Trnava – Topoľčany 4:3 (2:1 po s.n.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky 1:7 (kon.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 3:4 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:3 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 2:0 (kon.) | Prešov – Detva 3:4 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HC Prešov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
HK Detva
sk Pátek 18.09.2015, 18:00 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 07 Orin Detva.
    Autorom víťazného gólu je DAVID GRAHAM.
     
    64:25
    Veľkú šancu mal na hokejke Bambúch, ten z kruhu na buly napriahol na delovku, Marton sa ale natiahol po strele a vychytal ho!
     
    63:07
    Prešov sa bude musieť v oslabení ešte brániť, dôvodom je príliš veľa hráčov na ľade.
     
    58:30
    Zorvan ostal ležať pri mantineli a drží si hlavu, za to dostáva Kristián Horvát dve minúty a výrazne oslabí Prešov v závere zápasu – dve minúty za hru vysokou hokejkou.
     
    50:56
    Detva dala gól!
    Tlak Detvy v útočnom pásme dospel až do gólu, puk za Martona prepasíroval SLAVOMÍR BUDA.

    Asistencie: Ivan Zorvan, Martin Hájnik
     
    50:45
    Veľmi dobrú strelu poslal na Martona Martin Hájnik, ten vyrazil, následne to skúšal aj z uhla, no narazil len na brankára.
     
    47:48
    Dancsák sa dostal do súboja s Mačkovičom, tresty schytali obaja, hoci Mačkovič vyzerá na tom horšie ako Dancsák. Maškovič dostal trest za nedovolené bránenie a Dancsák za nebezpečnú hru zdvihnutou hokejkou.
     
    46:15
    Ki Hoon Han neubránil Srnku, ten cez neho prešiel a Detva išla do akcie 2 na 1, Srnka strieľal sám, vo veľkej šanci ale bránku netrafil!
     
    46:00
    Veľmi nešetrný a tvrdý zákrok Lukáša Bambúcha, ten za seknutie bude na trestnej lavici, schytal to Kohutiar, ktorý odchádza s bolesťami z ľadu.
     
    45:40
    Tkáč poslal ukážkový krížny pas pred bránku na Igora Halása, ten hneď aj vystrelil, mieril medzi betóny, ktoré však Polc včas spojil.
     
    43:20
    Igor Halás si pôjde odpykať dvojminútový trest, v strednom pásme podrazil protihráča.
     
    42:25
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Po hluchej chvíľke prišiel rýchly útok Prešova, po mantineli sa dostal do pásma Juraj Prokop, pri bránke prihral na SAMUELA CHALUPU, ktorý na ľad naskočil namiesto Potočeka, ktorý dostal pukom do nohy a Chalupa nasmeroval puk popod brankára do siete.

    Asistencie: Juraj Prokop
     
    39:36
    Prešov sa nevie dostať do šance, avšak Patrik Fekiač dáva domácim veľkú šancu, odchádza totiž na trestnú lavicu.
     
    37:58
    Martin Hájnik dostáva trest za hru so zdvihnutou hokejkou, Prešov má presilovku.
     
    37:55
    Igor Halás nabral rýchlosť, dostal sa na modrú a vystrelil, od mantinelu sa puk dostal ku tyčke kde ho okamžite dorážal, no Polc sa stihol rýchlo presunúť a zabrániť gólu.
     
    36:45
    Hneď na to nepozornosť Prešova mohol potrestať Zorvan, dostal sa pekne pred bránku, no silnou strelou netrafil bránu.
     
    36:12
    Detva dala gól!
    Pri Prešove dnes šťastie nestojí, FILIP ADAMČÍK sa dostal do nájazdu na bránku, ktorý ale ani poriadne nezakončil, Marton sa mu hodil pod nohy a popod neho sa puk dostal do siete.

    Asistencia: Martin Hájnik
     
    34:10
    Následne ale dostal puk na strelu Obšut, ten okamžite vystrelil delovku, tá mierila presne do bránky a Patrik Polc vytiahol neskutočný zákrok vyrážačkou, nádhera.
     
    33:07
    Samo Chalupa nemal šancu ísť dopredu, keďže ho Branislav Srnka zahákoval a poslal na ľad.
     
    31:20
    Ki Hoon Han nabil na strelu Jaroslavovi Obšutovi, ten vyslal delovku na bránku, mieril ukážkovo, no Patrik Polc predviedol naozaj nádherný zákrok lapačkou!
     
    30:29
    Dominik Jendroľ poslal Fajčáka do tyčky a inkasuje trest – nedovolené bránenie v hry, Prešov si tak zahrá presilovku.
     
    29:51
    Martin Hájnik sa dostal do súboja s Erikom Nitriansky a obaja inkasujú trest. Nitriansky za seknutie a Hájnik za hrubosť.
     
    26:30
    Patrik Fekiač nebezpečne ohrozil Martona, tomu puk vypadol z lapačky, ešte Fekiač šiel po dorážke a Marton musel prikryť puk.
     
    24:11
    Brendan Parkhouse, Dominik Kanaet mieria na trestnú lavicu za Detvu, u Prešovčanov dostáva trest Ki Hoon Han, Richard Šechný a naviac aj Martin Medvec, ktorý si odsedí dvojminový trest Richarda Šechného, kto vie za čo. Diváci to nechápu tiež... Všetci sú vylúčení za hrubosť.
     
    24:10
    Detva sa rozbehla a znova ohrozila brankára po dobrej strele Kanaeta. Následne dochádza k bitke, do ktorej sa zapája formácia Kanaet, Parkhouse, Graham, ako prvý z domácich sa začal biť Jaroslav Obšut, ktorý si chránil spoluhráčov, pridal sa k nemu aj Ki Hoon Han a svoje slovo si povedal tiež Richard Šechný. Tak to tu máme zaujímavé.
     
    23:16
    Detva dala gól!
    Prešov sa dlho z dvojgólového vedenia netešil, FILIP ADAMČÍK potiahol akciu ku tyčke, odkiaľ prihral pred bránku a puk sa odrazil do siete Prešova. Nešťastný gól pre Prešov.

    Asistencia: Ján Blaško
     
    22:58
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Domáci sa dostávajú na začiatku druhej tretiny do dvojgólového vedenia. Do útočného pásma sa dostal Igor Halás, lišiacky posunul pomedzi nohy obrancu puk na Kivadera, ktorý mal viac priestoru a MICHAL KIVADER strelou do horného rohu brány stanovil skóre na 2:0.

    Asistencie: Igor Halás, ROman Kohutiar
     
    22:30
    Obšut poslal ukážkovú prihrávku z obrany na útočnú modrú kde stál Ľuboš Fajčák, domáci útočník sa rozbehol pred bránku, puk si prehodil na bekhend, položil si Polca, no už ho neprestrelil!
     
    19:53
    Na záver tretiny sa dopustil zbytočného faulu Richard Šechný – dve minúty za krošček.
     
    15:00
    Po dlhšej kombinácii Prešova sa k puku dostal pri mantineli Prokop, dostal sa medzi kruhy, mieril do protipohybu brankára, Polc len vyrazil a Richard Šechný následne len tesne netrafil bránku.
     
    13:44
    Uvidíme prvú presilovú hru v zápase, na trestnú lavicu mieri Detvan Branislav Srnka – dve minúty za hákovanie.
     
    13:30
    Hneď na to sa veľmi šikovne a rýchlo dostal do pásma Brendan Parkhouse, z kruhu na buly vyslal neprijemnú strelu mierenú do horného rohu bránky, no Robert Marton vytiahol skvelý zákrok lapačkou!
     
    10:38
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Domáci Samuel Chalupa sa dostal s pukom po bojovnej práci až pred bránku, zakončil do betónu Polca, ten puk vyrazil pred RICHARDA ŠECHNÉHO a skúsený veterán strelil svoj prvý gól v sezóne.

    Asistencie: Samuel Chalupa
     
    09:10
    Prvá veľká šanca Prešova, Kohutiar ukážkovo poslal do nájazdu Igora Halása, ten nevymýšľal s kľučkou a mieril to rovno na bránku, lenže Polc ho vychytal.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 11. Šechný (Chalupa, Obšut), 23. Kivader (Halás, Kohutiar), 43. Chalupa (Prokop) – 24. Adamčík (Blaško), 37. Adamčík (Hájnik), 51. Buda (Zorvan, Hájnik), rozh. náj. Graham

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Dominik Kanaet (DTV)
    0:1   Halás (PEN)
    2. série:
    0:2   Filip Adamčík (DTV)
    1:2   Richard Šechný (PEN)
    3. série:
    1:2   Branden Parkhouse (DTV)
    2:2   Juraj Prokop (PEN)
    4. série:
    2:2   Richard Šechný (PEN)
    2:2   Filip Adamčík (DTV)
    5. série:
    2:2   Juraj Prokop (PEN)
    2:2   Dominik Kanaet (DTV)
    6. série:
    2:2   Roman Kohutiar (PEN)
    2:3   David Graham (DTV)


    HC Prešov: Marton – Han, Obšut, Valentín, Tkáč, Briják, Nitriansky, Medvec, Tartaľ – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Kivader, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – K. Horvát
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Jendroľ, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Peter Lunter, Adamčík – Graham, Kanaet, Parkhouse – Ambroz, Srnka, Říha – Buda, P. Fekiač, Hájnik – Parobok, Balko, Blaško

    Rozhodčí: Snášel – Wolf, Štofančík
    bahis siteleri