Getafe – Malaga 1:0 (kon.)
konec
Getafe CF
1:0 (1:0)
Malaga CF
Pátek 18.09.2015, 20:30Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločasu sice měla Málaga o něco více ze hry, ovšem brzdila jí nepřesnost a špatná myšlenka v kombinaci. Getafe tak své těsné vedení udrželo až do závěrečného hvizdu, což znamená vítězství 1:0 a zisk tří bodů. Málaga vychází naprázdno, ba co více, v novém ročníku soutěže zatím nedala branku. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 4:2 (22:24:57)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Getafe se pohybuje na polovině své soka, což domácím stačí. O osudu utkání je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Hraje se však do poslední minuty!
     
    90+2
    Getafe v poklidu kontroluje hru, Víctor především šetřil čas u postranní čáry. To se mu podařilo na výbornou.
     
    90+1
    Dlouhý centr doputoval až ke Guaitovi, který dlouhým obloukem posílá míč do hry.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny čtyři minuty. Pro Getafe se bude jistě jednat o dlouhou dobu, ovšem Málaga zatím příliš nebezpečná není.
     
    89
    Čas pomalu plyne, závěrečný hvizd se blíží. Nyní další akci Málagy zastavuje postavení mimo hru, které pomezní arbitr velice dobře viděl.
     
    88
    Domácí střídají a pochopitelně nepospíchají. Za potlesku odchází Lafita, místo něhož naskočí na poslední minuty klání Mensah.
     
    87
    Lafita bojoval o balon těsně před úrovní brankové čáry, leč míč nakonec čáru překročil. Kameni se tak postaral o bleskový odkop.
     
    86
    Damián Suárez poměrně dlouho držel balon ve své moci, ovšem nakonec o něj byl připraven. Málaga ale musí čelit poměrně aktivnímu napadání.
     
    85
    Kombinace na polovině hracího pole je přesně to, co domácím vyhovuje. Málaga zatím stále marně prahne po vyrovnávací brance. Ba co víc, po vůbec první brance v letošním ročníku Primera Division!
     
    84
    Dudův útočný faul maří další pokus Málagy. Hostujícímu celku již skutečně mnoho času nezbývá.
     
    83
    Rohový kop nic zajímavého nepřinesl, následný protiútok Getafe taktéž ztroskotal. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí do svého finiše.
    82. Dudův přímý kop
     
    82
    Velice dobrý přímý kop v Dudově podání! Guaita však balon vyboxoval neméně kvalitním zákrokem. Následuje rohový kop hostí.
     
    82
    Hosté naposledy střídají. Místo Boky nastupuje Carlos.
     
    81
    Bude se udělovat žlutá karta. Za faul těsně před velkým vápnem dostává napomenutí Lacen (GET). Málaze se otevírá solidní možnost.
     
    80
    Getafe šetří čas na polovině svého soka, což je v dané chvíli naprosto ideální postup. Uvidíme, zda Málaga něco kloudného vymyslí.

    Libor Kucza

    Branky: 2. Šćepović (Víctor)

    Karty:   33. Velázquez (GET), 36. Medrán (GET), 42. Lago (GET), 81. Lacen (GET) – 34. N. Amrabat (MLG), 40. Tissone (MLG)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 18:10.
    Getafe CF: Guaita – Lago (67. Vergini), Alexis (C), Velázquez, Damián Suárez – Lacen, Medrán – Lafita (88. B. Mensah), Wanderson (67. León), Víctor – Šćepović.
    Náhradníci: Megyeri – Vergini, León, B. Mensah, Moisés Gómez, Juan Rodríguez, Á. Vázquez.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Albentosa, Boka (82. J. P. Carlos) – Recio, Tissone – N. Amrabat (46. Čop), Duda (C), Horta (58. Tighadouini) – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Filipenka, Miguel Torres, J. P. Carlos, Añor, Čop, Tighadouini.
    bahis siteleri