Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Färjestad Karlstad
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.09.2015, 20:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • Skupina 5
Předzápasové kurzy
Partner:
    Milan GULAŠ - 4:3
     
    63:07
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Druhý bod zůstane v Karlstadu. Po Nygrenově ráně od modré čáry se kotouč odrazil od zadního mantinelu k tyči, kde stál připravený MILAN GULAŠ, jenž doklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Magnus Nygren.
     
    62:16
    Trenér švédského celku cítí šanci na vstřelení branky a bere si oddechový čas.
     
    62:16
    Domácí si zahrají početní převahu. Dvouminutový trest totiž obdržel gólman Robert Kristan, který udeřil do Asplunda, jenž opěroval v jeho blízkosti. Trest si za pardubického brankáře odpyká Tybor.
     
    59:48
    Pardubice to zkouší v šesti.
    John PERSSON - 3:3
     
    59:40
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovský pech. JOHN PERSSON si najel do mezikruží a odtud vypálil přes hradbu těl, přičemž kotouč z jeho hole zamířil pod Kristanovu vyrážečku. Poprvé od 22. minuty je srovnáno. Bez asistence.
     
    59:10
    Haugen prchá na střídačku, domácí to zkouší v šesti.
    Robbie EARL - 2:3
     
    53:50
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Nepříjemně brzo se podařilo domácímu týmu opět dostat na dostřel soupeři. Po nedorozumění pardubické dvojice se dostal ke kotouči ROBBIE EARL, jenž sice zblízka bekhendem na poprvé Kristana nepřekonal, z dorážky už se nemýlil. Bez asistence.
    TYBOR - 1:3
     
    53:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nejlepším možným způsobem zareagovali Pardubičtí na narůstající tlak svého soupeře a znovu se dostávají do dvoubrankového vedení. Nahodil nezůstal nic dlužen svému příjmení a poslal kotouč zpoza brány do před Haugena, kam si najížděl RADOSLAV TYBOR, který potvrdil, že neobléká dres pro nejlepšího střelce východočeského celku nadarmo, a z první střely hostujícího týmu ve třetí třetině vykouzlil branku. Asistence: Lukáš Nahodil, Jakub Svoboda.
    Linus PERSSON - 1:2
     
    49:19
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost. Domácí se prosazují v oslabení a střílí kontaktní branku. Štajnoch se zbytečně pustil do kličky, ovšem Johanssona neobehrál, naopak švédský útočník obral slovenského obránce o kotouč a nabídl jej LINUSI PERSSONOVI, který se tváří v tvář Kristanovi nemýlil, když poslal kotouč mezi jeho betony. Asistence: Mikael Johansson.
     
    48:45
    Pardubice si chvíli mohou oddechnout. Budou hrát totiž přesilovou hru, poté, co Milan Gulaš podrazil v útočném pásmu soupeře.
     
    41:12
    Domácí byli hodně aktivní a vynutili si další přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění zůstal Martin Štajnoch, který se na trestnou lavici vrací přesně po minutě.
     
    38:12
    Další přesilová hra pro Färjestad. Martin Štajnoch zatáhl za záchrannou brzdu poté, co se přes něj dostal Earl, jenžmohl stanout tváří v tvář Kristanovi.
     
    36:04
    To je hodně důležitý moment. Dynamu se povedlo ubránit přesilové hře pět na tři i pět na čtyři a stále vede o dvě branky. Výborně.
     
    35:05
    To je neskutečné co teď jeden z hráčů domácího týmu nevyužil, zívala na něj prázdná klec, kotouč odražený od zadního mantinelu ovšem poslal trestuhodně mimo bránu.
     
    34:01
    Tak to je velká nepříjemnost, Tomáš Marcinko se dopustil nedovoleného bránění a Pardubice budou hrát takřka 45 vteřin oslabení tři na pět.
     
    32:44
    Nyní už ale rozhodčí bude vylučovat pardubického hráče, konkrétně Radoslava Tybora za nedovolené bránění. Fanoušci odměnili rozhodčího za dané rozhodnutí potleskem.
    Jakub SVOBODA - 0:2
     
    29:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velká radost českého celku, který podruhé v dnešním zápase využívá přesilovou hru! JAKUB SVOBODA napřáhl na modré a jeho dělovka proletěla Haugenovi pod vyrážečkou. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    29:23
    Východočeši si navíc zahrají další přesilovou hru. Ač se kapitánovi Nygrenovi vůbec nelíbí, dvě minuty dostal Mikael Johansson, který nekompromisně najel na Poulíčka. To už je dnes druhý faul na tohoto pardubického forvarda.
     
    25:33
    Daniel Gunnarsson zastavil v souboji o kotouč Havlíka nedovoleně, a půjde si za to odpykat dvouminutový trest.
     
    23:28
    Byl to naopak Petr Sýkora, který mohl rychle dostat Dynamo do trháku. Po výborné přihrávce se hnal sám na branku, tváří v tvář ovšem Haugena nepřekonal.
    Tomáš MARCINKO - 0:1
     
    21:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání! Bokrošovu ránu od modré čáry vyrazil Haugen jen před sebe, na což pohotově zareagoval TOMÁŠ MARCINKO, jenž doklepl kotouč bekhendem do brány. Asistence: Tomáš Bokroš.
     
    20:02
    Hned v úvodu druhé třetiny si zahrají Pardubice svou první přesilovou hru, Rickard Wallin podrazil ihned po prohraném buly Paulíčka a míří za katr.
     
    15:03
    Po dlouhé dobrá šance Pardubic, Kolář nahrával z hranice brankové čáry Půhonému, který ovšem kotouč přes Haugena nedostal.
     
    10:57
    Zničehonic obrovská šance švédského týmu, Earl dostal přihrávku do mezikruží, odkud pálil z první těsně mimo bránu.
     
    03:57
    Hosté byli na úvod zápasu aktivnější, nyní se ale budou bránit, dvouminutový trest za nedovolené bránění obdržel Tomáš Marcinko.
     
    01:19
    Kaut využil okénka v obraně švédského celku a uháněl do samostatného úniku, Haugen zakročil pravým betonem.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Linus Persson (Johansson), 54. Earl, 60. John Persson, 64. Gulaš (Nygren) – 22. Marcinko (Bokroš), 30. Svoboda (Nahodil), 54. Tybor (Nahodil, Svoboda)


    Färjestad Karlstad: Haugen (Pogge) – Holos, Tollefsen, Nygren (C), Skogs, Erixon, Gunnarsson, Arell – Roymark, Johan Persson, Wallin – Linus Persson, Ryno, Johansson – Earl, John Persson, Gulaš – Nygard, Ejdsell, Eriksson, Asplund
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Štajnoch, Čáslava (C), Gregorc, Ščotka, Šeda, Bokroš, Zdráhal – Sýkora, Rolinek, Poulíček – Tybor, Nahodil, Svoboda – Kaut, Marcinko, Havlík – Půhoný, Kolář, Voženílek

    Rozhodčí: Gebei, Nord – Altberg, Wernstrom

    Diváci: 2792
    bahis siteleri