Davis a Timothy Conboy.
     
    30:47
    Düsseldorf dosáhl branky, ovšem sudí volá videorozhodčímu, zda nedošlo při posledním dotyku s hokejkou Travise Turnbulla ke hře vysokou holí.
     
    29:50
    Výborným dvojitým zasažením se opět prezentoval Georgiev! Obrovská opora Turku nejprve vyrazila ránu z osy hřiště, aby ani ne o sekundu později hasila požár u levé tyče!
     
    27:32
    Georgiev už ležel na zemi a domácí útočník měl dostatek času a místa k vyrovnání, jenže famózní zákrok brankáře TPS udržel vedení hostů při životu.
    Stephan DASCHNER - 1:2
     
    26:54
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná výhoda byla Düsseldorfem proměněna v gólovou střelu. STEPHAN DASCHNER si udělal dostatečné místo u modré čáry a nechytatelným projektilem rozvlnil síťku. Asistence: Eduard Lewandowski a Norman Milley.
     
    26:32
    Trestné minuty stále nabíhají a nabíhají. Tentokrát dvě minuty dostává gólman Alexander Georgiev (TPS) za zdržování hry.
     
    25:49
    Salva vyloučení se stále nezastavuje! Markus Kojo (TPS) je vyloučen na dvě minuty za sekání a domácí hrají přesilovku 5 na 3.
     
    23:50
    Tero Koskiranta (TPS) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    23:45
    Brankář domácích opět v permanenci, ani tentokrát se nezalekl nebezpečného projektilu z finské hole.
     
    23:34
    Pokud dnešnímu zápasu něco nechybí, tak to jsou emoce. Důkazem může být další dvojice vyloučení – za Düsseldorf byl vyloučen Corey Mapes (hrubost) a za finský klub odpyká trest za stejný prohřešek Tero Koskiranta.
     
    22:59
    Opakuje se podobný scénář jako z první dvacetiminutovky, Timothy Conboy (Düsseldorf) nezvládl situaci a čeká jej dvouminutový pobyt na trestné lavici za krosček.
     
    20:57
    U mantinelu se dostali k moci domácí, rázem se tak uvolnil prostor na středu a gólman TPS měl co dělat, aby lapačkou zastavil kotouč ještě před brankovou čarou!
     
    19:19
    Nadějná série düsseldorfských šancí byla zneškodněna správně reagujícím Georgievem, jemuž také pomohla při jedné z paleb branková konstrukce.
     
    18:53
    Eric Perrin a Jerry Ahtola (TPS) jsou vyloučeni na dvě minuty za hákování, respektive za hrubost. Za domácí si odsedí dvě minuty za hrubost Manuel Strodel.
     
    16:03
    Tomi Kallio (TPS) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    14:39
    Vyloučení musí skousnout za Düsseldorf Christopher Minard za sekání a Timothy Conboy za hrubost. Ze stejného důvodu si sedne na trestnou lavici také Ilkka Pikkarainen z TPS a přidá se k němu jeho spoluhráč Markus Kojo za krosček.
     
    14:39
    A máme tu potyčku v brankovišti, která přerostla až v pěstní souboj! V něm se utkali Timothy Conboy a Ilkka Pikkarainen, vítězství si připsal díky rychlému chvatu domácí obránce.
     
    12:57
    Přesilová hra pro Düsseldorf. "Komfort" trestné lavice na vlastní kůži vyzkouší Dave Spina, který si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:10
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou lavici míří Stephan Daschner (Düsseldorf) za sekání.
    Ville-Vesa VAINIOLA - 0:2
     
    04:36
    TPS právě vstřelilo branku!
    Dění na hrací ploše prozatím mluví přesvědčivě ve prospěch hostujících hokejistů. Nezištná přihrávka na rozjetého VILLE-VESU VAINIOLU byla ta nejlepší volba, neboť útočník tváří v tvář gólmanovi nezaváhal a zlepšil pozici do dalšího průběhu utkání. Asistence: Petteri Nummelin a Ilkka Pikkarainen
    Henrik TALLINDER - 0:1
     
    02:47
    TPS právě vstřelilo branku!
    První trefa utkání na sebe nenechala dlouho čekat. Má ji na svědomí HENRIK TALLINDER, jenž obsadil území před brankovým prostorem a ihned, jak k němu doputoval puk, vyslal nelítostnou ránu. Asistence: Jonne Virtanen.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 27. Daschner (Lewandowski, Milley), 31. Turnbull (Davis, Conboy), 35. Lewandowski (Milley, Olimb), 55. Milley (Turnbull, Ebner) – 3. Tallinder (Virtanen), 5. Vainiola (Nummelin, Pikkarainen), 37. Vahatalo (Perrin, Spina), 38. Tallinder (Mojžíš, Spina), 60. Tikkanen (Spina)


    Düsseldorfer EG: Niederberger (Goepfert) – Daschner, Conboy, Roennberg, Mapes, Schuele, Davis, Ebner – Dmitriev, Olimb, Lewandowski – Kreutzer, Minard, Collins – Turnbull, Strodel, Milley – Brandt, Preibisch, Alanov – Kammerer
    TPS Turku: Georgiev (Setanen) – Nummelin, Mojžíš, Friman, Tallinder, Kojo, Eronen, Tikkanen – Kallio, Koskiranta, Tukonen – Ahtola, Spina, Perrin – Vainiola, Pikkarainen, Salo – Moisio, Vahatalo, Karvonen – Virtanen

    Rozhodčí: Persson (SWE), Schukies – Seeßle, Berger (všichni GER)
    bahis siteleri