HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:7 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.)
Opava – Poruba 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Č. Budějovice – Kladno 2:3 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 8:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:5 (kon.)
Třinec – Olomouc 1:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:3 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:6 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 12.09.2015, 12:30 • Budvar Aréna • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    35:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla hokejová paráda! Kondelík výborně napadal, vybojoval puk za brankou a bekhendem ho okamžitě poslal před bránu Schmidmayerovi. Ten zachoval chladnou hlavu a celou akci vyšperkoval geniální přihrávkou volnému OLIVERU PÁNKOVI, na kterého zívala odkrytá klec. Asistence: Karel Schmidmayer, Jáchym Kondelík.
     
    30:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A mámu tu druhou dnešní branku v oslabení. Kubík se dostal do úniku, jeho střelu Hauser vyrazil, ale následně se dostal do kolize s domácím bekem, který mu v podstatě znemožnil chytit dorážku ADAMA KALAJE, který navyšuje vedení Kladna. Asistence: Adam Kubík.
     
    25:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí udeřili v oslabení a dostali se zpět do zápasu! KAREL SCHMIDMAYER znovu výborně zapracoval při oslabení, tentokrát ale s gólovým efektem. Projel po levém mantinelu a vypálil z vrcholu kruhu přesně ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    12:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdová paráda v podání Rytířů! Opět u toho byla nejnebezpečnější formace hostů, která předvedla nádhernou kombinaci. Puk putoval po ose Kalaj – Kubík. Prvně jmenovaný na sebe natáhl brankáře a předložil puk ADAMU KUBÍKOVI před volnou branku. Asistence: Adam Kalaj, Pavel Řepka.
     
    05:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu! Střelu Adama Kubíka od modré čáry šikovně tečoval PAVEL ŘEPA, který posílá Kladno do vedení. Asistence: Adam Kubík, Michal Šíma.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 26. Schmidmayer, 36. Pánek (Schmidmayer, Kondelík) – 6. Řepka (Kubík, Kalaj), 13. Kubík (Kalaj, Řepka), 31. Kalaj (Kubík)


    HC Motor České Budějovice: Hauser (Němec) – Hadžič, Hora, Kubeš, Dosek, Tintěra, Rákosník, Novotný, Dudáček – Bláha, Pánek, Schmidmayer, Rolínek, Hakl, Tejko, Káník, Pospíšil, Kašper, Kondelík, Kaisler
    Rytíři Kladno: Zázvorka (Blažek) – Klusáček, Šíma, J. Kučera, Veber, Müller, Smrž – Řepka, Sagan, Svoboda, Kovacs, Husarik, Kouba, M. Kučera, Kalaj, Kubík, Pejchal

    Rozhodčí: Pražák – Jindra, Oudes
    bahis siteleri