Hokejová Liga mistrů – 9. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 9. hrací den

Čtvrtek 03.09.2015, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.
     
    Přeji hezký den. I dnes nás čeká spousta krásných hokejových zážitků v hokejové Lize mistrů, když se roztočí kola v pořadí devátého hracího dne.

    Základní skupiny pomalu míří do finiše a i z dnešního, velmi nabitého, devátého dne pro Vás přinášíme souhrnný on-line přenos všeho podstatného z evropských kluzišť.
     
    Kromě mnoha jiných, dnes se odehraje celkem 11 zápasů, bude českého a slovenského fanouška zajímat zejména tato trojice zápasů:

    Od 16 hodin se Liberec střetne ve federálním derby s Nitrou, od 18 hodin pak Košice doma přivítají rakouský Klagenfurt a od 20 hodin se Pardubice pokusi uspět na ledě švédského Färjestadsu.
     
    a\y
    Postupně si opět představíme všechny zápasy dnešního hracího dne, podíváme se na situaci v jednotlivých skupinách, jelikož po tomto týdnu se účty v jednotlivých skupinách uzavřou, nahlédneme na individuální statistiky a pochopitelně nebude chybět ani pokrytí veškerých branek, odkazy na jednotlivé on-line přenosy a spousta fotografií a příspěvků z twitteru.
    Hokejisté Dynama mají za sebou ve Švédsku již i trénink.

    Lístky na poslední zápas Košic ve skupině jsou stále v prodeji.

     
    16:00 Bílí Tygři Liberec – HK Nitra
    Liberec se může připojit ke švédské Skelleftee jako druhý postupující ze skupiny D. Stačí k tomu jediné – porazit dnes Nitru. To by teoreticky neměl být problém, pokud liberečtí zopakují výkon z minulého týdne, kdy na Slovensku vyhráli jednoznačně 9:0. Pro Nitru to byl těžký debakl, který následoval jen dva dny po ubojovaném bodu se zápasu právě se Skellefteou. Navíc mezi oběma zápasy museli hokejisté Nitry cestovat ze Švédska domů na Slovensko, určitě se tak dá počítat s tím, že dnes by to Liberec neměl mít tak jednoduché.

    Průběžná tabulka Skupiny D:
    1. Skelleftea 8 bodů
    2. Liberec 3
    3. Nitra 1
     
    17:30 IFK Helsinky – Linköpings HC
    Linköping čeká premiérový venkovní zápas v letošním ročníku Ligy mistrů. Přitom obou domácích zápasů využil k výhrám a tím pádem si zajistil postup do play off. Pokud dnes prohraje s finskými Helsinkami, tak právě ty ho do vyřazovacích bojů doprovodí.

    Favorita v Helsinkách těžko hledat, právě domácí prostředí tomuto týmu dlouhodobě pomáhá v podávání kvalitních výkonu, kterými trochu dohání horší venkovní formu. První vzájemný zápas ve Švédsku skončil z pohledu Helsinek 0:2.

    Průběžná tabulka skupiny A:
    1. Linköping 6
    2. IFK Helsinky 4
    3. Bern 2
     
    17:30 TPS Turku – Düsseldorfer EG
    Finský blok, začínající v 17:30, dále přinese zápas TPS Turku, které doma přivítá německý Düsseldorf, se kterým finský tým minulý týden vyhrál na ledě Düsseldorfu 5:4. I dnes je Turku, které má zajištěný postup do další fáze, favoritem.

    Průběžná tabulka skupiny G:
    1. TPS Turku 8
    2. Düsseldorf 3
    3. Linz 1
     
    17:30 JYP Jyväskylä – Frölunda
    Zápas, který nejspíš rozhodne o vítězi této skupiny. JYP Jyväskylä má Frolundě co vracet, na ledě švédského týmu prohrála těsně 2:3, za to Frölundě stačí i zisk jediného bodu. Před sebou totiž mají ještě zápas v anglickém Sheffieldu, kde budou jednoznačnými favority (o tom svědčí jejich výhra 9:1 nad Sheffieldem doma).

    Výhra Jyväskyly, která dnes působení v základní skupiny končí, by však ještě s pořadím zamávala.

    Průběžná tabulka skupiny N:
    1. Frölunda Indians 6
    2. JYP Jyväskylä 6
    3. Sheffield Steelers 0
     
    14:10
    18:00 HC Košice – KAC Klagenfurt
    Situace ve skupině H je jednoduchá. Pokud dnes Košice neprohrají, postupují do play off. Jakákoliv porážka, i třeba po nájezdech, znamená ještě naději pro rakouský Klagenfurt, který se o víkendu utkání ještě s Mnichovem. Košice však po víkendové výhře nad Klagenfurtem 3:2 venku jsou mírnými favority na zisk tří nebo dvou bodů za výhru. Potvrdí to?

    Průběžná tabulka skupiny H:
    1. EHC Red Bull Mnichov 9
    2. HC Košice 3
    3. EC Klagenfurter AC 0
     
    14:48
    19:00 SønderjyskE Isjockey – HV71
    Zatím hodně vyrovnaná je skupina C. Zde mají stále všechny tři týmy šanci na postup do play off, ačkoliv prozatím nejhůře na tom je Sönderjylland, který dnes v posledním utkání přivítá doma zatím stoprocentní HV 71. Švédské HV 71 je velkým favoritem zápasu a Sönderjylland, aby měl naději na postup dál, potřebuje alespoň bod.

    Průběžná tabulka skupiny C
    1. HV 71 6
    2. Salzburg 3
    3. Sönderjylland 3
    Pardubice čeká dnes první venkovní duel.

     
    14:52
    19:00 Stavanger Oilers – KalPa Kuopio
    Dostáváme se do druhé poloviny dnešních zápasů. Norský Stavanger se bude pokoušet domá vrátit porážku z finského Kuopia v zápase o všechno. Porážka sice nemusí znamenat konec nadějí Stavangeru v letošním ročníku Ligy mistrů, ale případné naděje na postup výrazně ohrozí. Výhra na 3 body naopak postune Stavanger dál. Jenže Kalpa Kuopio ještě nepocítila hořkost porážky a to ani se Stavangerem, ani se Třincem.

    Průběžná tabulka skupiny L:
    1. KalPa Kuopio 5
    2. Stavanger Oilers 4
    3. HC Oceláři Třinec 3
     
    14:56
    19:00 Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC
    Norský Storhamar sice už má postup do další fáze jistý, ale rozhodně se to nedá říci o prvním místě ve skupině. To si však mohou zajistit dnes ve svém posledním utkání, v němž na něho čeká nejhorší tým skupiny, švýcarské Servette Ženeva. Švýcarský tým porazil Spartu po remíze v základní hrací době, ale doma se Storhamarem padl 0:3. I dnes bude norský celek favoritem zápasu, zatímco Servette bude hrát zejména o cenné body před závěrečným zápasem se Spartou, se kterou si to rozdají v přímém souboji o postup.

    Průběžná tabulka skupiny M:
    1. Storhamar 6
    2. Sparta Praha 4
    3. Servette 2
    Dresy přichystané, za tři hodinky Košice započnou poslední duel v základní skupině.

     
    15:13
    19:00 ERC Ingolstadt – Växjö Lakers
    Jako mírný favorit vstoupí Växjö Lakers do zápasu v rakouském Ingolstadtu, kde se však již nemusí za ničím hnát. Švédský tým je totiž prozatím stoprocentní, ze 3 zápasů má 9 bodů a v závěrečném utkání v základní skupiny tak může i lehce pošetřit síly před další fází i domácí ligou, který začíná v polovině září. Ingolstadt i v případě neúspěchu se může chystat na víkendový zápas ve Skotsku, kam buď půjde jako jistý postupující nebo jako favorit na postup.

    Průběžná tabulka skupiny O:
    1. Växjö 9
    2. Ingolstadt 3
    3. Braehead 0
     
    15:17
    19:30 Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals
    Předposledním zápasem dnešního dne bude utkání Německého Krefeldu, který doma přivítá rakouskou Viennu Capitals v přímém souboji o postup do dalšího kola. Jasný vítěz skupiny, finský Kärpät, má na kontě 9 bodů, zatímco dva zbývající celky bodovaly jen ve vzájemném utkání, které minulý týden vyhrál až v nastaveném čase Krefeld 3:2. Jistotu postupu si může zajistit buď Krefeld, pokud zvítězí za tři body, nebo Vienna, pokud zvítězí za tři body. V ostatních případech bude rozhodovat zápas Vídně s finským Oulu.

    Průběžná tabulka skupiny J:
    1. Kärpät 9
    2. Krefeld 2
    3. Vienna 1
     
    15:20
    20:00 Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice
    Závěr obstarají Pardubice na ledě Färjestadu, kde favoritem bude jednoznačně domácí tým, který sice doma podlehl Davosu, ale po dvou venkovních výhrách, včetně pardubického ledu, útočí směle na postup do play off. Pardubice naopak mají pomyslný nůž na krku, dnes totiž musí bezpodmínečně vyhrát za tři body, aby si uchovaly naději na postup dál. Zvládnout tento těžký úkol?

    Průběžná tabulka skupiny E:
    1. HC Davos 7
    2. Färjestads BK 5
    3. HC Dynamo Pardubice 0
    Příprava hráčů Frölundy.

     
    15:26
    Kanadské bodování:
    1. Chris Baltisberger (ZSC) 6 bodů (4+2)
    2. Patrik Lundh (Växjö) 6 (2+4)
    3. Robert Nilsson (ZSC) 6 (0+6)
    4. Benn Ferriero (Salzburg) 5 (4+1)
    5. Norman Milley (Düsseldorf) 5 (3+2)
    Dalších několik hokejistů má bilanci 2+3, včetně Michala Trávníčka z Litvínova.
    Fanoušci Düsseldorfu na výpravě v Turku.

     
    15:51

    Už jen pár minut schází do začátku prvního dnešního utkání mezi Libercem a Nitrou, který Vám v podrobném on-line přenosu okomentuje Kryštof Rossmann.

     
    16:40
    Po první třetině zápasu Liberec vs Nitra se z vedení radují domácí hokejisté, které do vedení poslal ve 14. minutě Marek Bakoš.
    Hokejisté Jyväskyly naskočí do akce za 20 minut.

    Přípravy vrcholí i v Helsinkách.

     
    17:21

    Od 17:30 začíná blok tří zápasů hraných ve Finsku. Duelem v Helsinkách, které si zahrají s Linköpingsem, Vás provede v on-line přenosu Alan Šrámek, utkání TPS Turku s Düsseldorferem pro Vás bude sledovat Jan Havlovic a konečně zápas mezi JYP Jyväskylou a Frölundou okomentuje Martin Švejkar.

     
    17:25
    Gól! Bílí Tygři Liberec – HK Nitra 2:0!
    Domácí na poslední chvíli využívají přesilovku a v poslední minutě druhé třetiny zvyšují své vedení. Pěknou kombinaci před brankou hostí proměnil Branko Radivojevič.
     
    17:29
    Po dvou třetinách tak Nitra prohrává na ledě Liberce 0:2 a pokud se nedokáže výrazně zvednout a v posledních 20 minutách otočit vývoj a skóre zápasu, tak letos v Lize mistrů končí.
    Diváci míří na zápas Storhamaru a Ženevy.

     
    17:55
    Gól! IFK Helsinky – Linköpings HC 1:0!
    Mika Partanen vyslal pumelici z levé strany za kruhy a tvrdá rychlá rána propadla za hostujícího brankáře!
     
    17:59
    Gól! TPS Turku – Düsseldorfer EG 1:1!
    V Turku mezitím padly již dvě branky, po jedné na každé straně. Skóre otevřelo domácí TPS, za které se prosadil v kleče Tomi Kallio. Dvě minuty před koncem první třetiny však srovnal na 1:1 Daniel Kreutzer, který tečoval nahozený kotouč Collinse.
     
    18:01
    Gól! JYP Jyväskylä – Frölunda 0:1!
    A skóre zápasu je otevřené také ve třetím utkání, který se hraje na finském ledu. Do vedení se však dostává hostující švédská Frölunda, za níž se ve 13. minutě prosadil v přesilovce Spencer Abbott.
     
    18:02

    On-line přenos ze zápasu Košic s Klagenfurtem pro Vás okomentuje Vojtěch Balon.

    JYP po 20 minutách prohrává 0:1!

     
    18:17
    Dvojzápas mezi Libercem a Nitrou skončil jednoznačně 11:0 pro Bílé tygry, ale dnešní zápas přeci jen byl mnohem vyrovnanější. Výhra 2:0 však Liberci bohatě stačí k odpoutání se od soupeře a zajištění si postupu do vyřazovací fáze.

    Bílí Tygři Liberec – HK Nitra 2:0
    Branky a nahrávky:
    14. Bakoš (Šimek, Vampola), 40. Radivojevič (Řepík, Vampola)
    Ani skvělý výkon brankáře Nitry nepomohl slovenskému týmu k bodům.

    Hojná návštěva v Hamaru!

     
    18:34
    Po úvodní třetině se v Košicích hraje bez branek.
     
    18:35
    Gól! JYP Jyväskylä – Frölunda 1:1!
    Domácí JYP srovnává na 1:1!Ve hře 4 na 4 se více dařilo domácím hráčům, což nakonec potvrdil i vstřelenou brankou Joonas Nättinen.
    Blíží se začátek dalších 4 zápasů, mimo jiné také ve Stavangeru, kde si zahraje Kuopio.

    Názorná ukázka, co by nejraději Pardubice udělaly s Färjestadem ve večerním duelu.

    Snad je večer takhle… #FARvPCE #CHL #can #drink #karlstad #arena #rink #hockey #battle #ice #hockey #sport

    Video zveřejněné uživatelem Honza (@pardubice),


     
    18:45
    Gól! IFK Helsinky – Linköpings HC 1:1!
    Hostům se daří vyrovnat! V přesilové hře se dokázal Linköping prosadit po 45 vteřinách, kdy z modré vypálil Gustav Forsling, jehož rána skončila v brance.
    Příprava na zápas!

     
    18:53
    Gól! JYP Jyväskylä – Frölunda 1:2!
    Frölunda se vrací do jednobrankového vedení! Švédský tým využívá přesilovku po vyloučení Tuppurainena. Gól z dorážky připisuje Andreas Johnson.
     
    18:56

    Další čtyři zápasy čekají na svůj úvodní hvizd!
    SønderjyskE Isjockey – HV71 – Utkání mezi těmito dvěma týmy bude komentovat Zdeněk Kolbaba!
    Stavanger Oilers – KalPa Kuopio – Komentářem Vám zápas v on-line přenosu přiblíží Aleš Pur.
    Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC – Střetnutí norského a švýcarského hokeje pro Vás zprostředkuje Tomáš Reiner.
    ERC Ingolstadt – Växjö Lakers – Duel z německého Ingolstadtu můžete sledovat společně s Martinem Schwarzem.

     
    19:00
    Gól! IFK Helsinky – Linköpings HC 1:2!
    V samém závěru druhé třetiny se Linköpingsu daří dokonat obrat a ujmout se v Helsinkách vedení! Nicklas Hardt si vybruslil mezi kruhy a protaženou střelou překonává brankáře Hussa.
    Fanoušci Düsseldorfu ženou své miláčky za úspěchem.

     
    19:17
    Gól! HC Košice – KAC Klagenfurt 1:0!
    Nakonec se to Košicím podařilo! Po velkém náporu a spoustě šancí ve druhé třetině se Jenčíkovi daří překonat pět minut před koncem druhé třetiny do té doby neprůstřelného Tuokkolu.
     
    19:28

    Společně s Tomášem Kubečkou můžete sledovat on-line přenos ze zápasu Krefeldu a Vienny, který bude zahájen za několik desítek vteřin.

     
    19:32
    Gól! JYP Jyväskylä – Frölunda 1:3!
    Spencer Abbott se podruhé dnes střelecky prosadil a pomáhá Frölundě odskočit na rozdíl dvou branek! Abbott prostřelil Tarkkiho během přesilovky.
     
    19:37
    Gól! Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 1:0!
    Pouhých 16 vteřin zbývalo do konce první třetiny v utkání mezi Storhamarem a ženevou, když se Alexander Reichenberg dokázal prosadit střelou do levého víka!

     
    19:43
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 1:1!
    Tak to je hodně divoký začátek v Krefeldu! Dnes jsme zvyklí spíše na méně branek, ale v Německu se oba týmy rozhodly pálit do plných hned od úvodu. Napřed v čase 3:24 otevčel skóre během přesilovky Daniel Pietta, na což však o pouhých 44 vteřin později reagoval vyrovnávací brankou Derek Whitmore!
     
    19:44
    Zápas mezi TPS Turku a Düsseldorfem dospěl do prodloužení! Stav zápasu je 1:1.
     
    19:48
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 1:2!
    A další branka v Krefeldu! Hosté otáčí skóre – do vedení je posílá Troy Milam!
     
    19:49
    Gól! JYP Jyväskylä – Frölunda 1:4!
    Definitivní tečku za zápasem v Jyväskyle střílí, opět v přesilovce, Joel Lundqvist, který společně s Ryanem Laschem doslova rozebrali obranu domácích.
     
    19:55
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 1:3!
    Gólové hody v Krefeldu pokračují a opět v hlavní roli hosté. V desáté minutě zvyšuje vedení Vienny MacGregor Sharp!
    Linköping vyhrál v Helsinkách 2:1!

     
    20:06
    Gól! SønderjyskE Isjockey – HV71 1:0!
    Mats Lund otevírá skóre zápasu!
     
    Gól! Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 3:0!
    Storhamar utíká svému soupeři už na rozdíl tří branek! Napřed ve 23. minutě skóroval Skadsdammen, kterého napodobil ve 27. minutě Hampus Gustaffson!
     
    20:12
    Gól! HC Košice – KAC Klagenfurt 1:1!
    Klagenfurt bojuje o body! 55. minuta a je vyrovnáno po brance Kevina Kapstada, který se trefil tesně po konci přesilovky.
     
    20:17
    Gól! ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 1:1!
    A domácí vyrovnávají! Tomáš Kubalík se napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě!
    Frölunda ovládla svou základní skupinu.

    Düsseldorf uspěl v Turku po nájezdech!

     
    20:19
    Gól! SønderjyskE Isjockey – HV71 1:1!
    Švédský tým HV 71 srovnává po brance Jere Karalahtiho!
     
    20:23
    Gól! Stavanger Oilers – KalPa Kuopio 1:0!
    Stavanger se ujímá vedení, když přesilovou hru bleskově proměňuje Tommy Kristiansen.
     
    20:25
    Gól! Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 4:1!
    Branky Storhamaru a Ženevy dělilo pouhých 32 vteřin! NA 4:0 zvyšoval Hotham, na jehož branku zareagoval o již zmíněný časový úsek Jeremy Wick.
     
    20:26
    Gól! ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 2:2!
    Rychlé branky padají i v Ingolstadtu, kde se napřed ve 35. minutě po brance Murphyho ujalo vedení Växjö, ale z vedení se hosté radovali jen 30 vteřin. V tu chvíli se střelecky prosadil Jared Ross.
     
    20:31
    Gól! ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 3:2!
    Tomu říkám divočina! V Ingolstadtu je to 3:2 po dalším přesilovkovém gólu! Radost z něho má po přihrávce Tatíčka John Laliberte.
     
    20:34
    Pojďme se podívat i na již konečné výsledky. Domácí led finským týmům štěstí nepřinesl, všechny tři – Helsinky, Turku i Jyväskylä – se musely sklonit před svými soupeři.

    IFK Helsinky – Linköpings HC 1:2
    Branky a nahrávky:
    15. Partanen (Grillfors) – 32. Forsling (Rakhshani, Karlsson), 40. Hardt (Junland)

    TPS Turku – Düsseldorfer EG 1:2 po náj.
    Branky a nahrávky:
    14. Kallio (Tallinder) – 19. Kreutzer (Collins), rozh. náj. Lewandowski

    JYP Jyväskylä – Frölunda 1:4
    Branky a nahrávky:
    25. Nättinen (Niku, Kolehmainen) – 13. Abbott (Tömmernes, Lasch), 35. Johnson, 49. Abbott (Tömmernes, Johnson), 58. Lundqvist (Lasch)
     
    20:34
    Zápas mezi Košicemi a Klagenfurtem dospěl až do samostatných nájezdů!
    Stavanger se doma ujal vedení nad Kuopiem.

     
    20:44
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 4:3!
    Tak to je nástup do druhé třetiny jako hrom. Ani přestávka nevzala žádnou chuť z hokejek v Krefeldu, kde domácí po brankách Pietty, jenž se prosadil v oslabení, stejně jako o minutu a čtvrt později Martin Schimanski, který rovněž v oslabení dokonal obrat ve skóre!
    Košice zvítězily po nájezdech nad Klagenfurtem!

     
    20:48
    Byla to tvrdá bitva, ale nakonec to Košice zvládly a po zisku bonusového bodu postupují do play off letošního ročníku Ligy mistrů!

    HC Košice – KAC Klagenfurt 2:1 po náj.
    Branky a nahrávky:
    35. Bicek (Šedivý), rozh. náj. Bicek – 55. Kapstad
     
    20:50
    Gól! SønderjyskE Isjockey – HV71 1:2!
    HV 71 dokázalo vsítit branku! Tedenby dostává svůj tým do vedení!
     
    20:52
    Gól! Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 5:1!
    Alexander Reichenberg svou druhou brankou v utkání dokázal v dvojnásobné přesilovce zvýšit na 5:1! Jeho Storhamar suverénně míří za vítězstvím.
    V Hamaru je již prakticky rozhodnuto!

     
    21:02
    Gól! Stavanger Oilers – KalPa Kuopio 2:0!
    Po brance Jonase Johanssona, který udeřil v přesilové hře, se Stavanger dostává do vedení o dva góly!
     
    21:03
    Gól! Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 0:1!
    Bokrošovu ránu od modré čáry vyrazil Haugen jen před sebe, na což pohotově zareagoval TOMÁŠ MARCINKO, jež doklepl kotouč bekhendem do brány.
     
    21:09
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:3!
    Norman Hauner po přesném pasu skrz brankoviště dokázal skórovat do odkryté klece Vienny. Domácí Krefeld se tak dostává do vedení 5:3!
    Pardubice vedou 2:0!

     
    21:15
    Gól! ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 4:2!
    Ingolstadt proměňuje další přesilovku! Thomas Greilinger zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek.

    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:4!
    Patrick Peter skóruje během početní výhody a snižuje vedení Krefeldu na pouhou jednu branku.
     
    21:17
    Švédský celek HV 71 zvládá duel v dánském SønderjyskE, po kterém si zajistil vitězství ve své základní skupině!

    SønderjyskE Isjockey – HV71 1:2
    Branky a nahrávky:
    29. Lund – 38. Karalahti (Brithen), 47. Tedenby
     
    21:18
    Stavanger porazil finské Kuopio 3:0 i díky pojišťovací brance Kissela, který se prosadil minutu před koncem.

    Stavanger Oilers – KalPa Kuopio 3:0
    Branky a nahrávky:
    35. Kristiansen (Kissel, Sertich), 47. Johansson (Kissel, Sertich), 59. Kissel
    HV 71 porazilo SonderjyskE!

     
    21:20
    Gól! ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 4:3!
    Stačila chvilka nepozornosti a rázem se musejí hokejisté ERC strachovat o výsledek. Do sítě totiž brankáři Ingolstadtu proletěl kotouč, který skoro až od modré čáry vyslal jeden z obránců na brankoviště, od tama jej do zařízení doklepl připravený LIAM REDDOX.

    Storhamar si připsal vítězství 5:1 nad Ženevou.

     
    21:23
    Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 5:1
    Branky a nahrávky:
    20. Reichenberg, 23. Skadsdammen (Jensen, Lokken Ostli), 27. Gustafsson (Bull, Berglund), 34. Hotham (Larrivee), 44. Reichenberg – 34. Wick
     
    21:29
    Ingolstadt porazil Växjö 5:3, když pojišťovací branku německý tým vsítil do prázdné klece, kterou dal Jared Ross. Tím si zajistil druhé místo ve skupině a postup do play off.

    ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 5:3
    Branky a nahrávky:
    33. Kubalík (McNeil, Tatíček), 35. Ross (McNeil, Kohl), 38. Laliberte (Tatíček, Greilinger), 52. Greilinger (Laliberte, Tatíček), 60. Ross (Irmen) – 26. Lundh (Hillding, Varakas), 35. Murphy (Kiiskinen, Rosen), 56. Reddox
    Pardubice po dvou třetinách vedou 2:0!

     
    21:41
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:5!
    Čtyři minuty po začátku třetí třetiny se Vienna opět střelecky prosazuje a srovnává na 5:5! Branku slaví Simon Gamache.
     
    21:54
    Gól! Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:6!
    Vienna otáčí vývoj zápasu a dostává se do vedení! Krefeld neudržel dvoubrankový náskok a náhle je to rakouský tým, který je blízko postupu do další fáze Ligy mistrů! Šestý gól svého týmu vsítil Derek Whitmore.
     
    22:02
    Gól! Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 1:2!
    O zápletku je ve Švédsku postaráno! Linus Persson snižuje v oslabení kontaktní gól.
     
    22:03
    Gól! Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 1:3!
    Pardubice snad definitivně zlomily odpor svých soupeřů, když se pár minut po inkasované brance samy prosazují a opět si vypracovávají dvougólové vedení.
     
    22:06
    Po velké přestřelce se Vienna Capitals raduje ze tří bodů a postupu do play off Ligy mistrů!

    Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:6
    Branky a nahrávky:
    4. Pietta (Fischer), 13. Hauner, 24. Pietta, 26. Schimanskyi (Pietta), 36. Hauner (Driendl, Fischer) – 5. Whitmore (Rotter), 7. Milam (Hartl), 10. Sharp (Nodl, Bois), 39. Peter (Gamache, Pretnar), 44. Gamache (Mclean, Milam), 52. Whitmore (Dzieduszcki, Milam)
     
    22:08
    Gól! Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 2:3!
    Drama pokračuje! Půl minuty po brance Pardubic opět snižuje na rozdíl jediné branky Robbie Earl!
    Vienna postupuje do play off!

     
    22:16
    Gól! Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 3:3!
    Tak to je neuvěřitelná smůla! Färjestads odvolal brankáře a v šesti srovnává na 3:3 a to do konce zápasu zbývá pouhých 20 vteřin! Ve výsledku to znamená, že Pardubice, pokud nedají gól za těchto 20 sekund, tak v letošním ročníku skončí ve skupině!
     
    22:18
    A gól nedávají, ač to zkusily ještě v šesti hráčích v poli. Duel tak dospěl do prodloužení, nyní i kdyby Pardubice vyhrály a závěrečný zápas zvládly za tři body, tak do další fáze nepostoupí.
    Výhra byla velmi blízko...

     
    22:29
    Pardubice sice vybojovaly první bod, ale po porážce po prodloužení ve švédském Färjestadu na ně čeká již jen poslední duel v letošním ročníku Ligy mistrů a to v utkání proti Davosu. V něm si již play off vybojovat nemohou.

    Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 4:3
    Branky a nahrávky:
    50. Linus Persson (Johansson), 54. Earl, 60. John Persson, 64. Gulaš (Nygren) – 22. Marcinko (Bokroš), 30. Svoboda (Nahodil), 54. Tybor (Nahodil, Svoboda)
     
    22:30
    Výsledky:
    16:00 Bílí Tygři Liberec – HK Nitra
    2:0
    17:30 IFK Helsinky – Linköpings HC 1:2
    17:30 TPS Turku – Düsseldorfer EG 1:2 po náj.
    17:30 JYP Jyväskylä – Frölunda 1:4
    18:00 HC Košice – KAC Klagenfurt 2:1 po náj.
    19:00 SønderjyskE Isjockey – HV71 1:2
    19:00 Stavanger Oilers – KalPa Kuopio 3:0
    19:00 Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 5:1
    19:00 ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 5:3
    19:30 Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:6
    20:00 Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 4:3 po prodl.
     
    22:31
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších souhrnných přenosů se těším na počtenou. (22:31:27)

    Jan Vojkůvka

    Program devátého hracího dne Ligy mistrů:
    16:00 Bílí Tygři Liberec – HK Nitra 2:0
    17:30 IFK Helsinky – Linköpings HC 1:2
    17:30 TPS Turku – Düsseldorfer EG 1:2 po náj.
    17:30 JYP Jyväskylä – Frölunda 1:4
    18:00 HC Košice – KAC Klagenfurt 2:1 po náj.
    19:00 SønderjyskE Isjockey – HV71 1:2
    19:00 Stavanger Oilers – KalPa Kuopio 3:0
    19:00 Storhamar Hockey Hamar – Genève-Servette HC 5:1
    19:00 ERC Ingolstadt – Växjö Lakers 5:3
    19:30 Krefeld Pinguine – UPC Vienna Capitals 5:6
    20:00 Färjestads BK – HC Dynamo Pardubice 4:3 po prodl.
    bahis siteleri