Vsetín – Technika Brno 3:5 (kon.) | Písek – Klášterec nO 5:6 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Jablonec n/N 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 1:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 7:3 (kon.) | Trutnov – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 7:4 (kon.) | Děčín – Kobra 2:5 (kon.) | Nymburk – Tábor 3:5 (kon.)
Nový Jičín – Břeclav 3:4 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Frýdek-M. 0:6 (kon.)
Opava – Poruba 2011 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – SK Karviná 7:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Technika Brno
Středa 16.09.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hokejové soutěže v Česku se pomalinku začínají rozjíždět a fanoušci se určitě budou účastnit řady diskuzí o úspěšném či neúspěšném startu svého mužstva do nové sezony. Nejinak tomu bude ve Vsetíně. Slavný hokejový klub bude během letošní sledován trochu ostřeji, neboť jeho představitelé vyhlásili ten nejvyšší cíl v podobě postupu do 1. ligy. Ve vyrovnané druholigové skupině východ však Valachy nic snadného nečeká. O tom, kam se cesta vsetínských hokejistů bude ubírat napoví hodně i dnešní utkání, které je zároveň druhým domácím v řadě, což se může jako výhoda, ale na Lapač přijíždí klub, který má také ambice hrát na čele tabulky, tím celkem je Technika Brno.
     
    VSK Technika Brno: Brněnská Technika je ve svém městě ve stínu slavnější Komety, i přesto však dokáže hrát tento tým atraktivní hokej a v rámci třetí nejvyšší soutěže patří k pravidelným účastníkům vyřazovacích bojů. Technici v minulosti také nakoukli do baráže o 1. ligu a mezi úspěšnými se chtějí udržet i v letošní sezoně. V té loňské dokázali Brňané se sovou na hrudi uhrát pozici v první čtverce, která zaručovala start play-off na domácí půdě. Přesto mírně favorizovaní Technici neuhráli v sérii s Opavou jediný bod a slibně rozjetá sezona skončila už ve čtvrtfinále. Nicméně loňský sníh už nikoho zajímat nebude, přes léto se Brňanům dařilo, v přípravě se tým trenéra Odehnala utkával především s regionálními soupeři z druholigové soutěže a až na jeden případ byli brněnští Vysokoškoláci vždy úspěšní, pouze v domácím utkání v Hodoníně Technika zažila hořkost porážky. Co se v Hodoníně nepodařilo na cvičišti, povedlo se na bojišti v Brně, Technici zvládli první utkání nové sezony a v derby přetlačili Hodonín 4:3. Nyní se soví letka vydává na Valašsko, kde bude mít za cíl skolit ambiciózní Vsetín. Se Vsetínem se Technice pravidelně příliš nedaří, ale poslední vzájemné utkání patřilo právě Brňanům, povede se jim dobýt i valašskou metropoli?
     
    VHK Vsetín: Hokejisté Vsetína si na rozdíl od svého dnešního soupeře prošli hořkou přípravou. Pravda, Vsetín dokázal skolit prvoligové Draky ze Šumperka na jejich ledě, ale to bylo v přípravě ze strany zelenožlutých vše. Tým trenéra Jenáčka se trápil a hokejovou veřejnost určitě napadla myšlenka, zda chce valašský klub opravdu hrát o cíle, které vyhlásil před sezonou. To, že Vsetínští umí hokej hrát dokázali hned v 1. kole, sestava zůstala stejná jako v posledním přípravném zápase, ale na ledě se zdálo, že nastoupil jiný Vsetín. Především ve druhé třetině domácí Valaši dominovali a Nový Jičín odjel s výpraskem 5:1. Los nového soutěžního ročníků nabídl Valachům odehrát první dvě utkání na domácím ledě, dokáže toho tým z valašské metropole využít a skolit soupeře z Brna?
     
    Úvodní sestavy:

    VHK Vsetín: Hromada (Plšek) – Hryciow, Tesařík, Nedbálek, L. Vrba, Žák, Řezáč, Báchor, Žabčík – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Vávra – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík, Daněk, Ambruz.

    VSK Technika Brno: Jekel (Novák) – Habrovec, Vrba F., Navrátil, Boček, Šidák, Sedlák, Havíř – Látal, Jurča, Kadlec, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Bustin, Brzobohatý, Polesný.

    Rozhodčí: Netopil – Blaha, Maloušek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní bully pro vsetínského kapitána Daniela Vaňka, domácí zakládají první útok.
     
    00:47
    První formace Vsetína stačila pouze nahodit kotouč na branku Jekla a střídá.
     
    01:02
    Slibný útok brněnského Čtvrtníčka, ten se mezi obránci dostal do bekhendového zakončení, ale minul.
     
    01:39
    Vsetín v útočném pásmu, jeho střelecké pokusy jsou však zatím nepřesné.
     
    02:11
    Řezáč stačil udržet Valachy v útočném pásmu a do mezikruží poslal kotouč na Martina Kubo, ten vystřelil a odražený kotouč se snažil za Jeklova záda usměrnit ještě Ondráček, ale brněnský brankář včas nalezl kus černé gumy.
     
    02:21
    Po vhazování se k ráně od modré čáry dostal Žabčík, Jekel kryje do lapačky.
     
    03:01
    Technici dokázali vyhostit Vsetínské z útočného pásma a Hromadovu pozornost otestoval Havíř, brankář domácích přikryl kotouč pod rukavici.
     
    03:23
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    03:52
    Vsetín se ihned po vhazování ve vlastním pásmu vydal na zteč, slibně rozjeté Valachy v útočném pásmu museli hosté přerušit jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    04:02
    Na druhou stranu obrátil Bustin, najel si a přes obránce se snažil zaskočit Hromadu, ten však vytáhl svou lapačku včas.
     
    04:11
    Máme zde první vyloučení dnešního utkání, prohřešku proti pravidlům se dopustil hostující Boček a odsedí dvě minuty za hákování.
     
    04:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera, přesně takhle si asi každý hokejový trenér představuje ideálně sehranou přesilovku! Lukáš Vrba poslal kotouč před branku Dvořákovi, ten už mohl zkusit přehodit Jeklův beton, ale místo toho vyšperkoval pozici pro ONDŘEJE SLOVÁČKA a ten zametl kotouč do odkryté branky. Asistence: Petr Dvořák, Lukáš Vrba.
     
    05:21
    Hosté z Brna budou mít příležitost srovnat, dvě minuty za vražení na hrazení fasuje Kubo.
     
    05:30
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brňané také bleskurychle odpovídají! Nahození Habrovce Hromada pouze vyrazil před sebe, kde se kotouče ujal JAN BOČEK a propasíroval kotouč za vsetínského brankáře, čímž zároveň odčinil svůj faul, díky kterému šel Vsetín původně do vedení. Asistence: Jan Habrovec.
     
    06:21
    Postup vsetínského Kolaříka dokázal zastavit obránce Sedlák, puk však doputoval na hůl Tesaříka, který vypálil, ale Jekl stačil včas zasáhnout.
     
    07:02
    Kadlec nyní zpoza branky vybízel ke skórování Bustina, ten zamířil mezi Hromadovy betony, ale domácí brankář dokázal jakoukoliv škvíru ucpat a skóre se nemění.
     
    07:41
    Brněnské sovy znovu dokázali najít mezeru ve vsetínské obraně, Brzobohatý si všiml dobře najetého Čtvrtníčka, ten byl před Hromadou ve výhodné střelecké pozici, ale branku přestřelil.
     
    08:13
    Technika nyní kombinuje v útočném pásmu, vsetínští beci se marně snaží vybojovat kotouč.
     
    08:35
    Zdálo se, že Zúbek s Kolaříkem připraví velmi slibnou akci, ale druhému jmenovanému kotouč odskočil a hosté jdou do protiútoku.
     
    08:52
    Vsetínský Kolařík byl tentokrát až příliš aktivní při napadání a dostává dvě minuty za sekání.
     
    09:32
    Valaši nyní dokázali pořádně zatopit Brňanům ve vlastním oslabení, Dvořák dojel kotouč do útočného pásma a všiml si najíždějícího Vávry, ten zkoušel na Jekla bekhendovou kličku a jen těsně minul brněnskou klec!
     
    10:22
    Technikům se zatím přesilová hra nedaří, útočnou akci nyní přerušil rozhodčí pro postavení mimo hru.
     
    10:37
    Nahození Filipa Vrby Hromada zachytil a přerušil hru, hosté tak patnáct vteřin před vypršením Kolaříkova trestu získávají vhazování v útočném pásmu.
     
    10:47
    Vítek vyhodil a Vsetín už toto oslabení zvládne.
     
    10:52
    Vsetín kompletní.
     
    11:50
    Icing Vsetína.
     
    12:56
    Vsetínští se snažili usadit v útočném pásmu, ale díky značné nepřesnosti se jim to nepodařilo.
     
    13:16
    Jurča nyní připravil střeleckou pozici pro Látala, ten z mezikruží trefil tyč!
     
    13:43
    Vávra nyní trefil skákavý kotouč, který Jeklovi i celé obraně Techniky udělal značné problémy, nakonec vše končí posunutou brankovou konstrukcí.
     
    13:56
    Hra přerušena, v rohu kluziště nyní zůstává ležet otřesený Stehlík.
     
    14:37
    Vsetín se marně pokoušel dostat do útočného pásma, jeho hře nechybí pohyb, ale spíš přesnost v kombinacích i střeleckých pokusech, Technika zase využívá rychlých protiútoku, kterými se snaží domácí tým zaskočit.
     
    15:30
    Také Vsetín si zahraje druhou přesilovou hru, dvě minuty dostává za Brzobohatý za sevření puku.
     
    16:00
    Nahození Hryciowa se odráží od Stehlíkovy hokejky na střídačku Techniky, vhazuje se před Jeklem.
     
    16:08
    Hryciow tentokrát upadl na útočné modré, čímž dal příležitost rychlé individuální akci Jurči, ten však před Hromadou nezamířil přesně.
     
    17:05
    Vsetín nyní mimořádně aktivní, obrovský rozruch před Jeklem obstarala druhá útočná formace, největší příležitost měl Slováček, ale Jekl se senzačně přemístil a lapačkou vzal vsetínskému útočníkovi brankovou radost.
     
    17:30
    Technika oslabení ustála bez úhony a hraje v plném počtu.
     
    18:43
    Vsetín na kotouči, Brňané jej ale do útočného pásma nepouští.
     
    19:05
    Žák nahazoval kotouč od modré čáry, kde se jej za Jeklova záda snažil usměrnit Ondráček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme na Lapači byli svědky hokeje ve svižném tempu. Obě mužstva si během první části zahráli po dvou početních výhodách, přičemž Vsetín i Technika mají shodnou úspěšnost 50%.

    Zásahy brankářů v 1. třetině:

    Petr Hromada (VSE): 8


    Pavel Jekel (TEC): 9



    Druhá třetina začne ve Vsetíně přibližně v 18:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Technika se ihned v úvodu druhé třetiny snaží dostat do útočného pásma Vsetína, ale velmi rychle o kotouč přichází.
     
    20:49
    Zúbek nyní dostal puk do mezikruží, měl dostatek času se s kotoučem otočit a vypálit, ale střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    21:15
    Dvořák se snažil urychlit vsetínský protiútok nahození ze středního pásma, ale zahrál na zakázané uvolnění.
     
    22:01
    Skvělá spolupráce vsetínských beků, Lukáš Vrba poslal skvělý pas na Nedbálka a ten se osamocen řítil na Jekla, klička do bekhendu mu však nevyšla, ovšem je kuriózní, co Nedbálek dělal na útočné modré, když zelenožlutí zakládali protiútok.
     
    22:57
    Hra je znovu přerušena kvůli otřesu brněnského hráče u mantinelu, Habrovec se však zvedá a na střídačku doputuje po vlastních, doufejme, že bude brněnský kapitán v pořádku, protože se bolestivě držel za rameno.
     
    23:23
    Zakázané uvolnění Techniky Brno.
     
    24:02
    Vsetín je znovu nepřesný a z toho také vzniká postavení mimo hru.
     
    24:27
    Povedená výměna kotouče mezi Vávrou a Dvořákem, ten se snažil připravit před brankou tutovku pro Slováčka, ale Jekl stačil kotouč zachytit dříve, než se k němu vsetínský útočník dostal.
     
    25:16
    Brněnská Technika má s bráněním druhé formace Valachů značné problémy, ti se teď v útočném pásmu dělali co chtěli, ale zase tomu scházela špetka přesnosti.
     
    25:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nakonec kýženou branku obstarává třetí útok valašského souboru! Vítkovi se podařilo zmást brněnské obránce, a tak mohl poslat přihrávku do volného prostoru Lukáši Vrbovi, ten vypálil a jeho ránu Jekl pouze vyrazil do prostoru před sebe, kde se nejrychleji orientoval Ondráček, ten posunul kotouč na MARTINA KUBO a Vsetín slaví. Asistence: Filip Ondráček.
     
    26:13
    A Vsetín bude moct pokračovat v náporu, dvě minuty za sekání tak zní verdikt pro brněnského Stehlíka.
     
    27:00
    Vsetínská přesilovka je u konce, tak trochu zbytečně se nedovoleného zákroku dopustil David Jurík a pro hrubost si půjde na dvě minuty odpočinout.
     
    27:19
    Brněnští obránci si tak hlídali svého soupeře, že nevědomě vyčistili prostor pro Kolaříka, ten už měl však napřáhlé, jeho tvrdou ránu Jekl vyrazil.
     
    28:16
    Slibný protiútok Techniků, střela Bustina byla vyražena přímo na hokejku Čtvrtníčka a ten jen těsně minul Hromadovu svatyni!
     
    28:42
    Vsetín se už brání ve čtyrech a zatím úspěšně vyhazuje.
     
    29:00
    Domácí v plném počtu.
     
    29:51
    Vsetínskému obránci propadl kotouč před Hromadou a toho mohl využít Havíř, naštěstí pro Vsetín byl Hromada pozorný.
     
    30:09
    Celkem přísné vyloučení na straně brněnské Techniky, rozhodčí posílá za sekání posadit Čtvrtníčka a Vsetín si zahraje čtvrtou početní výhodu v dnešním utkání.
     
    30:52
    Brňané zatím úspěšně brání, Vsetín se zatím nestačil usadit v útočném pásmu.
     
    31:12
    Jekl měl nyní zakrytý výhled proti střele Nedbálka, ale zasahovat nemusel, domácí obránce minul a následně se Valaši sami vyprovodili z útočného pásma.
     
    31:59
    Valachům to momentálně v přesilové hře nejde, Technika znovu vyhodila až k Hromadovi.
     
    32:09
    Hosté kompletní.
     
    32:30
    Pro změnu vyloučení na straně Vsetína, dvě minuty za hru vysokou holí obdržel Kubo.
     
    33:01
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v dnešním utkání využívají přesilovou hru a znovu srovnávají stav! Zdálo se, že střelu Látala Hromada sklepl ve svých betonech, ale nebyla to pravda, kotouč mu propadl a nejrychleji si jej všiml JAN BOČEK a dokázal protlačit puk do vsetínské branky. Asistence: Petr Jurča.
     
    34:12
    Nahození Stehlíka ze středního pásma Hromada raději ukryl ve své moci a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    34:37
    Agilní Jurča se nyní procpal zpoza branky před Hromadou, do poslední chvíle bušil do vsetínského brankáře, ale tentokrát zůstal kotouč před brankovou čarou.
     
    34:44
    Vsetínští obránci příliš nepomáhají svému brankáři, znovu nechali hostující hráče tvrdě dorážet a Hromada už dává svou nespokojenost značně najevo.
     
    34:57
    Vítek vyvezl kotouč po křídle a do jízdy jej poslal Řezáčovi, ten z první posílal kotouč k tyči, ale přepočítal se a těsně minul.
     
    36:19
    Ve druhé třetině se s vyloučeními roztrhl pytel, dvě minuty za držení pro hostujícího Navrátila, dokáží si Vsetínští vzít vedení zpět?
     
    36:26
    Technika možná tak trochu takticky zdržovala střídání, ale rozhodčímu došla trpělivost a hostující střídačce uděluje dvouminutový trest za zdržování hry. Vsetín bude hrát celkem jednu minutu a pětapadesát vteřin v pěti proti třem!
     
    37:07
    Dvořák kotouč promáchl a Brňané se osvobozují.
     
    37:28
    Dělová rána Tesaříka do branky neprošla, Brno znovu vyhazuje.
     
    38:26
    Technika dvojnásobné oslabení ubránila, Vsetín pohrdl a je otázkou, jaký to bude mít vliv na zbytek utkání.
     
    39:04
    Navíc se Valaši budou v závěru druhé třetiny bránit, dvě minuty pro Řezáče za sekání.
     
    39:23
    Valaši se osvobozují.
     
    39:37
    Hromada vytáhl lapačku proti střele Čtvrtníčka, ten se dnes marně snaží vyzrát na vsetínského brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina je minulostí, v samotném závěru se však nedovoleného zákroku dopustil Tesařík a Technika Brno dostane na počátku závěrečné periody možnost dvojnásobné početní výhody.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme zpočátku viděli aktivnější domácí hokejisty a to se projevilo v čase 25:54, kdy vsetínský nápor přetavil ve vedoucí branku Kubo. Technika se ovšem znovu dokázal vrátit do hry a když přitlačila na Hromadu, byla z toho vyrovnávací branka, kterou obstaral znovu Boček. Valaši následně pohrdli dvojnásobnou početní výhodou, která trvala téměř celé dvě minuty a o pár chvil později se stejná příležitost naskytla Brňanům, kteří tak závěrečnou periodu odstartují s výhodou dvou mužů v poli. Perný začátek třetí třetiny pro Vsetín bude na programu přibližně v 19:21.
     
    Zásahy brankářů ve 2. třetině:

    Petr Hromada (VSE): 13


    Pavel Jekel (TEC): 10

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Jsme na začátku třetí třetiny a Technika pokračuje ve dvojnásobné početní výhodě.
     
    40:24
    Vsetín úspěšně vyhazuje.
     
    41:07
    Technika právě vstřelila branku!
    Brňané jdou poprvé v utkání do vedení! Střelu Filipa Vrby Hromada pouze vyrazil, načež bekhendovou koncovku poslal pod víko ONDŘEJ LÁTAL. Asistence: Filip Vrba.
     
    42:18
    Vsetín se snaží reagovat na nepříznivý stav, ale jeho ubytování v útočném pásmu nemá dlouhého trvání.
     
    42:58
    Do protiútoku se hnal po levém křídle Kadlec, ale puk poslal pouze do plexiskla, od kterého se kotouč dostal do středního pásma.
     
    43:08
    Zakázané uvolnění Techniky Brno.
     
    43:37
    Vávra vypálil švihem ihned po buly, ale Jekla nenachytal, brněnský brankář vytáhl svou lapačku včas.
     
    43:52
    Tentokrát Slováček nabil Vávrovi do mezikruží, ostrá rána míří s tečí brněnského brankáře do plexiskla.
     
    44:29
    Brňané usilovně brání modrou čáru, dá se očekávat, že Vsetín půjde do tlaku.
     
    45:09
    Technika znovu pouze do středního pásma, na druhou stranu, Vsetínští se nedostávají do brankového ohrožení.
     
    46:01
    Technici pouze nahodili do útočného pásma, bude to brněnskému týmu stačit po zbytek třetí třetiny?
     
    46:17
    Brněnská lavička znovu potrestána, tentokrát za příliš mnoho hráčů na ledě. Příležitost pro domácí, jak srovnat krok v zápase. Trest odsedí Boček.
     
    46:24
    Lukáš Vrba hned pálí, kotouč končí v lapačce Jekla.
     
    46:29
    Technika vyhazuje.
     
    47:19
    Nahození Dvořáka se snažil tečovat Slováček, ale celá situace dopadla tak, že kotouč je u Hromady.
     
    48:15
    Nyní byl Vsetín velmi blízko k vyrovnání, zdálo se, že Vaňkovu střelu zastavila tyč, následně měl prázdnou bránu Kolařík, ale kotouč pouze prosvištěl brankovištěm!
     
    49:28
    Vsetínský nápor pozastavil Vítek, když se dopustil zákroku proti pravidlům a rozhodčí jej posílá na dvě minuty na trestnou lavici za faul loktem.
     
    49:50
    Kotouč je za Jeklem, Technika rozehrává.
     
    50:24
    Vávra posílá kotouč obloučkem do bezpečí, Vsetín střídá.
     
    50:36
    Nedorozumění čárových, jeden z nich odpískal ofsajd, při pohledu na jeho kolegu však ruce byly rozpaženy, nakonec se vhazuje ve středním pásmu.
     
    51:23
    Vsetín se nyní vymanil ze sovího sevření a může nadále myslet na srovnání v utkání.
     
    52:18
    Vítek nyní vybojoval kotouč pro svého kolegu Kubo, jeho pokus Jekl stačil vyrazit do ochranné sítě.
     
    52:31
    Po přesilové hře se Technika znovu odhodlává k posouvání kotouče do středního pásma.
     
    53:47
    Vsetín opakovaně vyráží do protiútoku, Technika včas dostává kotouč ze svého obranného pásma.
     
    54:30
    Dnešní utkání sleduje 1169 platících diváků.
     
    55:37
    Technika právě vstřelila branku!
    Obranná hra se Technice vyplatila a jako blesk z čistého nebe přidává čtvrtý úder! Počínání Jurči stačil Hromada ještě zlikvidovat, ale na dorážku ONDŘEJE LÁTALA už vsetínský brankář nestačil. Bez asistence.
     
    56:06
    Zakázané uvolnění Techniky.
     
    56:28
    Ani teď to Vsetínu nevyšlo, Hryciow do volného prostoru přihrál Nedbálkovi, ten z první minul.
     
    57:10
    Kolařík nyní mohl trestat riskantní vyjetí Jekla mimo branku, než však stačil najít spoluhráče, stihl se brněnský brankář vrátit do brankoviště a pokus zaskočit jej z ostrého úhlu Kolaříkovi neprošel.
     
    57:29
    Vsetín bude mít ještě kapku naděje, dvě + deset minut si půjde odpykat Habrovec za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    57:29
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:44
    Vsetín se pouští do riskantní hry bez brankáře!
     
    57:56
    Technika právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, kotouč do odkryté branky Vsetína poslal DAVID HAVÍŘ. Bez asistence.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ještě křesají kapku naděje! Kotouč za Jeklova záda propasíroval JAN KOLAŘÍK. Asistence: Daniel Vaněk, Nedbálek.
     
    58:48
    Valaši to ještě nevzdávají, další branku měl na hokejce Zúbek, ale trefil pouze brankáře Techniky.
     
    58:57
    A Vsetín znovu v šesti bez brankáře!
     
    59:17
    Icing Techniky.
     
    59:17
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:55
    Technika to už zvládne.
     
    59:59
    Ale pozor! Hráči Techniky se po odpískání ještě vrhli na Tesaříka a ten se dostal do dvojice s Kadlecem, Tesařík jej však velmi rychle usměrnil, ovšem hráči obou týmu momentálně nevypadají na to, že by si měli podat ruce!
     
    Konec zápasu.
     
    Skončilo utkání 2. kola mezi domácím Vsetínem a hostem z Brna. O osudu tohoto vyrovnaného utkání rozhodl úvod třetí třetiny, ve kterém dokázali Brňané využít přesilovou hru, Vsetín následně hru otevřel a bušil na srovnání, ale zabezpečena obrana Brňanů nedovolila Valachům srovnat. Látal následně přidal další branku a definitivní pojistku přidal Havíř, Vsetín sice stačil korigovat, ale to už bylo příliš pozdě. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:03:18)

    Kristýna Guricová

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 5. Slováček (Dvořák, Vrba L.), 26. Kubo (Ondráček), 59. Kolařík (Vaněk, Nedbálek) – 6. Boček (Habrovec), 34. Boček (Jurča), 42. Látal (Vrba F.), 56. Látal, 58. Havíř


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Hryciow, Tesařík, Nedbálek, L. Vrba, Žák, Řezáč, Báchor, Žabčík – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Vávra – Kubo, Ondráček, Vítek – Jurík, Daněk, Ambruz.
    HC Technika Brno: Jekel (Novák) – Habrovec, Vrba F., Navrátil, Boček, Šidák, Sedlák, Havíř – Látal, Jurča, Kadlec, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Bustin, Brzobohatý, Polesný.

    Rozhodčí: Netopil – Blaha, Maloušek

    Diváci: 1169
    bahis siteleri