Chabarovsk – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Petrohrad 1:5 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 2:3 (kon.)
Barys – Kazaň 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:1 (kon.) | Omsk – Toljatti 6:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Soči 1:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Minsk – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Záhřeb 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Spartak Moskva
Čtvrtek 10.09.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Aťjušov pokazil přihrávku! a Spartak vyhazuje!
    Velká šance Tomáše Zohorny
     
    59:36
    Ve třetí velké příležitosti se objevil Tomáš Zohorna, avšak ani tento pokus, kdy českého útočníka našel Fajzullin, brankou neskončil!
     
    59:03
    Metsola na střídačce! Amur to zkouší v šesti hráčích na ledě!
     
    59:01
    Michel Miklík našel křížnou přihrávkou Tomáše Zohorna, který mířil do horních pater branky, avšak jeho rána byla zablokovaná!
     
    58:10
    Dmitrij Tarasov vyjel zpoza branky a našel najetého Tomáše Zohornu, který však trefil pouze Engrena! Finský brankář si připisuje další důležitý zákrok!
     
    57:26
    Tak to je další komplikace pro Spartak! Na trestnou lavici míří Lukáš Radil, který hákoval při zakončení právě Vladislava Ušenina! Engrena tak čekají horké chvilky v brankovišti!
     
    56:09
    Dmitrij Tarasov našel mezi kruhy Tomáše Zohornu, jehož tvrdou střelu však dokázal vyrazit Atte Engren!
     
    54:21
    V útočném pásmu zůstal ležet domácí Vladislav Ušenin, kterého poslal k zemi Gleb Klimenko! Hostující hráč jde navíc na trestnou lavici! Rozhodčí navíc rozhodli, že Klimenko dostane 2+2 minuty!
     
    41:46
    Další vyloučení hráče Spartaku Moskva! Za podražení míří na trestnou lavici Andrej Jermakov a Amur má k dispozici šestou přesilovou hru v tomto zápase!
     
    38:59
    Závěr třetiny jednoznačně vychází lépe domácímu celku! Další odvážný průnik před branku podnikl Ruslan Bašikarov, avšak tentokrát Engren jeho zakončení vytěsnil!
    Ruslan BAŠIKAROV - 1:2
     
    36:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Až na pátý pokus Amur svou přesilovou hru využívá a snižuje na 1:2! Na levou stranu dostal od Jana Koláře krásnou přihrávku Tom Wandell, který následně před brankou našel RUSLANA BAŠKIROVA, který střelou k tyči překonal Engrena! Asistence: Tom Wandell
     
    35:25
    Pátá přesilová hra pro Amur! Na trestnou lavici míří Maxim Potapov za držení protihráče!
    Sokolo trefil tyč
     
    34:27
    V rohu kluziště svedl těžký souboj s Tatalinem Konstantin Sokolov, který následně dostal před branku přihrávku. Jeho střela však skončil pouze na tyči!
     
    32:28
    Na levé straně se dokázal velmi pěkně uvolnit Grigorij Šafigulin, který však svou následnou střelou trefil jen Metsolu!
     
    31:45
    Tak se nakonec vylučuje! Na trestnou lavici míří Alexej Bjavalcev a Spartak má k dispozici druhou přesilovou hru v tomto utkání!
     
    29:06
    Spartak zatím ve druhé třetině nestíhá a Amur se dostal do další šance! Před finským brankářem operoval s pukem opět Vladilslav Ušenin, ale mladý Rus se ke střele nakonec nedostal.
     
    25:49
    Hned po návratu Sorokina z trestné lavice však velmi nebezpečně střílel Tomáš Zohorna! I ránu českého útočníka však Atte Engren dokázal lapit!
     
    23:56
    Čtvrtá přesilová hra pro Amur! Na trestnou lavici míří hostující Sorokin, který podrazil ve středním pásmu Zohornu.
     
    19:16
    Bude se vylučovat! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Grigorij Šafigulin! Již třetí přesilová hra pro domácí celek v první třetině!
     
    16:59
    V závěru přesilové hry dostal zajímavou přihrávku za obranu Tom Wandell, který se však do zakončení nedostal, neboť byl velmi těsně bráněn obránci!
     
    15:01
    Máme zde další vyloučení! Hlavní sudí posílá na trestnou lavici hostujícího Filippa Toluzakova za vysokou hůl! Další přesilová hra pro domácí celek!
    Vjačeslav LEŠČENKO - 0:2
     
    13:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se dostává po rychlém protiútoku do dvoubrankového vedení! Po pravé straně ujel Lukáš Radil, který poslal krásnou přihrávku na hůl VJAČESLAVA LEŠČENKA, jenž poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Lukáš Radil, Arťjom Voronin
     
    10:04
    Hned po návratu Zuba tu máme další vyloučení! Za nedovolené bránění míří na trestnou Roman Tatalin a přesilovou hru si zahraje u Amur!
     
    07:55
    Igor Radulov našel křížnou přihrávkou v útočném pásmu Klimenka, který byl však při zpracování puku podražen Zubem. Domácí obránce tak míří na trestnou lavici!
    Maxim POTAPOV - 0:1
     
    01:08
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný šok pro domácí tým! Spartak jde po minutě hry do vedení! Za brankou dostal přihrávku Bodrov, který našel před brankou zcela nehlídaného MAXIMA POTAPOVA, který překonal Metsolu. Finský brankář již nedokázal zasáhnout! Asistence: Jevgenij Bodrov, Sergej Šmeljov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 37. Baškirov (Wandell, Kolář) – 2. Potapov (Bodrov, Šmeljov), 14. Leščenko (Radil, Voronin)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Šulakov, Zub, Kolář (A), Terjajev, Vejovkin, Aťjušov, Čerepanov – Tarasov (C), Miklík, Zohorna – Baškirov, Wandell, Fajzullin – Litovčenko, Vl.Ušenin, Velikov – Vjavalcev, Sokolov, Li
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Gilroy, Ablajev, Levickij, Korobov (A), Tatlin, Sorokin, Jermakov – Lesčenko, Šafigulin (A), Radil – Voronin, Ipatov, Toluzakov – Šmeljov, Potapov (C), Bodrov – Radulov, Vasiljev, Klimenko

    Rozhodčí: Buturlin, Naumov – Koršak, Černěšev

    Diváci: 6400
    bahis siteleri