Německo – Česko 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Německo
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Česko
Pátek 18.09.2015, 20:00 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězila česká reprezentace. Rozhodující pokus proměnila KLÁRA HYMLÁROVÁ.
     
    42:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Trápení je prolomeno a na startu třetí třetiny se v přesilovce konečně zapisujeme do střelecké listiny! KLÁRA HYMLÁROVÁ nabízela puk z pravé strany před branku, kde o něj její spoluhráčky bojovaly marně. Kotouč se ale k našemu štěstí odrazil zpátky k Hymlárové před úplně prázdnou branku, a pak už to bylo snadné – 1:1! Asistence: Kristýna Pátková, Martina Zedníková.
     
    27:27
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se překvapivě, ale bohužel i trochu zaslouženě dostávají do vedení. Rychle pronikly do pásma a z hokejky Swikullové se puk mezi českými hráčkami odrazil k EMILY NIXOVÉ, která okamžitě zakončila k bližší tyčce a rozradostnila arénu v Selbu – 1:0. Asistence: Marina Swikullová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 28. Nixová (Swikullová) – 43. Hymlárová (Pátková, Zedníková), rozh. náj. Hymlárová

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Haiderová (GER)
    0:0   Pytlíková (CZE)
    2. série:
    0:0   Swikullová (GER)
    0:1   Hymlárová (CZE)
    3. série:
    0:1   Feldmeierová (GER)


    Německo: Mayová (Trosdorffová) – Botthofová, Sabusová, Rehderová, Schmitzová, Welckeová, Herzmannová, Brendelová, Gröschová – Amortová, Feldmeierová, Eicherová, Haiderová, Brückmannová, Nixová, Swikullová, Socciová, Kaiserová, Schwambornová, Claubergová, Ottová.
    Česko: Zechovská (Bláhová) – Zíková, Zedníková, Pacalová, Erbenová, Pytlíková, Holá, Zemanová, Neissová – Hymlárová, Pátková "C", Vozdecká – Jůzková, Patočková, Šebíková – Tomasco, Smetková, Zrnová – Zárybnická, Adamová, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    bahis siteleri