Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Färjestad Karlstad
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.09.2015, 20:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • Skupina 5
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:16
    Domácí si zahrají početní převahu. Dvouminutový trest totiž obdržel gólman Robert Kristan, který udeřil do Asplunda, jenž opěroval v jeho blízkosti. Trest si za pardubického brankáře odpyká Tybor.
     
    48:45
    Pardubice si chvíli mohou oddechnout. Budou hrát totiž přesilovou hru, poté, co Milan Gulaš podrazil v útočném pásmu soupeře.
     
    41:12
    Domácí byli hodně aktivní a vynutili si další přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění zůstal Martin Štajnoch, který se na trestnou lavici vrací přesně po minutě.
     
    38:12
    Další přesilová hra pro Färjestad. Martin Štajnoch zatáhl za záchrannou brzdu poté, co se přes něj dostal Earl, jenžmohl stanout tváří v tvář Kristanovi.
     
    34:01
    Tak to je velká nepříjemnost, Tomáš Marcinko se dopustil nedovoleného bránění a Pardubice budou hrát takřka 45 vteřin oslabení tři na pět.
     
    32:44
    Nyní už ale rozhodčí bude vylučovat pardubického hráče, konkrétně Radoslava Tybora za nedovolené bránění. Fanoušci odměnili rozhodčího za dané rozhodnutí potleskem.
     
    29:23
    Východočeši si navíc zahrají další přesilovou hru. Ač se kapitánovi Nygrenovi vůbec nelíbí, dvě minuty dostal Mikael Johansson, který nekompromisně najel na Poulíčka. To už je dnes druhý faul na tohoto pardubického forvarda.
     
    25:33
    Daniel Gunnarsson zastavil v souboji o kotouč Havlíka nedovoleně, a půjde si za to odpykat dvouminutový trest.
     
    20:02
    Hned v úvodu druhé třetiny si zahrají Pardubice svou první přesilovou hru, Rickard Wallin podrazil ihned po prohraném buly Paulíčka a míří za katr.
     
    03:57
    Hosté byli na úvod zápasu aktivnější, nyní se ale budou bránit, dvouminutový trest za nedovolené bránění obdržel Tomáš Marcinko.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Linus Persson (Johansson), 54. Earl, 60. John Persson, 64. Gulaš (Nygren) – 22. Marcinko (Bokroš), 30. Svoboda (Nahodil), 54. Tybor (Nahodil, Svoboda)


    Färjestad Karlstad: Haugen (Pogge) – Holos, Tollefsen, Nygren (C), Skogs, Erixon, Gunnarsson, Arell – Roymark, Johan Persson, Wallin – Linus Persson, Ryno, Johansson – Earl, John Persson, Gulaš – Nygard, Ejdsell, Eriksson, Asplund
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Štajnoch, Čáslava (C), Gregorc, Ščotka, Šeda, Bokroš, Zdráhal – Sýkora, Rolinek, Poulíček – Tybor, Nahodil, Svoboda – Kaut, Marcinko, Havlík – Půhoný, Kolář, Voženílek

    Rozhodčí: Gebei, Nord – Altberg, Wernstrom

    Diváci: 2792
    bahis siteleri