Poprad – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (1:0 po s.n.) | Piešťany – Nitra 1:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 7:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HK Nitra
sk Pátek 18.09.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:42
    Nitra dala gól!
    Domáci teraz darovali Nitre gól ako na podnose. Hrubá chyba tuším Petráša (ak to nebol on, tak sa ospravedlňujem), ktorý prihrával bekendom naslepo cez pásmo, našiel akurát Kutálka, ten prihral PETROVI STLOUKALOVI a nájazd dva na brankára asi ani nejde nedať. Pre domácich škoda, akurát v ich najlepšej fáze zápasu príde takáto chyba.
    Asistencia: Kutálek.
     
    36:57
    Piešťany dali gól!
    Tak teraz sa gólová šťastena usmiala aj na domácich. Holovič zaviezol puk za bránku, prihral Balejovi, jeho príklep z pravého kruhu bol stečovaný, priamo na hokejku STANISLAVA HUDECA, ktorý do prázdnej bránky znižuje.
    Asistencia: Balej, Holovič.
     
    33:30
    Nitra dala gól!
    Veľký tlak Nitry končí gólom. Za ľavým kruhom sa oprel do puku JOZEF STUMPEL svojou drevennou hokejkou a s prispením teču domáceho obrancu zvyšuje už na 3:0. Využitá presilovka.
    Asistencia: Konig, Pupák.
     
    22:44
    Nitra dala gól!
    SAMIR SALIJI využil dobrý výber miesta a spred bránky usmernil odrazený puk pohodlne za chrbát domáceho gólmana. Neviem, či to nebolo vôbec jeho prvé striedanie. A už je to o dva.
    Asistencia: Bajtek, Milo
     
    16:09
    Nitra dala gól!
    Nuž, zaslúžené vyústenie diania v posledných minútach. Keď už gól nepadne po nejakej kombinácii, tak padne trochu "haluz". Ordzovenského nastrelený puk sa odrazil od nôh jedného z domácich priamo na hokejku JOZEFA STUMPELA, ktorý do prázdnej brány nemal problém. Šťastný gól, vedenie zaslúžené.
    Asistencia: Ordzovenský.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 37. Hudec (Balej, Holovič) – 17. Stumpel (Ordzovenský), 23. Saliji (Bajtek, Milo), 34. Stumpel (Konig, Pupák), 50. Stloukal (Kutálek)


    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Filip (C), Gachulinec, Petráš, Stantien, Belluš – Brňák (A), Kotaška, J. Ručkay, Holovič, Filo – Hudec, Gipters, Kučera, Brancis, Balej (A) – Hluch, Krotov, Hrehorčák, Tomčák, Tibenský
    Tréner: L. Gudas

    HK Nitra: Valent – Konig, Ordzovenský, Pupák, Stumpel (C), L. Novák – Mezei, Podhradský, Kutálek, Stloukal, Slovák – Milam, Milo (A), Bajtek, Štefanka (A), Macík – M. Novák, Saliji, Buček, Bene, Piačka
    Tréner: A. Stavjaňa

    Rozhodčí: Orolín – Jobbágy, Rovenský
    bahis siteleri