Česko – Rusko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:0, 1:4, 0:1)
Rusko
Neděle 20.09.2015, 14:45 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:48
    Smetková s Pátkovou byly neskutečně blízko, jenže obrovský závar gólem nekončí.
     
    59:18
    Klára Hymlárová odjíždí za pomoci lékaře Radima Jüngera a Adély Jůzkové na střídačku, i pro ni zápas bohužel předčasně končí.
     
    59:07
    Český tým vybojoval útočné buly a zkouší hru v šesti bez brankářky!
     
    57:59
    Ouu. Adéla Jůzková v přečíslení hledala Lauru Lerchovou, té ale chyběl kousek, aby si puk zpracovala. Lerchová letos přišla z patnáctky a její dravost se mi opravdu moc líbí.
     
    57:45
    Česká střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    55:59
    Skvěle Kristýna Bláhová, tváří v tvář si na ni nepřišla Kadirovová. Hattrick jí dopřát nechceme.
     
    53:21
    Ještě nás čeká přesilovka a bylo by pěkné zkorigovat skóre. Kapitánka Fanuza Kadirovová (RUS) pyká za hru tělem.
     
    51:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže účinek je přesně opačný a Rusky si s největší pravděpodobností pojišťují své vítězství v zápase i v turnaji. Po pravé straně nabrala obrovskou rychlost FANUZA KADIROVOVÁ a s neuvěřitelnou přesností vymetla bližší růžek české svatyně – 1:5. Asistence: Jelena Vodopjanovová, Darja Beloglazovová.
     
    50:08
    Merkuševová zmenšila střelecký úhel Pátkové, potom posílala puk od modré čáry Magda Erbenová. Teč Báry Patočkové šla ale vedle.
     
    49:49
    Moc pěkně to vymyslela Klára Hymlárová pro Kamilu Smetkovou. Její střelu z mezikruží gólmanka jen tak tak vytáhla nad břevno!
     
    45:57
    Česká jednička Kateřina Zechovská má poraněnou pravou nohu a za pomoci lékařů opouští hrací plochu. V brance jí střídá Kristýna Bláhová.
     
    45:57
    Mimo kotouč nešťastně srazily hokejistky brankářku Kateřinu Zechovskou, která zůstává ležet na ledě. Bohužel to nevypadá vůbec dobře.
     
    42:19
    Valerija Merkuševová vůbec neměla v brankovišti situaci pod kontrolou, ale spoluhráčky jí pomohly odklidit puk do bezpečí.
     
    41:24
    Ze situace plyne aspoň vyloučení, Nina Pirogovová (RUS) pyká za hru tělem.
     
    41:24
    Laura Lerchová se protáhla přes ruskou obránkyni a s Adélou Jůzkovou jí málo chybělo ke gólu! Dorážka Lerchové však za čarou neskončila.
     
    39:57
    Až příliš volnosti dostala Zenčenková, která se dokázala šikovně protáhout celou českou obranou. Naštěstí jí ještě stála v cestě lapačka Katky Zechovské.
     
    35:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak vida, konečně se zapisujeme do střelecké listiny a korigujeme ruský náskok! Patočková po výborném přenechání Lerchové pronikla do přečíslení s ADÉLOU JŮZKOVOU, která její nahrávku využila nejlepším možným způsobem – přesnou střelou do druhého růžku – 1:4! Asistence: Barbora Patočková, Laura Lerchová.
     
    33:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Namísto využité přesilovky přichází 14 sekund po jejím konci čtvrtá pohroma pro český tým. Kateřina Zechovská vyjela daleko z branky, aby rozehrávkou pomohla obraně, nicméně kotouč pak zachytila Kadirovová. Ta narýsovala přesnou přihrávku před branku NINĚ PIROGOVOVÉ, která snadno zakončila – 0:4. Asistence: Fanuza Kadirovová.
     
    31:17
    Rusky faulují a čeká nás početní výhoda. Polina Bolgarevová (RUS) je vyloučena za podražení.
     
    30:37
    Kristýna Pacalová na poslední chvíli přistoupila k Beloglazovové, která tentokrát o její hůl poslala kotouč nad branku.
     
    29:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Česká defenzíva teď bohužel znovu výrazně zaostala a krutým důsledkem je třetí gól v naší síti. Senčukovová přihrála v přečíslení DARJE BELOGLAZOVOVÉ, jež z první přesně zakončila k bližší tyčce. Zechovská se přesouvala marně – 0:3. Asistence: Sofia Senčukovová, Jelizaveta Zenčenková.
     
    29:13
    Jenže dvě gólové šance přicházejí zase před českou brankou. Nejdřív Zechovskou nepropálila Kadirovová, potom před odkrytou klecí promáchla Beloglazovová.
     
    26:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, během půlminuty inkasujeme druhý gól. Tentokrát z rychlého úniku ruského týmu. Bolgarevová vyslala Dobrodějevovou, která našla před brankovištěm volnou hůl MARGARITY DOROFEJEVOVÉ, a ta snadno zakončila do prázdné klece – 0:2. Asistence: Jekatěrina Dobrodějevová, Polina Bolgarevová.
     
    26:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Zrovna v pasáži, kdy se aktivita možná i trochu překulila na českou stranu, přichází nešťastný otevírací gól Rusek. FANUZA KADIROVOVÁ se mezi kruhy dostala ke kotouči a přes obránkyni ho bekhendem poslala mezi betony Zechovské, které ho dokázaly jen ztlumit, ale bohužel ne zastavit – 0:1. Asistence: Jelena Vodopjanovová, Darja Beloglazovová.
     
    19:35
    Krátce před odchodem do kabin odchází Kristýna Pacalová (CZE) na trestnou lavici za hru tělem. Čeká nás druhé oslabení.
     
    13:49
    Tak na tomhle semaforu svítí červená! Ránu Těrjoškinovové ihned dorážela Borisovová, ale lapačka Zechovské se vznesla do vzduchu jako motýl a puk zachytila!
     
    08:03
    Jdeme na první přesilovku, která by nám mohla pomoci dostat se do hry. Polina Bolgarevová (RUS) sedí na trestné za držení protihráčky.
     
    05:12
    Teď jsme měli velký kus štěstí. Rusky ujely dvě na jednu a Darja Borisovová už to měla do prázdné brány, ale puk jí vůbec nesedl.
     
    01:49
    Kateřina Zechovská se zapotí hned od začátku zápasu. Střelu Gončarovové dorážela Dobrodějevová a naše gólmanka se musela hodně rychle přesunout.
     
    00:58
    Bohužel ale přichází faul českého týmu. Kamila Smetková (CZE) – 2 minuty za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 36. Jůzková (Patočková, Lerchová) – 27. Kadirovová (Vodopjanovová, Beloglazovová), 27. Dorofejevová (Dobrodějevová, Bolgarevová), 30. Beloglazovová (Senčukovová, Zenčenková), 34. Pirogovová (Kadirovová), 52. Kadirovová (Vodopjanovová, Beloglazovová)


    Česko: Zechovská (46. Bláhová) – Zíková, Zedníková, Pacalová, Erbenová, Pytlíková, Holá, Neissová – Hymlárová, Smetková, Pátková "C" – Jůzková, Patočková, Šebíková – Tomasco, Zrnová, Vozdecká – Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Gončarovová, Seredinová, Chaustová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Kulišovová, Borisovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.
    bahis siteleri