Most – Kovo Praha 1:3 (kon.) | Kladno – Karviná 7:1 (kon.) | Třinec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sudoměřice 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Kert Park Praha – Letohrad 7:1 (kon.)
konec
HBC Plzeň
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
SK Sudoměřice
Sobota 05.09.2015, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    44:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zřejmě posledním střelcem dnešního utkání je MAREK ŠVARC. Plzeňská dvaadvacítka našla místo v Ternově výstroji a posouvá skóre na 6:2. Bez asistence.
     
    36:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První zápas – první hattrick pro JIŘÍHO BENEDIKTA. Medailista z posledního MS v Zugu se protáhl kolem levého mantinelu a po zvládnuté kličce na brankáře střílí pátý plzeňský gól. Asistence: Michal Slanec.
     
    35:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dnešní první přesilovku. JIŘÍ BENEDIKT se trefuje podruhé v zápase. Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    24:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla krásná akce! Pauer potáhl míček po pravé straně a zvolil překvapivou milimetrovou přihrávku na nabíhajícího MARKA ŠVARCE, jemuž stačilo do nahrávky vložit hůl. To také udělal a vrací Plzni vedení. Asistence: Jaroslav Pauer, Michal Edl.
     
    17:29
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté rychle využívají dvojnásobnou výhodu. Po dobře sehraném signálu se střelou z levé strany prosazuje JOZEF LIŠKA a stav je znovu vyrovnaný. Asistence: Jan Kaluža, Dominik Mišík.
     
    15:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání. První řada obléhala sudoměřickou bránu a její tlak končí gólem. JIŘÍ BENEDIKT dostal nabyto na modrou čáru a prosazuje se krásnou střelou pod břevno. Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    14:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle bylo střídání MICHALA SLANCE! Reprezentační obránce v poslední půlminutě snad pětkát vyslal míček na branku soupeře. Jeho pokus od červené čáry byl znovu zblokován, Tentokrát však tak nešťastně, že balonek proskotačil mezi betony brankáře. Asistence: Jiří Benedikt.
     
    08:48
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se po zásluze dostávají do vedení. Mišík vystřelil od pravého kruhu nepřesně, ale odražený míček si našel JAN KALUŽA, který z dorážky otvírá skóre dnešního utkání. Asistence: Dominik Mišík, Michal Tóth.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 15. Slanec (Benedikt J.), 16. Benedikt J. (Vodrážka), 25. Švarc (Pauer, Edl), 36. Benedikt J. (Vodrážka), 37. Benedikt J. (Slanec), 45. Švarc – 9. Kaluža (Mišík, Tóth M.), 18. Liška (Kaluža, Mišík)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Slanec, Vodrážka, Edl (C), Benedikt O., Hanuš, Pokorný – Benedikt J., Švarc, Vít, Průcha, Krch, Kejř, Gřoňka, Krásný, Pauer, Kunzmann.
    SK Sudoměřice: Terna – Mišík, Tóth D., Kudláč, Hübl, Liška – Kaluža (C), Kucharič, Fraňo, Tóth M., Hujsa, Navrátil, Chovanec, Havlík, Jurásek.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík
    bahis siteleri