Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Salith Šumperk (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.) | Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Ukrajiny (kon.)
Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Slovenska (kon.)
konec
Tlačová konferencia futbalovej reprezentácie Slovenska

sk Pondělí 07.09.2015, 18:30Tiskové konference
     
    Tlačová konferencia sa končí, ja vás pozývať sledovať zajtrajší kvalifikačný súboj Slovensko – Ukrajina a portáli Onlajny.eu od 20:45. Do čítania priatelia. (18:46:54)
     
    Martin Škrtel: "Myslím si, že pod tlakom sú viac Ukrajinci ako my. My ideme od zápasu k zápasu. Máme za sebou zápas v Španielsku, máme pred sebou ešte tri zápasy. Verím, že ich zvládneme k našej spokojnosti a pôjdeme tam, kam všetci veľmi chceme ísť – na šampionát."
     
    Ján Kozák: "Z minuloročného zápasu sa dá vychádzať, ale zajtra by mal nastúpiť Konopľanka i Rotaň, takže to bude iný zápas. Ukrajinci hrajú spolu dlho, majú veľa vecí zautomatizovaných. Je to skúsené a vyvážené mužstvo, majú veľa sebavedomia a skúseného trénera. Bude to pre nás ťažká previerka, poviem pravdu, že keď som na začiatku počítal body, tak s tromi bodmi z Ukrajiny som veľmi nerátal. Futbal je však hra a tak človek nemôžem počítať s ničím naisto."
     
    Ján Kozák: "Myslím si, že v reprezentácii sa bez tímového ducha nedajú dosiahnuť výsledky. Som rád, že prišiel i Ján Ďurica na 2 tréningy, ozval sa i Vladko Weiss. Takto to má byť, hráči sa majú tešiť na zraz, pretože počas celého roka sú rozlietaní. Ja som veľmi rád a teším sa na zajtra."
     
    Martin Škrtel: "Otázka na druhého stopéra nie je vhodná na mňa, nie som tu nato, aby som určoval zostavu, na to máme výborného trénera. Ja môžem povedať za mňa i za ostatných, že zajtra urobíme všetko, čo je v našich silách."
     
    Martin Škrtel: "Som rád, že už môžem zasiahnuť do hry, nebolo to pre mňa v Španielsku ľahké. Na zápas sa veľmi teším, čas bez zápasu bol pre mňa dlhý, urobím všetko pre úspech nášho tímu."

    Ján Kozák: "Som veľmi rád, že Martin Škrtel i Juraj Kucka môžu hrať. Počas celej kvalifikácie sme nemuseli tak riešiť zloženie tímu ako teraz. Mali by sme byť zajtra silnejší, ale aká bude naša sila, to ukáže až samotný zápas."
     
    Ján Kozák: "Ukrajinský tím má výhodu v tom, že hrá dlho spolu. Je to veľmi skúsený tím, táto kvalifikácia je pre nich vyvrcholením ich snaženia. Ich tím je zložený takmer výhradne z troch tímov ich ukrajinskej ligy. Hrajú úplne inak ako Španielsko, takže nás čaká úplne iný zápas, verím, že bude zaujímavý."
     
    Martin Škrtel: "Vieme o čo hráme a s tým ideme do zápasu. Nemôžeme hrať "hurá" systém, vieme, čo od Ukrajiny môžeme očakávať. Všetci zajtra odovzdáme na trávniku všetko, čo je v nás."
     
    Ján Kozák: "Zdravotný stav tímu sa počas tých 5-6 dní, čo sme spolu, zlepšil. Miňo Stoch začal včera naplno trénovať, ostatní hráči sú v poriadku. Na 90% som o zostave rozhodnutý, ale nejaké otázniky samozrejme mám, ale bližšie by som sa k tomu nechcel vyjadrovať. Čaká nás ešte jeden tréning, potom uvidíme."
     
    Ján Kozák: "Dobrý večer prajem. Zápas Ukrajiny proti Bielorusku som sledoval. Najmä v prvom polčase hrala Ukrajina veľmi kvalite. V druhom polčase mohla hrať svojim spôsobom na udržanie stavu."
     
    Na tlačovú konferenciu prichádza tréner Ján Kozák a kapitán tímu Martin Škrtel.
     
    Znovu dobrý deň zo Žiliny, kde budeme spoločne sledovať tlačovú konferenciu hlavného tréner futbalovej reprezentácie Slovenska Jána Kozáka a niektorého z našich futbalistov. Oficiálny začiatok tlačovej konferencie je stanovený na 18:30.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 18:30.

    Dávid Švec

    bahis siteleri