Poprad – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (1:0 po s.n.) | Piešťany – Nitra 1:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 7:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
7:2 (4:0, 3:2, 0:0)
HK Skalica
sk Pátek 18.09.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    BRENDL - 7:2
     
    39:12
    Skalica dala gól!
    Jeden z vylúčených trenčianskych hráčov sa už vrátil, no hostia boli usadení v pásme.Polata posunul na modrej PAVLOVI BRENDLOVI a ten prudkým príklepom z prvej vyhnal všetkých pavúkov z ľavého horného rohu trenčianskej brány. Nádherná strela.
    Asistencia: Jan Polata, Ivan Rachunek
     
    37:36
    Trenčín dal gól!
    Nielen že sa Skaličanom vôbec presilovka nedarila, ale Švec vybojoval puk pri zadnom mantineli, prichystal ho DENISOVI HUDECOVI na ľavý kruh a ten prudkou ranou z prvej strelil svoj druhý gól v zápase.
    Asistencia: Jozef Švec, Tomáš Nechala
    KOMÍNEK - 6:1
     
    30:01
    Skalica dala gól!
    Výborný individuálny prienik predviedol Marián Studenič. Dostal sa až pred Cháberu, ktorý jeho zakončenie len vyrazil a TOMÁŠ KOMÍNEK do odkrytej brány korigoval skóre.
    Asistencia: Marián Studenič.
    VOZDECKÝ - 6:0
     
    25:50
    Trenčín dal gól!
    Dukla už hrá bez psychického tlaku a kombinuje v pásme na krásu. Olvecký obkrúžil s pukom bránku, nastrelil do ohňa, kde tečoval MARTIN VOZDECKÝ.
    Asistencie: Peter Olvecký, Vladimír Nemec
    OLVECKY - 5:0
     
    22:18
    Trenčín dal gól!
    Nemec s pukom na pravom krídle, pozrel sa a videl nakorčuľovaného PETRA OLVECKÉHO na druhej strane. Poslal mu puk do jazdy, Olvecky si rozhýbal brankára a skóroval. Asistencia: Vladimír Nemec, Adam Drgoň
     
    17:45
    Trenčín dal gól!
    Nemec sa šikovne zbavil obrancu na útočnej modrej a zaviezol puk do pásma. Tam ho spoza brány vrátil medzi kruhy Vozdecký. VLADIMÍR NEMEC z prvej trafil presne k pravej žrdke.
    Asistencia: Martin Vozdecký, Peter Mikuš
    MELICHÁREK - 3:0
     
    13:29
    Trenčín dal gól!
    Denis Hudec podržal puk v rohu, počkal si na uvoľnenie spoluhráča, potom TIBOROVI MELICHÁREKOVI poslal presný pas a ten na dvakrát prekonal brankára.
    Asistencie Denis Hudec, Matúš Holenda
    ŠVEC - 2:0
     
    04:37
    Trenčín dal gól!
    Hlinka prenikol do útočného pásma, na pravom kruhu prenechal do tandemu JOZEFOVI ŠVECOVI, ktorý pohotovou strelou prekonal skalického brankára.
    Asistencia: Michal Hlinka.
     
    03:36
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa po bully udržala v útočnom pásme, Dlouhý šikovne od mantinelu poslal DENISOVI HUDECOVI, ten si počkal a potom zavesil puk pod hornú žrdku.
    Asistencie: Radek Dlouhý, Tibor Melichárek.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 4. D.Hudec (Dlouhý, Melichárek), 5. Švec (Hlinka), 14. Melichárek (D.Hudec, Holenda), 18. Nemec (Vozdecký, Mikuš), 23. Olvecky (Nemec, Drgoň), 26. Vozdecký (Olvecký, Nemec), 38. D.Hudec (Švec, Nechala) – 31. Komínek (Studenič), 40. Brendl (Polata, Rachunek)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (41.Kutej) – Holenda, Rich. Pavlikovský, P.Mikuš, Drgoň, Hatala, Zaťko, Ryzák, Nechala – Melichárek, R. Dlouhý, D. Hudec – Vozdecký, V.Nemec, Őlvecký – Michal Hlinka, Rób. Petrovický, Koyš – Jakúbek, Zlocha, J.Švec. Tréneri: J.Kobezda, M.Hanzal
    HK Skalica: Ševela (21.P.Romančík) – Opálek, J. Novák, Ďurák, Polata, Barák, Zukal, Jaborník – Mickevics, R.Školiak, K.Jass – M.Sloboda, I.Rachůnek, Komínek – Lantoš, Brendl, Studenič – Brodek, Kovalovský, M.Trenčan. Tréner: M.Stloukal

    Rozhodčí: D.Konc – Návratek, Výleta
    bahis siteleri