Most – Kovo Praha 1:3 (kon.) | Kladno – Karviná 7:1 (kon.) | Třinec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sudoměřice 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:1 (kon.) | Kert Park Praha – Letohrad 7:1 (kon.)
konec
HBC Plzeň
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
SK Sudoměřice
Sobota 05.09.2015, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    44:40
    Chovanec (SUD) je s desetiminutovým osobním trestem poslán do kabin.
     
    44:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zřejmě posledním střelcem dnešního utkání je MAREK ŠVARC. Plzeňská dvaadvacítka našla místo v Ternově výstroji a posouvá skóre na 6:2. Bez asistence.
     
    44:19
    Michal Tóth se ocitl v samostatném úniku, ale forheandovým blafákem nepřekonal Kráčinu. Sudoměřice reklamují podražení plzeňského brakáře. Sudí však nechává hru běžet.
     
    39:43
    Dalším vyloučeným je Daniel Krásný (PLZ).
     
    39:32
    Kunzmann získal míček na červené čáře a uháněl s ním na Ternu. Jeho střela ale končí na břevně a poté se míček odráží do ochranné sítě.
     
    38:00
    Kudláč (SUD) zastavil nedovoleně Jiřího Benedikta a putuje na trestnou lavici.
     
    36:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První zápas – první hattrick pro JIŘÍHO BENEDIKTA. Medailista z posledního MS v Zugu se protáhl kolem levého mantinelu a po zvládnuté kličce na brankáře střílí pátý plzeňský gól. Asistence: Michal Slanec.
     
    35:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dnešní první přesilovku. JIŘÍ BENEDIKT se trefuje podruhé v zápase. Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    34:03
    Kaluža (SUD) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    29:31
    Dalším vyloučeným je plzeňský Ondřej Benedikt.
     
    24:26
    Krásný (PLZ) vyloučen za vražení.
     
    24:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla krásná akce! Pauer potáhl míček po pravé straně a zvolil překvapivou milimetrovou přihrávku na nabíhajícího MARKA ŠVARCE, jemuž stačilo do nahrávky vložit hůl. To také udělal a vrací Plzni vedení. Asistence: Jaroslav Pauer, Michal Edl.
     
    21:15
    Další desetiminutový trest dostává Michal Slanec. Oba dnešní střelci Plzně budou teď deset minut mimo hru. To je velký zářez do domácí sestavy!
     
    21:15
    Jiří Benedikt (PLZ) nezachytil vyhození Sudoměřic a musel faulovat unikajícího Kuchariče. Navíc mu je udělen desetiminutový osobní trest.
     
    19:10
    Ještě před návratem Slance do hry je vyloučen Havlík (SUD) za nedovolené bránění.
     
    17:29
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté rychle využívají dvojnásobnou výhodu. Po dobře sehraném signálu se střelou z levé strany prosazuje JOZEF LIŠKA a stav je znovu vyrovnaný. Asistence: Jan Kaluža, Dominik Mišík.
     
    17:12
    Plzeň jde do tří! Slanec vyloučen za krosček!
     
    16:49
    Jaroslav Kejř (PLZ) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    16:20
    Velká šance hostů! Ti se dostali do akce dva na jednoho, kterou zakončoval osamocený Navrátil. Ten se dostal ke třem střelám z bezprostřední blízkosti, ale neprocedil balonek přes Kráčinu. To může hosty mrzet.
     
    15:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí vývoj utkání. První řada obléhala sudoměřickou bránu a její tlak končí gólem. JIŘÍ BENEDIKT dostal nabyto na modrou čáru a prosazuje se krásnou střelou pod břevno. Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    14:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle bylo střídání MICHALA SLANCE! Reprezentační obránce v poslední půlminutě snad pětkát vyslal míček na branku soupeře. Jeho pokus od červené čáry byl znovu zblokován, Tentokrát však tak nešťastně, že balonek proskotačil mezi betony brankáře. Asistence: Jiří Benedikt.
     
    08:48
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se po zásluze dostávají do vedení. Mišík vystřelil od pravého kruhu nepřesně, ale odražený míček si našel JAN KALUŽA, který z dorážky otvírá skóre dnešního utkání. Asistence: Dominik Mišík, Michal Tóth.
     
    08:33
    Přesilovka pro hosty. Pokorný (PLZ) putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    07:42
    Kráčina není zatím vůbec jistý! Míšíkovu odraženou střelu teď vyrazil před sebe, kde dotíralo několik hráčů. Plzeň teď měla štěstí, že balonek se vykutálel pár centimetrů od tyče jejich branky.
     
    06:30
    Třetí řada Plzně teď uzamkla soupeře v obranném pásmu. Po Gřoňkově přihrávce vypálil Hanuš a za Ternou zazvonilo břevno!
     
    03:49
    Sudoměřice se záhy připravují o útočné pásmo. Michal Tóth vyloučen za vysokou hůl.
     
    01:20
    Průcha zachytil špatnou rozehrávku soupeře a dlouhou kličkou překonal obránce. Míček poté předložil osamocenému Krchovi, který v tváří v tvář před Ternou míjí branku.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 15. Slanec (Benedikt J.), 16. Benedikt J. (Vodrážka), 25. Švarc (Pauer, Edl), 36. Benedikt J. (Vodrážka), 37. Benedikt J. (Slanec), 45. Švarc – 9. Kaluža (Mišík, Tóth M.), 18. Liška (Kaluža, Mišík)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Slanec, Vodrážka, Edl (C), Benedikt O., Hanuš, Pokorný – Benedikt J., Švarc, Vít, Průcha, Krch, Kejř, Gřoňka, Krásný, Pauer, Kunzmann.
    SK Sudoměřice: Terna – Mišík, Tóth D., Kudláč, Hübl, Liška – Kaluža (C), Kucharič, Fraňo, Tóth M., Hujsa, Navrátil, Chovanec, Havlík, Jurásek.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík
    bahis siteleri